Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

amar92
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 14, 2018 3:14 pm

teatrale36 je napisao/la:Ama ljudi da nije u pitanju broj stranaca? Ovi iz saveza sa ovim glupim pravilom o 4 stranca, da nije u tome kvaka?
Pa je moguce da ima najbolju zamjenu na stoperskoj poziciji.
Nije. Na klupi nije zbog pravila da moraju biti 3 U21 igraca na spisku. Zbog toga je Kemo uvijek taj rezervni stoper na klupi. Protiv Zvijezde 3 U21 igraca su bili: Anel, Kemo i Sehic. Tako da je pitanje ko ce biti prva postava, Bogi ili Bakrac. Drugi ce na tribine uvijek, ne na klupu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

DobojskiManijak
Kontakt:

uto avg 14, 2018 3:15 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
uto avg 14, 2018 3:11 pm
storm_raider je napisao/la:
uto avg 14, 2018 1:55 pm
slika

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Totalna nebuloza koja Husrefu moze posluziti da motivise i nalozi svoje indisponirane igrace. Ko god je zasluzan treba znati da je uradio dosta nepromisljen potez. Sjecamo se izjava poput "pitanje je samo sa koliko razlike" koju je Edis svojevremeno iskoristio, posle cega smo ih izmasakrirali na terenu.. Dobra zajebancija ali suvisna na ovom nivou..
ova lozinka je postavljena davno prije Atalante i koristi se već duže vrijeme tako da nikakva namjerna provokacija nije već slučajnost
Jednom Željezničar , uvijek Željezničar...

Hadzijalagic
Kontakt:

uto avg 14, 2018 3:16 pm

Nebitno, suvisno je sad je potencirati iz navedenih razloga..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

teatrale36
Kontakt:

uto avg 14, 2018 3:17 pm

amar92 je napisao/la:
teatrale36 je napisao/la:Ama ljudi da nije u pitanju broj stranaca? Ovi iz saveza sa ovim glupim pravilom o 4 stranca, da nije u tome kvaka?
Nije. Na klupi nije zbog pravila da moraju biti 3 U21 igraca na spisku. Zbog toga je Kemo uvijek taj rezervni stoper na klupi. Protiv Zvijezde 3 U21 igraca su bili: Anel, Kemo i Sehic. Tako da je pitanje ko ce biti prva postava, Bogi ili Bakrac. Drugi ce na tribine uvijek, ne na klupu.

Ok, ali zna li neko ko su nam stranci?
Stevanović
Blagojević
Čurjurić
Pavić
Bakrač
Jazvić?

Hare79
Kontakt:

uto avg 14, 2018 3:18 pm

Svi podržavamo Odu, a ne podržavamo njegove odluke, što je kontradiktorno. Ako on odluči da Bogi treba igrati, onda on zna razloge i zašto je to tako, a mi trebamo to prihvatiti a ne dan prije derbija raspravljati treba li Bakrača ubaciti umjesto Bogija. Ili podržavamo Odu ili ne.
Bogi je kod svih trenera bio prva opcija i valjda oni znaju što je to tako. Mi ga možemo voljeti ili ne, frajer igra odlično u zadnje vrijeme i kraj priče.

Grbavica
Kontakt:

Dobro je dok diskutujemo sto ne igra ovaj il onaj a posjeduje kvalitet. Znaci da imamo koliko toliko sirok roster. Sjetimo se proslog Odinog mandata gdje je Kokot bio nosioc igre, Nuspahic i Enis Sadikovic bili prve izmjene.
Dabogda se vazda oko ovog diskutovalo.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

teatrale36
Kontakt:

uto avg 14, 2018 3:22 pm

Grbavica je napisao/la:
Dobro je dok diskutujemo sto ne igra ovaj il onaj a posjeduje kvalitet. Znaci da imamo koliko toliko sirok roster. Sjetimo se proslog Odinog mandata gdje je Kokot bio nosioc igre, Nuspahic i Enis Sadikovic bili prve izmjene.
Dabogda se vazda oko ovog diskutovalo.
Upravo tako, ja bih volio još tri dobra igrača da imamo u sve tri linije, i sad je dobro kad mozes uvesti sa klupe dobrog igrača ili poslati na tribine takodje dobrog.
Bolje nego ne dao Bog povreda i kartona da nemas sastaviti ekipu ili uvesti nekog s klupe.

sajo10
Kontakt:

uto avg 14, 2018 3:27 pm

teatrale36 je napisao/la:
uto avg 14, 2018 3:17 pm
amar92 je napisao/la:

Stevanović
Blagojević
Čurjurić
Pavić
Bakrač
Jazvić?
S tim sto se ovdje prica da bi i Blagojevic trebao dobiti nase drzavljanstvo uskoro.

amar92
Kontakt:

amar92 je napisao/la:

Stevanović
Blagojević
Čurjurić
Pavić
Bakrač
Jazvić?
Sinisa, Jovan, Cuki i Bakrac su stranci.

teatrale36
Kontakt:

uto avg 14, 2018 3:33 pm

amar92 je napisao/la:
amar92 je napisao/la:

Stevanović
Blagojević
Čurjurić
Pavić
Bakrač
Jazvić?
Sinisa, Jovan, Cuki i Bakrac su stranci.

Ok je onda, nek nije radi tog glupog pravila o broju stranaca, a ovo po meni dosad kako je Oda izabrao dobro funkcioniše i ne treba dirati do prve greške.

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

uto avg 14, 2018 3:36 pm

Svašta se napričalo ovih dana. Od kaveza do Odovića, Bakrača, Bogičevića... Nekako najmanje se piše o derbiju. :)
Meni nekako previše da ih opet pobjedimo. :D Mislim da će sutra biti preteška utakmica i iskreno ja bih bio zadovoljan bodom, iako sam ubijeđen da ih možemo pobjediti. Ova situacija kod njih mi se ne sviđa i mislim da nam ne ide u korist. Musemiću bi ovo mogla biti ključna utakmica. Sigurno je da će se oni naložiti i bukvalno poginuti. Dobra stvar je što nema Šišića, koji je brz i dobar igrač. Najbolje bi bilo da se igračima izbriše to 'derbi' iz glave i da odigramo kao i svaku običnu utakmicu. Ubijeđen sam da bismo ih tad rastavili na dijelove. Sve u svemu, svi se nadamo pobjedi. Ali ponavljam, ja bih bio zadovoljan i sa remijem. Znam da će svako ko bude igrao dati svoj maksimum. Više me brine situacija sa nama navijačima. Da li je realno očekivati 8 hiljada? Radni dan, moguća kiša... Vidjet ćemo. ZGAZITE IH!
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

Budi Željo
Kontakt:

Southboy je napisao/la:
uto avg 14, 2018 2:25 pm
Ovog sudiju Kaljanca znam licno i znam da je pitar milion %.
Nekoliko godina je hodao sa Hase Tiricom i Radovcem(svaki turnir,pripreme,dodatni trening i sve)jer je Hase menadjer Radovcu a ovaj hodao sa njima.
Trebamu jeb*ti odma sve na pocetku bude li poceo svirati njima i navlaciti... treba puno opreza da ne bude crveni ili penal
Kaljanac navija za Sarajevo ali momak skroz ok, gleda sebe i želi da napreduje u svojoj karijeri, tako da mu neke gluposti ne trebaju sigurno. Bio nam je i četvrti sudija na onim evropskim utakmicama za juniore, korektan i dobar momak. Grešaka i ako bude neće biti zlonamjerne.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

vopla
Kontakt:

uto avg 14, 2018 3:46 pm

samo_plavo je napisao/la:
Svašta se napričalo ovih dana. Od kaveza do Odovića, Bakrača, Bogičevića... Nekako najmanje se piše o derbiju. :)
Meni nekako previše da ih opet pobjedimo. :D Mislim da će sutra biti preteška utakmica i iskreno ja bih bio zadovoljan bodom, iako sam ubijeđen da ih možemo pobjediti. Ova situacija kod njih mi se ne sviđa i mislim da nam ne ide u korist. Musemiću bi ovo mogla biti ključna utakmica. Sigurno je da će se oni naložiti i bukvalno poginuti. Dobra stvar je što nema Šišića, koji je brz i dobar igrač. Najbolje bi bilo da se igračima izbriše to 'derbi' iz glave i da odigramo kao i svaku običnu utakmicu. Ubijeđen sam da bismo ih tad rastavili na dijelove. Sve u svemu, svi se nadamo pobjedi. Ali ponavljam, ja bih bio zadovoljan i sa remijem. Znam da će svako ko bude igrao dati svoj maksimum. Više me brine situacija sa nama navijačima. Da li je realno očekivati 8 hiljada? Radni dan, moguća kiša... Vidjet ćemo. ZGAZITE IH!
Sutra dosta raje iz Gorazda dolazi. Kod mene je puno auto za sutra, tako da mislim da se moze to izgurati na finu brojku

Masinovodja
Kontakt:

uto avg 14, 2018 3:47 pm

Budi Željo je napisao/la:
Southboy je napisao/la:
uto avg 14, 2018 2:25 pm
Ovog sudiju Kaljanca znam licno i znam da je pitar milion %.
Nekoliko godina je hodao sa Hase Tiricom i Radovcem(svaki turnir,pripreme,dodatni trening i sve)jer je Hase menadjer Radovcu a ovaj hodao sa njima.
Trebamu jeb*ti odma sve na pocetku bude li poceo svirati njima i navlaciti... treba puno opreza da ne bude crveni ili penal
Kaljanac navija za Sarajevo ali momak skroz ok, gleda sebe i želi da napreduje u svojoj karijeri, tako da mu neke gluposti ne trebaju sigurno. Bio nam je i četvrti sudija na onim evropskim utakmicama za juniore, korektan i dobar momak. Grešaka i ako bude neće biti zlonamjerne.
Kolika je to glupost dodijeliti sudiju iz Sarajeva,za nepovjerovat!

plavi kanarinac
Kontakt:

uto avg 14, 2018 3:47 pm

Bogicevic je u redu sa Egzistencijama, Gospodskim klubovima, Pijanim Bugojancem... Odovic zna najbolje, samo da sebe ne zezne tim potezom jer svaku mogucu tekmu je haranga na Bogicevica u prvih 11, 95% komentara je o tome na mrezama, a svi znamo da komentarisu ljudi koji samo gledaju pobjeda ili poraz, ne zanima nista vise, kod svih njih samo ce biti kriv Bogičević i onaj ko ga je stavio. Bice okej prvi, drugi put već treci ce poceti psovanja i tjeranje upravo od tih anonimnih znalaca koji veze nemaju.

Ljudi ce lakse gledati na gresku Bakraca nego na gresku sindikalca jer jednostavno takva je situacija.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Ljoze_9
Kontakt:

uto avg 14, 2018 3:48 pm

Sutra bih volio vidjeti:
Veca
Sinisa, Rodin, Bakrac, Pavic
Hajdar, Blagojevic
Zec, Curjuric, Veseli
Krpic

Izmjena : Jazvic, Saban i Arezina
Sto se tice ove rasprave oko Bakrac /Bogi, svi smo mi za Bakraca i zbog reputacije i zbog onoga sto je pokazao, a Bogija pljujemo kako god da odigra. Cinjenica je da je Bogi do sada vise nego pristojno odigrao.Kako god bilo na Odi je da odluci ko ce i kako igrati.
:karanje: maloo Sarajvoo oooo oooo
Zadnja izmjena: Ljoze_9, dana/u uto avg 14, 2018 3:51 pm, ukupno mijenjano 1 put.

rodrigo87
Kontakt:

uto avg 14, 2018 3:49 pm

Puna podrska sefu Odovicu!
Gazi pitare!!!

Daris_
Kontakt:

uto avg 14, 2018 3:49 pm

Treba sutati sto je vise moguce...onaj balavac na golu ce napuniti gace vjerovatno..dok je davao izjavu prije Goska lik muca ko da odgovara usmeni na fakultetu..trema ce ga opucati po svakoj logici..zato kad nema sta konkretno da se uradi..opalit je po golu :P

Elegant
Kontakt:

uto avg 14, 2018 3:53 pm

slika
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AdoTM
Kontakt:

uto avg 14, 2018 3:55 pm

Oda tako smatra, da je Bogi trenutno u boljoj kombinaciji, isto kao sto je Veselog hladno ubacio radi uzdignutog Zajimovica.

Puna podrska Odi, svaka mu cast... et Zajima ni na mapi, a Miske licno trazio da ostane u klubu :)

Tako da se ne brinemo ko ce igrati, jer je Oda sve skontao kako treba, a mi cemo ovdje glumiti strucnjake i malo pametovati :D

Sutra aBd, 3 komada; Sulejman, Curjuric i Jazvic, a volio bi vidjeti i Dacica u zapisniku!

:zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava