Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.
prođe tako što oni namjerno naprave gužvu pa se pušta bez skeniranja. iako ne bi smjelo. naravno da ne može ako se skenira.
Zato im treba napraviti "torove" kao i oni nama na Kosevu pa vrsiti predkontrole jos kod pocnog terena pa onda glavno skeniranje na ulazu i na taj nacin ce se izbjeci guzve i nece moci muljati, dakle sve je do policije i zastitara
"Naime, za vječiti derbi koji se večeras igra na Grbavici, između Želje i Sarajeva, ulogu glavnog suca povjerili su bivšem igraču FK Sarajevo.
U ulozi glavnog sudije biće mladi sarajevski arbitar Haris Kaljanac.
Rijetki su primjeri u ozbiljnim fudbalskim zemljama da utakmicu sudi bivši igrač jednog kluba. Baš kao što su još rjeđi primjeri da nacionalnim Savezima vedre i oblače bivše nogometne sudije".
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.
i fakat đe su naši pretresi puta 3?
do kože te skenira. lagano, i onako cesta bude zatvorena, što reče momak jedna kod pomoćnog, jedna ispred stadiona, i jedna na ulazima.
sve ovo zaštitarskoj agenciji treba poslati. svaki račun. kurčine bi unijeli više od deset baklji da rove k'o što nas rove.
Dogovoriti se sa murijom i vracati svakog ko nema ispravnu kartu. I ne znam sto se ovim debilima iz ove zastitarske agencije jednom ne kaze da ce im biti odbijena od naplate svaka kazna i steta nastala njihovim propustima. Mamu jebali znaju glumiti neke mangupe po istoku a kad treba preroviti ove piromane prave se mutavi..
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..
Evo, jedan uhljup je napisao na FB FK Željezničar u komentarima '' žali bože ovako lijepe trave''... Znači, biće paljenja. Prva baklja i sve isprazniti !
Nema ih kod vrbanje 120 ocm...live
E ako ih ne budu mogli fino pretresti i sve onda je*o ti ovo sve..
edit.nisu jos krenuli a trebali su u 5.15 ja mislim