Nije zeba kriv sto ga Zeljo nije htio nazad, zar ne?Brkoo je napisao/la:J.ebo vas Tomic vise, boli me briga za njega, zvizdat cu mu kao i svakom drugom igracu protivnicke ekipe.. Ni prema Tomicu, ni prema Zebi vise nemam respekta..
Nije zeba kriv sto ga Zeljo nije htio nazad, zar ne?Brkoo je napisao/la:J.ebo vas Tomic vise, boli me briga za njega, zvizdat cu mu kao i svakom drugom igracu protivnicke ekipe.. Ni prema Tomicu, ni prema Zebi vise nemam respekta..
terabajt je napisao/la:Toma se nije nista pitao , menadzeru je prodao guzicu i valja trpiti.
Dosta je on dao zelji 3 g nije malo ima od mene aplauz sutra kako god.
Isto mišljenjeterabajt je napisao/la:Toma se nije nista pitao , menadzeru je prodao guzicu i valja trpiti.
Dosta je on dao zelji 3 g nije malo ima od mene aplauz sutra kako god.
Cujem da rusis vlade i obaras diktatore.Ajzea je napisao/la:Hajmo se svi sada prisjetiti izjave BP da su forumaši uzrok sunovrata divova...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!
ZEBA JE MANIJAK DO KRAJA !
Zajko je profesionalac i lopta mu je hljeb, tako da ne vidim problem u tome što igra kako zna i umije. Voli on Zelju jednako kao i mi..
Tomić je nezahvalni stvor kojeg treba spaliti na lomači.
Zeba me razocarao ponasanjem na uzvratnoj utakmici kupa i onog poteza prema Blagojevicu. Ako se kritikovao Bogicevic nakon onog duela sa Acom dok je igrao za Olimpic onda je i ovo za osudu. Profesionalac si, igras za pare i to razumijem ali to Zeljovac ne radi. Vecini raje Zeba je pao u ocima tako da ga ne mogu izvaditi pateticne price volim Zelju. Vec sam gore napisao da me boli briga i za Tomica i za Zebu jer nisu vise igraci Zelje..addyno1 je napisao/la:Nije zeba kriv sto ga Zeljo nije htio nazad, zar ne?Brkoo je napisao/la:J.ebo vas Tomic vise, boli me briga za njega, zvizdat cu mu kao i svakom drugom igracu protivnicke ekipe.. Ni prema Tomicu, ni prema Zebi vise nemam respekta..
UG "Bordo placipicke"Ajzea je napisao/la:Jedini razlog zbog kojeg Tomiću mogu halaliti što nas je na cijedilu ostavio kada nam je najpotrebniji bio, jeste činjenica da je Amir dobio šansu.
Zaboravimo na Tomića i Zebu, prisjetimo se izjave BP da su forumaši uzrokovali sunovrat divova.![]()
![]()
![]()
![]()
@storm
Odlikovani disident.
haadalju jedan sad nam je zbog tebe ostao samo derbi protiv olimpica (nadajmo se da ce ostati u ligi). moramo smisljati pjesme protiv nijazovih pulena ponovo... Doduse meni s alipasina blize otoka, hajd ima hajra od tebeAjzea je napisao/la:Jedini razlog zbog kojeg Tomiću mogu halaliti što nas je na cijedilu ostavio kada nam je najpotrebniji bio, jeste činjenica da je Amir dobio šansu.
Zaboravimo na Tomića i Zebu, prisjetimo se izjave BP da su forumaši uzrokovali sunovrat divova.![]()
![]()
![]()
![]()
@storm
Odlikovani disident.
Samo se ti zevzeči sa divovimaAjzea je napisao/la:Jedini razlog zbog kojeg Tomiću mogu halaliti što nas je na cijedilu ostavio kada nam je najpotrebniji bio, jeste činjenica da je Amir dobio šansu.
![]()
![]()
![]()
@storm
Odlikovani disident.
Mogu ja odbrusiti tebe, mogu ući u zestoku raspravu sa tobom ako se ne slazemo po pitanju nečega ali ću te i dalje iznimno poštovati, prevashodno iz razloga što nas spaja ista ljubav. Povezi samBrkoo je napisao/la:Zeba me razocarao ponasanjem na uzvratnoj utakmici kupa i onog poteza prema Blagojevicu. Ako se kritikovao Bogicevic nakon onog duela sa Acom dok je igrao za Olimpic onda je i ovo za osudu. Profesionalac si, igras za pare i to razumijem ali to Zeljovac ne radi. Vecini raje Zeba je pao u ocima tako da ga ne mogu izvaditi pateticne price volim Zelju. Vec sam gore napisao da me boli briga i za Tomica i za Zebu jer nisu vise igraci Zelje..addyno1 je napisao/la:Nije zeba kriv sto ga Zeljo nije htio nazad, zar ne?Brkoo je napisao/la:J.ebo vas Tomic vise, boli me briga za njega, zvizdat cu mu kao i svakom drugom igracu protivnicke ekipe.. Ni prema Tomicu, ni prema Zebi vise nemam respekta..
Gdje to vidje ba?Okolele je napisao/la:Hahaha ali cuj Delije sa Kopaonika pozivaju sutra na tekmu..