Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

dell21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 29, 2016 11:45 am

Ima li dzumhur na sport klubu ?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet apr 29, 2016 11:45 am

Virtu4L je napisao/la:Larsson, AsharaK i ostali, stavite avatare, ovako je baš ružno, vjerovatno su se izgubili neki dan kad je pao forum.
jel udure
Željezničar ante portas !

Okolele
Kontakt:

pet apr 29, 2016 11:47 am

Ovaj Svarcman ko da mu je brat,isti Damir.. :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ž'21
Kontakt:

pet apr 29, 2016 11:47 am

dell21 je napisao/la:Ima li dzumhur na sport klubu ?
Nema.

Elegant
Kontakt:

pet apr 29, 2016 11:51 am

Željezničar – Travnik

FK Željezničar novčana kazna u iznosu 1.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača.

Derbi

FK Željezničar novčana kazna u iznosu 3.500,00 KM (upotreba veće količine pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača.
:shock:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

diego1921
Kontakt:

pet apr 29, 2016 11:52 am

http://livetv.sx/en/eventinfo/411471_di ... 5|101|4|en" target="_blank
evo link,gubi 2-1 u prvom setu !!

Virtu4L

pet apr 29, 2016 11:54 am

AsharaK je napisao/la:
Virtu4L je napisao/la:Larsson, AsharaK i ostali, stavite avatare, ovako je baš ružno, vjerovatno su se izgubili neki dan kad je pao forum.
jel udure
slika
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

dell21
Kontakt:

pet apr 29, 2016 11:57 am

Čudi me da nas nisu više kaznili ipak smo koštali sarajevo možda evrope :rofl:

Elegant
Kontakt:

pet apr 29, 2016 11:59 am

slika

:ganja:

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:03 pm

LARSSON je napisao/la:Ako nedaj boze izgubimo danas, gadjajte sudiju cime stignete, necemo dobit kaznu :ne:
Jesu li to stvarno prošli nekažnjeni. Pitari su fakat preko Saveza demonstrirali silu i jasno stavili do znanja da se sa pitarima niko neće zaje.bav.ati. Jakupović koji im je sudio sve i svašta u proteklih 50-ak kola (čak i na našu štetu) očigledno više neće jer je pokušao nešto na svoju ruku i pogriješio na njihovu štetu, a oni to nislu navikli već sezonu i po i brutalno je kažnjen. Ne znam, mi se nismo oglasili (jer vjerovatno ne smijemo poučeni slučajem offside-a protiv Širokog), a po meni morali smo jer je i nas oštetio u par situacija. Ovako se stvorila slika da je njih odro namjerno i čak čuješ od njihovih budala da smo platili i sl. Dakle, oni su heroji koje je pobijedio sudija, a ne Željo. Niko da kaže da su oni karina od ekipe i sad i prošle godine i samo ih sudije i namještanje drže u vrhu evo već dvije pune sezone.
Na ovu problematiku vezanu za pitarski Savez (koji više to gotovo da ne kriju jer imam osječaj da su nakon punca i poraza u derbiju u kao ranjena zvijer) treba obratiti pažnju i zbog predstojeće lige 12. Stvarno nisam pametan kako izbaciti bagru otamo i upumpati nove ljude da svi klubovi budu koliko toliko zastupljeni. To Željo ne može sam već bi morali i ostali da podrže to čišćenje od pitarluka koji je već jednom uništio ovaj Savez pa ga morao Švabo spašavati i sad čim se Švabo odmakao nastavili su po starom. Bit će manje klubova, možda bi naša Uprava trebala opet pokrenuti onu inicijativu o Udruženju premijerligaša koje bi vodilo takmičenje pa probati izlobirati sa Širokim, Zrinjskim, Slobodom i ostalim jer mislim da su i oni svjesni da pitarluk vlada u punom kapacitetu i da ih samo kvalitet koji realno posjeduju drži u vrhu pa se čini da je sve ok.
Ovo pišem iz razloga što bi večeras moglo biti svega i nova demonstracija sile da nam se otme ono što smo na lavoru zaradili. Nikom, ali baš nikom ne odgovara da mi večeras dobijemo, a pogotovo da odemo u Evropu. Dakle, Željo će imati protiv sebe jaku ekipu i po mojoj pretpostavci i sudije, a jedino smo mi tu da pomognemo ekipi i ne smijemo zakazati. Bit će jeb.eno, treba nam vrhunska partija. Ako bude i remi nije kraj svijeta, onda probati dobiti preostale tri i to bi moglo biti dovoljno za četrvrtog mjesta koje vodi u Evropu ako Sloboda uzme Kup. To bi bio svemirski rezultat u situaciji kojoj smo bili samo 12 kola prije kraja.

LARSSONN
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:06 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:Ako nedaj boze izgubimo danas, gadjajte sudiju cime stignete, necemo dobit kaznu :ne:
Spoiler:
Jesu li to stvarno prošli nekažnjeni. Pitari su fakat preko Saveza demonstrirali silu i jasno stavili do znanja da se sa pitarima niko neće zaje.bav.ati. Jakupović koji im je sudio sve i svašta u proteklih 50-ak kola (čak i na našu štetu) očigledno više neće jer je pokušao nešto na svoju ruku i pogriješio na njihovu štetu, a oni to nislu navikli već sezonu i po i brutalno je kažnjen. Ne znam, mi se nismo oglasili (jer vjerovatno ne smijemo poučeni slučajem offside-a protiv Širokog), a po meni morali smo jer je i nas oštetio u par situacija. Ovako se stvorila slika da je njih odro namjerno i čak čuješ od njihovih budala da smo platili i sl. Dakle, oni su heroji koje je pobijedio sudija, a ne Željo. Niko da kaže da su oni karina od ekipe i sad i prošle godine i samo ih sudije i namještanje drže u vrhu evo već dvije pune sezone.
Na ovu problematiku vezanu za pitarski Savez (koji više to gotovo da ne kriju jer imam osječaj da su nakon punca i poraza u derbiju u kao ranjena zvijer) treba obratiti pažnju i zbog predstojeće lige 12. Stvarno nisam pametan kako izbaciti bagru otamo i upumpati nove ljude da svi klubovi budu koliko toliko zastupljeni. To Željo ne može sam već bi morali i ostali da podrže to čišćenje od pitarluka koji je već jednom uništio ovaj Savez pa ga morao Švabo spašavati i sad čim se Švabo odmakao nastavili su po starom. Bit će manje klubova, možda bi naša Uprava trebala opet pokrenuti onu inicijativu o Udruženju premijerligaša koje bi vodilo takmičenje pa probati izlobirati sa Širokim, Zrinjskim, Slobodom i ostalim jer mislim da su i oni svjesni da pitarluk vlada u punom kapacitetu i da ih samo kvalitet koji realno posjeduju drži u vrhu pa se čini da je sve ok.
Ovo pišem iz razloga što bi večeras moglo biti svega i nova demonstracija sile da nam se otme ono što smo na lavoru zaradili. Nikom, ali baš nikom ne odgovara da mi večeras dobijemo, a pogotovo da odemo u Evropu. Dakle, Željo će imati protiv sebe jaku ekipu i po mojoj pretpostavci i sudije, a jedino smo mi tu da pomognemo ekipi i ne smijemo zakazati. Bit će jeb.eno, treba nam vrhunska partija. Ako bude i remi nije kraj svijeta, onda probati dobiti preostale tri i to bi moglo biti dovoljno za četrvrtog mjesta koje vodi u Evropu ako Sloboda uzme Kup. To bi bio svemirski rezultat u situaciji kojoj smo bili samo 12 kola prije kraja.

FK Sarajevo novčana kazna u iznosu 4.500,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba veće količine pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača);

Pročitajte više na: http://sport1.ba/visoke-kazne-za-saraje ... r-slobodu/" target="_blank

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:07 pm

Hajde Azmire premiraj naše momke sa (po) 20.000 KM :shisha:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Plavi orkestar
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:08 pm

Okolele je napisao/la::rofl1: :rofl1: :rofl: :rofl: GASI INTERNET

slika
Poslije ovoga ide novo saopštenje prijatelja dimova.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

ChWilla
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:09 pm

kad daješ pa prestaneš davati to bude gore nego da nikad nisi davao...
gradi željo boli te *****

Virtu4L

pet apr 29, 2016 12:11 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Ovo pišem iz razloga što bi večeras moglo biti svega i nova demonstracija sile da nam se otme ono što smo na lavoru zaradili. Nikom, ali baš nikom ne odgovara da mi večeras dobijemo, a pogotovo da odemo u Evropu. Dakle, Željo će imati protiv sebe jaku ekipu i po mojoj pretpostavci i sudije, a jedino smo mi tu da pomognemo ekipi i ne smijemo zakazati.
Ne sjećam se da je nekada delegiran ovakav dream team kao za večerašnju utakmicu.

Valjić, Udovičić, Bjelica, Mujić... svi na jednom mjestu.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Okolele
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:12 pm

Joj Džumhura jbt sudija sta se svadjas samo igraj..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:13 pm

https://www.youtube.com/watch?v=bGAvM0Hzt3Y" target="_blank

Copa90

Spomenuo nas je opet kao i projekat Europska Grbavica ! :palacgore:
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u pet apr 29, 2016 12:14 pm, ukupno mijenjano 1 put.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:14 pm

Virtu4L je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
jel udure
slika
dobar si momak, al nisi moj tip :karanje:
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:14 pm

Okolele je napisao/la:Joj Džumhura jbt sudija sta se svadjas samo igraj..
Kakav je ovaj Švarcnejger,na poslu sam pa ne gledam? Vidim ima break prednosti :guz:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Ajzea
Kontakt:

pet apr 29, 2016 12:15 pm

ChWilla je napisao/la:kad daješ pa prestaneš davati to bude gore nego da nikad nisi davao...
Što se tiče njih, tu je jasno vidljiva analogija na relacija uprava - Horde zla te uprava - savez.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava