Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 29, 2016 12:16 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Joj Džumhura jbt sudija sta se svadjas samo igraj..
Kakav je ovaj Švarcnejger,na poslu sam pa ne gledam? Vidim ima break prednosti :guz:
Nije los dva puta brejk pravi i on i Džumhur..Konstitucijski isti Damir..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Virtu4L

pet apr 29, 2016 12:17 pm

AsharaK je napisao/la:dobar si momak, al nisi moj tip :karanje:
gej manijaci :rofl1: :rofl1: :ganja:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

delinjo
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:19 pm

braco jesmo li spremni ??? sad u gradu auto sa tablicama iz Pule sve zeljini rekviziti u autu ...znaci i Pula veceras na utakmicii...nema kise ...idemo dobiti govnaaaaa :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:22 pm

Nije Čvila vjeruj mi ovo bez veze. Frajera su drakonski kaznili malte ne iz kafane odmah poslije utakmice. Ne branim ga, satro nas je masu puta i da se ja pitam taj odavno ovdje više ne bi sudio nikad. Pravnik je po struci, nek ide u advokate. Jebe.na se poruka šalje drugim sudijama (a ustvari samo njih nekoliko pitarima sudi, znamo koji su) da ako propuste i žuti karton dati da što su ga sudili sudili su. Jasno je meni da se naša Uprava ne bavi ovim stvarima već jačanjem igračkog kadra i samog poslovanja kluba, ali na ove stvari se ne smije biti ravnodušan.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:24 pm

Virtu4L je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Ovo pišem iz razloga što bi večeras moglo biti svega i nova demonstracija sile da nam se otme ono što smo na lavoru zaradili. Nikom, ali baš nikom ne odgovara da mi večeras dobijemo, a pogotovo da odemo u Evropu. Dakle, Željo će imati protiv sebe jaku ekipu i po mojoj pretpostavci i sudije, a jedino smo mi tu da pomognemo ekipi i ne smijemo zakazati.
Ne sjećam se da je nekada delegiran ovakav dream team kao za večerašnju utakmicu.

Valjić, Udovičić, Bjelica, Mujić... svi na jednom mjestu.
Gutavo je postalo, znaju oni dobro da ako Željo večeras dobije da je stvar gotovo pa završena.

rodrigo87
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:25 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Virtu4L je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Ovo pišem iz razloga što bi večeras moglo biti svega i nova demonstracija sile da nam se otme ono što smo na lavoru zaradili. Nikom, ali baš nikom ne odgovara da mi večeras dobijemo, a pogotovo da odemo u Evropu. Dakle, Željo će imati protiv sebe jaku ekipu i po mojoj pretpostavci i sudije, a jedino smo mi tu da pomognemo ekipi i ne smijemo zakazati.
Ne sjećam se da je nekada delegiran ovakav dream team kao za večerašnju utakmicu.

Valjić, Udovičić, Bjelica, Mujić... svi na jednom mjestu.
Gutavo je postalo, znaju oni dobro da ako Željo večeras dobije da je stvar gotovo pa završena.
Upravo zbog ovog moramo veceras dupke napuniti Grbavicu, 1921 razloga !!!

ChWilla
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:27 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Nije Čvila vjeruj mi ovo bez veze. Frajera su drakonski kaznili malte ne iz kafane odmah poslije utakmice. Ne branim ga, satro nas je masu puta i da se ja pitam taj odavno ovdje više ne bi sudio nikad. Pravnik je po struci, nek ide u advokate. Jebe.na se poruka šalje drugim sudijama (a ustvari samo njih nekoliko pitarima sudi, znamo koji su) da ako propuste i žuti karton dati da što su ga sudili sudili su. Jasno je meni da se naša Uprava ne bavi ovim stvarima već jačanjem igračkog kadra i samog poslovanja kluba, ali na ove stvari se ne smije biti ravnodušan.
tačno je sve to, samo ja ipak ne vjerujem da je slučajno sudio kako jeste. a znam da ga nisu naši "završili".
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:28 pm

Ne mogu nas sudije veceras zakinut jer bi bilo ocigledno. Mi samo sami sebe mozemo zeznuti !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

diego1921
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:29 pm

Valjic nam je sudio protiv Sirokog i protiv Slobode u kupu,moze li neko napisati ko su mu pomocnici bili tad ?
Sumnjam ja da nas moze veceras drasticno ostetiti,al njima se nikad ne zna !! :shisha:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:29 pm

ocekujem barem dva gola ivana na utakmici i jednu asistenciju mice... :zeljeznicar1:
100/94/37/34 - i to je to!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:33 pm

ChWilla je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Nije Čvila vjeruj mi ovo bez veze. Frajera su drakonski kaznili malte ne iz kafane odmah poslije utakmice. Ne branim ga, satro nas je masu puta i da se ja pitam taj odavno ovdje više ne bi sudio nikad. Pravnik je po struci, nek ide u advokate. Jebe.na se poruka šalje drugim sudijama (a ustvari samo njih nekoliko pitarima sudi, znamo koji su) da ako propuste i žuti karton dati da što su ga sudili sudili su. Jasno je meni da se naša Uprava ne bavi ovim stvarima već jačanjem igračkog kadra i samog poslovanja kluba, ali na ove stvari se ne smije biti ravnodušan.
tačno je sve to, samo ja ipak ne vjerujem da je slučajno sudio kako jeste. a znam da ga nisu naši "završili".
Da ti sad ne pričam kako znam jer mali je grad pa da ne bi izvor provalio, slučajno je griješio. Imao je namjerui kako sam kaže da osudi vrhunski, da ne siječe igru itd. ali kako sam kaže zaje.bao i odmah mu je bilo jasno šta ga čeka.

Okolele
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:34 pm

diego1921 je napisao/la:Valjic nam je sudio protiv Sirokog i protiv Slobode u kupu,moze li neko napisati ko su mu pomocnici bili tad ?
Sumnjam ja da nas moze veceras drasticno ostetiti,al njima se nikad ne zna !! :shisha:
Bio je dobar u obadvije..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:35 pm

diego1921 je napisao/la:Valjic nam je sudio protiv Sirokog i protiv Slobode u kupu,moze li neko napisati ko su mu pomocnici bili tad ?
I prvi derbi je sudio ! Ne ocekujem probleme od njega, mi samo da odigramo svoje rezultat nece izostati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:39 pm

Valjić je naš najbolji sudija.

Bravo Damire :klanjase2: :klanjase2:
Željezničar ante portas !

delinjo
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:41 pm

a sta je to trebao svaki kontakt svirati da svi budu zadovoljni ??? vec odavno se prigovara nasim sudijama kako sviraju svaki vrisak igraca ...i ja prvi...e sad kad treba pustiti musku igru svima kao smeta....dabogda nam ovako sudio svaku utakmicu...**** ga fudbal je nije belat
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Okolele
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:49 pm

Ali najjace im je on kad kazu nismo im dopustili da razviju svoju igru hahaha :rofl: :rofl1:

delinjo
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:51 pm

Okolele je napisao/la:Ali najjace im je on kad kazu nismo im dopustili da razviju svoju igru hahaha :rofl: :rofl1:
brate frajer pustio musku igru...ako se nekima ne svidja ima balet i to je to...grijesio je i na jednu i drugu stranu kao sto grijese sudije u ligama petice....i kraj price kome se ne svidja ....on niti je nama pomogao niti njima....igralo se muski nije se svaki kontakt pickasto svirao i nek nije ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Plava Porodica
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:52 pm

Joj Damire osijedih prateći te na rezultatima..ajde završi ga pa da sam u punom pogonu za večerašnji spektakl.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

CARSONIO
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:55 pm

Plava Porodica je napisao/la:Joj Damire osijedih prateći te na rezultatima..ajde završi ga pa da sam u punom pogonu za večerašnji spektakl.
Prosli put smo pratili Damira on pobjedio a Zeljo izgubio nemojte opet pehirati **** Vas Damir ma samo Ljoze :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Kapiten
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:55 pm

ma ovo je smijesno sto oni potenciraju kao greske. Od penala do onog indirekta, faula Bekrica nad manekenom... Sto neko rece, nasli su alibi za potencijalno neuspjesnu sezonu, a dobro svi znamo sta su radili zadnje 2 sezone.

Da se i ja zahvalim Copa90 :pljesak: :pljesak: :pljesak: :klanjase2: Svaka im cast i uvijek su dobrodosli na nasu Grbavicu, a ako neko blizak klubu cita ovo neka vide da ovog momka uclane i posalju mu clansku i mozda neki poklon iz shopa. To je sitnica, a bio bi vrlo lijep gest.

Danas ce biti tesko, ali Lendra nas vodi do pobjede ;)
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava