za europu hahafk1921 je napisao/la:Kakva?LARSSON je napisao/la:Stigla licenca
za europu hahafk1921 je napisao/la:Kakva?LARSSON je napisao/la:Stigla licenca
ili možda za tvoje streamoveLARSSON je napisao/la:za europu hahafk1921 je napisao/la:Kakva?LARSSON je napisao/la:Stigla licenca
Za streamove samo nece da kaze, skroman je larsonEisenbahner1921 je napisao/la:ili možda za tvoje streamoveLARSSON je napisao/la:za europu hahafk1921 je napisao/la: Kakva?
fk1921 je napisao/la:Za streamove samo nece da kaze, skroman je larsonEisenbahner1921 je napisao/la:ili možda za tvoje streamoveLARSSON je napisao/la: za europu haha
salle86 je napisao/la:Kaže ovaj moj jedan komšija kako mu stalno na fb-u iskaču slike ovih polugolih trebica i kako mu je to bezveze. Zato više neće da gu.zi
Brate na glavni se ne moze uci bez dozvole visih organa, jer se stadion vodi kao gradiliste a svi znamo da se gradilistu ne moze pristupit bez dozvoleKapiten je napisao/la:salle86 je napisao/la:Kaže ovaj moj jedan komšija kako mu stalno na fb-u iskaču slike ovih polugolih trebica i kako mu je to bezveze. Zato više neće da gu.zi
![]()
![]()
![]()
![]()
Je li to danas na pomocnom trening bio ? Ja kad god odem oni na glavnom zatvoreniKakav je taj turcin ? ako je neko bio... i kako se zove zna li iko ?
pozdravi komsiju i reci mu da se sjeti prijeratne raje s Juga i neka se prisjeti gdje mnogi od njih dana zive!!!chile je napisao/la:Napisah razmisljanje covjeka koji ide na tekme duze nego sto vecina raje koja ovdje pise ima godina.Hadzijalagic je napisao/la:Ma mozda covjek nece na tekmu jer mu smetaju ciste stolice a ofirno mu da kaze pa ovo bubno.
Inace na jugozapadu je svaku tekmu, i nije jedini s tim razmisljanjem.
E sad sto svi misle ovdje da se po dafultu sve mora podrzati yebaji ga.
U biti necu vise na tu temu, yebo me pas pa i napisah post![]()
Sent from my Plavo Sokocalo
Kakva skupina imbecila.vrbanjusa je napisao/la:Evo BP kazu da su forumasi krivi za sunovrat FKS. Posebno @ajzea
vrbanjusa je napisao/la:Evo BP kazu da su forumasi krivi za sunovrat FKS. Posebno @ajzea
Oni koji određuju sudije za utakmice su isti oni koji su Sarajevu donjeli titulu prosle godine i sad je qurva poslje bambusanja nasla pricati o postenju i kreiranju tabele.UG 'BP 1946' smatra da je uprava FK Sarajevo morala ranije reagirati i tražiti izuzeće sudije Jakupovića. Na taj način bi makar pokušali spriječiti očitu namjeru pojedinih krugova da i na ovaj način kreiraju tabelu Premijer lige BiH.
Smatram da se sve ove slike sto im se posalju trebaju objaviti, ipak je to raji neka satisfakcija, a i opet ce na neki nacin ucestvovati u aktivnostima oko kluba, evo ja sam im od raje poslao tri slike, jednu su objavili..Jaozinho22 je napisao/la:@baxuz87 imaš pp na stranici "Samo Zeljo"
Najjaci dio ovo za forumasevrbanjusa je napisao/la:Evo BP kazu da su forumasi krivi za sunovrat FKS. Posebno @ajzea
kaze kabulusum hahadiego1921 je napisao/la:Bekricu daj mu dres,nek ide !!pintol_TM87 je napisao/la:samo lagano zgazit mostarce 1:0
mihojevic jos uvijek ispred vrataa
Pintole halali mu u najboljim godinama jepintol_TM87 je napisao/la:kaze kabulusum hahadiego1921 je napisao/la:Bekricu daj mu dres,nek ide !!pintol_TM87 je napisao/la:samo lagano zgazit mostarce 1:0
mihojevic jos uvijek ispred vrataa