Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Alipasino
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 28, 2016 7:41 pm

Halo kakve veze ima ko gdje zivi ako navija za Zelju.Mi smo braca poderanih gaca.Ja ko mi Zelju dirne dirno mi je fameliju,Ja nemam brata ali imam Zelju.

Elegant
Kontakt:

čet apr 28, 2016 7:42 pm

slika

:rofl:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Plavi orkestar
Kontakt:

čet apr 28, 2016 7:52 pm

Ajzea je napisao/la:
DANAN je napisao/la:De mali smirite strasti nije red.....
Tacno, kao sto je i krajnje bezobrazno sa nase strane prozivati nekoga ko je silom prilika morao otici negdje gdje ce mu biti pruzeni bolji uslovi za zivot, a i dalje je srcem i dusom uz Zelju. Sa nama stresno prozivljavaju svaki poraz, slave pobjede, raduju se golovima, cekaju dan kada ce im se ponovo pruziti prilika da posjete nasu Grbavicu.
Dug je spisak Manijaka koji su godinama bili u Zelju, ali ih nevolja natjera da se zapute preko granice jer im ovdje, gdje su im svi i gdje im je Zeljo, nije omoguceno da prisustvuju svakoj utakmici kao nama. Stavise, oni prate sve i jednu utakmicu Zelje te se ovim postupkom trude sto vise naloziti one derbi navijace, koji mogu prisustvovati svakoj ali to ne rade, da dodju na utakmicu.
Na kraju krajeva, drazi su mi od derbi navijaca.. Lahko je meni, lahko je velikoj vecini sa foruma, ali nije lahko onima koji su vani, zive Zeljeznicar a ovo im bude receno.
Kakva je to ljubav, dovoljno govori sto oni iz svih ovih europskih gradova i dalje prate Zeljeznicar, a ne moraju.. Jednostavnije bi im bilo pratiti europsku kremu fudbala, a i cisto sumnjam da bi im bilo ko sta prigovorio..

Stoper ili bek pile?
Slavio sam Novu Godinu u Stokholmu sa prijateljima i iz Sarajeva sam ponio masu Zeljinih rekvizita iz fan šopa a odem u klub i tamo mi daju orginalni Zeljin dres sa brojem kojeg je nosio moj prijatelj koji je sad trener AIK Stokholm ali nikad nije igrao u Zelji.U ponoc mu poklonim dres koji je obukao preko košulje u restoranu u kojem je bilo preko 300 ljudi.Sve napucano kao i on sam ali mu je bilo draze docekati zoru u Zeljinom dresu.Svi koji nisu bili culi za Zelju tu su se vecer naslušali o Zelji i njegovim navijacima.Cesto mu budem gost na njegovim utakmicama ali je sa mnom uvijek Zeljin šal a švedi zaviruju i citaju The Manijacs pa im moram objašnjavati da se tako zovemo.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

pintol_TM87
Kontakt:

čet apr 28, 2016 7:55 pm

diego1921 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:
diego1921 je napisao/la: Bekricu daj mu dres,nek ide !! :ganja:
kaze kabulusum haha
Pintole halali mu u najboljim godinama je :shisha: Mogao bi neko s foruma murije fasovati !! :ganja: :karanje:
Pravda za BP !! :zeljeznicar1:
halalio desetku :geek:
da ne bude off vecina trenera protiv kojih zeljo igra zasnivaju svoju taktiku na tome da napadaci idu na acu i samim tim njega smatraju slabijom karikom kada su u pitanju stoperi..

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 28, 2016 7:55 pm

Jao koje kmečanje naših divnih kona :rofl: :cigara:
Znači malo je reći da uživam u njihovom plakanju,da Bog da im vazda suza suzu stizala :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

diego1921
Kontakt:

čet apr 28, 2016 7:57 pm

nikson
Kontakt:

čet apr 28, 2016 8:08 pm

E kakva skupina idiota, pa izrucite ga Hagu majku vam *****, al prvo nek vam oduzmu onaj Bod protiv Zrinjskog kad ste iz ofsajda dali gol...jbo vas otac mitomanski... :psujem: :psujem:
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

IvanOsim
Kontakt:

čet apr 28, 2016 8:13 pm

Evo kaze Ibisevic da mu je maska tokom utakmica smetala i da se bez nje osjeca bolje, tako da sigurno i Aco ce se bolje osjecati bez nje (al sreca pa bi ova maska inace bi sve ove utakmice bez kapitena Ace igrali)..

Inace potez derbija za mene nije bio ni gol, ni centarsut, ni Vecine bravurozije, vec Acino maestralno bacanje na liniju... inace mislim da je onakav potez uradio kakav evropski stoper to bi bilo po svim naslovima, potez sezone, a kod nas i nije proslo toliko zapazeno i pohvalno koliko je trebalo, ne mislim na nas navijace, nego na medije, sportske radnike i sl. jer je ono definitivno bio potez utakmice..

dell21
Kontakt:

čet apr 28, 2016 8:21 pm

Ovo saopštenje je isto kao ono kad je dino objavljivao rat korupciji. To vam je ista skola i politika mozda i od istog covjeka ili grupe ljudi. Svi znaju da oni odreduju odnosno njihovi ljudi sudije da su prosle godine namjestili prvenstvo i sada se na ovaj način peru.
Ne treba ovo ni komentarisati kad se sve zna.

delinjo
Kontakt:

čet apr 28, 2016 8:22 pm

e cuj forumasi krivi ...ja ne znam jesu gori oni sto su to napisali ili ovi sto objavljuju ove gluposti....ove godine su masoni krivi sto nismo titulu osvojili ...molim nasu upravu sutra saopstenje za javnost u kojem ce to navesti ...

KMECANJE SE NASTAVLJA...5 DAN :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Okolele
Kontakt:

čet apr 28, 2016 8:29 pm

Ma ko ih jebe,dobili su na derbiju cestitku i cao a mi imamo bitnije stvari sutra nego da naglabamo o prekucanima..PS. Stolica uplacena,ako do 31.05 opet namaknem kakvih para ide jos jedna.. :zeljeznicar1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Model1964

čet apr 28, 2016 8:32 pm

LARSSON je napisao/la:
Format je napisao/la:Larsone hicel biti stream za nas koji zivimo malo dalje heh
Ne radim stream domaćih :D Ako neko zna radit stream neka vam odradi jbg
Šta ba ne radiš :)
Očekujem kad dođem kuči umoran od posla :r tvoj stream ili ču te dati u novine
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

za_zivot_cijeli
Kontakt:

vrijeme je za jedan kratki muzicki predah :D

https://www.youtube.com/watch?v=lWeeeVvZuAk
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

diego1921
Kontakt:

Ćevabdžinica Željo je podržala projekat evropske Grbavice i uplatila 1600 KM! :pljesak:

Okolele
Kontakt:

čet apr 28, 2016 8:34 pm

Hahaha ali cuj Delije sa Kopaonika pozivaju sutra na tekmu.. :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSONN
Kontakt:

čet apr 28, 2016 8:35 pm

Model1964 je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:
Format je napisao/la:Larsone hicel biti stream za nas koji zivimo malo dalje heh
Ne radim stream domaćih :D Ako neko zna radit stream neka vam odradi jbg
Šta ba ne radiš :)
Očekujem kad dođem kuči umoran od posla :r tvoj stream ili ču te dati u novine

Ja sam tebi jednom rekao, za vas slovence ide posebna tarifa :ganja:

Model1964

čet apr 28, 2016 8:37 pm

chile je napisao/la:Kaze kod mene komsija yebo ih dijaspora i slike, oni da mi govore gdje i kad cu na utakmicu. E sad necu na utakmicu neka ih oni bodre it afganistana, tadzikistana qurca palca...
Inace lik nije propustio domace tekme od 70 i neke...
U neku bi se i slozio s njim ovo slikanje nema smisla, neka ti fotografi svrate do banke i uplate koji euric ili paypal pa ukucaju i proslijede neku cifricu.

Sent from my Plavo Sokocalo
E jebi ga sad
Neki smo i uplatili i šuntali i drue da uplate, Glupa mi je priča diaspora i domači jer onda MC ima malo navijača a MU još manje :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 28, 2016 8:38 pm

Ja veliki respekt imam za one koje daleko žive,koji bi sve dali da mogu bar na dvije utakmice u sezoni doći,a ne mogu zbog razdaljine.Isto tako i mislim za naše podružnice,koje su tu gotovo svako utakmicu,kojima je svaka utakmica gostovanje,a žive po drugim kantonima,gdje je iskreno govoreći još teže naći posao.Za mene su to najveći navijači ovog kluba,i oni daju posebnu čar velikog Želje.Ja živim 15-minuta pješice od stadiona,svaki dan silom prilika prođem pored njega,i svaki dan me neka nova sreća zadesi kad sam samo u prrolazu pokraj njega.E pa sad zamislite kako se oni osjećaju kad su u prilici da budu dio nas na nekoj od utakmica na Željinoj Grbavici.Ne dam na vas porodico!

Što se tiče utakmice,ja vjerujem sa atmosferom kakva će biti,Zrinjski i pored svih kvaliteta,odlazi kući pognute glave.Neka ovjeravaju titulu u zadnjem kolu,mi im ne damo!

Naprijed Željo ljubavi moja!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSONN
Kontakt:

čet apr 28, 2016 8:40 pm

Plava Porodica je napisao/la:Ja veliki respekt imam za one koje daleko žive,koji bi sve dali da mogu bar na dvije utakmice u sezoni doći,a ne mogu zbog razdaljine.Isto tako i mislim za naše podružnice,koje su tu gotovo svako utakmicu,kojima je svaka utakmica gostovanje,a žive po drugim kantonima,gdje je iskreno govoreći još teže naći posao.Za mene su to najveći navijači ovog kluba,i oni daju posebnu čar velikog Želje.Ja živim 15-minuta pješice od stadiona,svaki dan silom prilika prođem pored njega,i svaki dan me neka nova sreća zadesi kad sam samo u prrolazu pokraj njega.E pa sad zamislite kako se oni osjećaju kad su u prilici da budu dio nas na nekoj od utakmica na Željinoj Grbavici.Ne dam na vas porodico!

Što se tiče utakmice,ja vjerujem sa atmosferom kakva će biti,Zrinjski i pored svih kvaliteta,odlazi kući pognute glave.Neka ovjeravaju titulu u zadnjem kolu,mi im ne damo!

Naprijed Željo ljubavi moja!
Poslije utakmice sa Mladost, neki njihovi navijači, koji su dosli da gledaju, stavili slike i opis kao da im je drago da su konačno tu. Trebamo biti zadovoljni koji zive blizu sto mogu svaku utakmicu doci

dell21
Kontakt:

čet apr 28, 2016 8:40 pm

Ako bude kiše sutra očekujem oko 5-6 milja a ako je ne bude izmedu 7-8 .

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava