Bilo bi dobro kada bi se redovno na vrijeme uvijek znali termini treninga prve ekipe i termini odigravanja utakmica mlađih kategorija. Te informacije često promaknu ili skroz fale. Dođe ponekad poruka na Viber-grupi za prvu ekipu, ono "naredni dani", ali nije redovno. Došla je eto sredinom prošle sedmice, za do nedjelje, ali šta je sad dalje, kad je danas bio trening, kad će biti sutra? Hoću da znam.

I ne pitam to samo zato što je sad situacija pred derbi, nego i inače. Ponekad neki što saznaju postave ovdje informaciju, raja se ovdje često raspituje na forumu za trening, ali se i tu znalo dešavati da ne dođe na vrijeme informacija, a često se uopće ni ne spomene, pojavi se vijest na zvaničnoj ili na portalu kad je trening već prošao. Mislim, svjestan sam da nema puno ljudi koji idu da gledaju treninge ili bi počeli ići sve i da znaju kad je, ali bilo bi dobro za one što idu ili bi voljeli ići, da se zna stalno. A pogotovo za utakmice mlađih kategorija je šteta što je još teže naći informacije o terminima utakmica.
Najbolje bi bilo da te informacije redovno postavlja zvanična stranica, ali nema toga. Valjda će nekada biti, ali sada nema. Ima li mogućnosti da se ti termini ovdje na forumu stalno, pouzdano, organizovano i redovno postavljaju?

Naprimjer da na vrhu stranice na ovoj temi, tu gdje budu ankete ili sad stoji reklama za akciju farbanja reflektora, da stalno budu i te informacije i da se ažuriraju redovno? Za termine utakmica prve ekipe nije problem, to se sazna uvijek na vrijeme, portali objave informaciju čim savez odredi službena lica, to ne može da promakne. Ali termini treninga prvotimaca i termini utakmica omladinaca, da nam stoje na vrhu stranice, čim se sazna?