Ah, da nisu punac i ibrak ostali dužni jakupovicu izmislio bi on još svašta njima. Svaki kontakt bi bio u njihovu korist ko prošle godine. Dok su sve isplaćivati bilo je ok, kad su ostali kratki onda...Elegant je napisao/la:vrbanjusa je napisao/la:Evo BP kazu da su forumasi krivi za sunovrat FKS. Posebno @ajzeaOni koji određuju sudije za utakmice su isti oni koji su Sarajevu donjeli titulu prosle godine i sad je qurva poslje bambusanja nasla pricati o postenju i kreiranju tabele.UG 'BP 1946' smatra da je uprava FK Sarajevo morala ranije reagirati i tražiti izuzeće sudije Jakupovića. Na taj način bi makar pokušali spriječiti očitu namjeru pojedinih krugova da i na ovaj način kreiraju tabelu Premijer lige BiH.
Od derbija na ovamo, samo kad se uzmu u obzir ove objave uplata sa zvanične, već se je prešao iznos od 200000 KMĆevabdžinica Željo je podržala projekat evropske Grbavice i uplatila 1600 KM!![]()
Odlično napisano, my hats off to youPlava Porodica je napisao/la:Ja veliki respekt imam za one koje daleko žive,koji bi sve dali da mogu bar na dvije utakmice u sezoni doći,a ne mogu zbog razdaljine.Isto tako i mislim za naše podružnice,koje su tu gotovo svako utakmicu,kojima je svaka utakmica gostovanje,a žive po drugim kantonima,gdje je iskreno govoreći još teže naći posao.Za mene su to najveći navijači ovog kluba,i oni daju posebnu čar velikog Želje.
Da mu nije lažnjak sve slike u zeljinom dresu, nekako mi cudno .Plava Porodica je napisao/la:Ne bi bilo u redu,ako bi sutra iko psovao Tomiću.On to nije zaslužio.Bilo je šta je bilo,ali uvijek je srce ostavio na terenu.A i ne bi bilo korektno zbog njegove profilne na FB.
Nije,pogledaj raznorazne objave po profilu,i slavljenja pobjeda sa Zrinjskim.terabajt je napisao/la:Da mu nije lažnjak sve slike u zeljinom dresu, nekako mi cudno .Plava Porodica je napisao/la:Ne bi bilo u redu,ako bi sutra iko psovao Tomiću.On to nije zaslužio.Bilo je šta je bilo,ali uvijek je srce ostavio na terenu.A i ne bi bilo korektno zbog njegove profilne na FB.
Idemo im i ispricati bajku da brzo zaspu.Izlija je napisao/la:Hoćemo li ih i večeras ići ušuškati i provjeriti jesu li svi na broju, da se nije ko odmetnuo u kafanu
haha, svi su u krevetu, slovenac im odrzao motivacioni govor ko i pred derbi..Izlija je napisao/la:Hoćemo li ih i večeras ići ušuškati i provjeriti jesu li svi na broju, da se nije ko odmetnuo u kafanu
Prica o strasnom Divu sa Koseva i hrabrim vitezovima iz Doline Ćupova koji su ga savladali i donjeli radost narodu.storm_raider je napisao/la:Idemo im i ispricati bajku da brzo zaspu.Izlija je napisao/la:Hoćemo li ih i večeras ići ušuškati i provjeriti jesu li svi na broju, da se nije ko odmetnuo u kafanu
Mene je više strah prvog maja, da mi ne budemo morali ponovo na pripreme iciMinjore je napisao/la:U kafani nisu to je sigurno
Ma nek sutra dobiju i pola im Oprastamhardwell je napisao/la:Mene je više strah prvog maja, da mi ne budemo morali ponovo na pripreme iciMinjore je napisao/la:U kafani nisu to je sigurno
sve zavisi od sutraasnje tekme..hardwell je napisao/la:Mene je više strah prvog maja, da mi ne budemo morali ponovo na pripreme iciMinjore je napisao/la:U kafani nisu to je sigurno