PP, samo da vidim jesmo li na istom jer te je pocesto tesko procitat. Nisi za kavez a jesi za 5%, ili bi pustio 2500 njih?Plava Porodica je napisao/la:Ograda normalna je ona što je sad na sjeveru, a koja bi to još trebala biti normalnija da se zagrade navijači od baklji i stolica? To je jedino kavez. Onaj ko na Rujevici. Tad si siguran.Pleksiglas staklo, još jedno katastrofalno riješenje. Drastično smanjuje zvuk van njega. Koja je poenta navijača onda?
Evo stat' će. Neću više. Nema poente.
Pa normalno da cu prvi ustati i *ebati im sve po spisku i nikad vise nijednu akciju ni marku im dati.Dok mi odvajamo od svoje porodice,neko ne ode na planinu more ili izlet dodje na taj stadion i ponosi se svaki dan kako napreduje i izgleda nas dom da dopuste levatima da ruše ono sto agresori nisu mogli 90tih..Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon avg 13, 2018 1:15 pmA prije toga ce mnogi jebati mater upravi sto nije osigurala to sto ce se unistiti..Kospa je napisao/la: ↑pon avg 13, 2018 1:13 pmPostoji razlog zasto je svaka utakmica na balkanu visokog rizika... postoji razlog zasto nema regionalne lige itd. Dokle god svijest ljudi,navijaca i zakonska regulativa bude na trenutnom nivou nazalost ne vidim bolje rijesenje od kaveza. Ovi sto fol nece kavez, kad vide kako nam cupaju stolice i pale teren, sjebaju LED, pozeljece goste poslati na prinudni rad u Sibir
svaki debil koji na stadion, bilo koji, dođe sa namjerom da nanosi štetu, umjesto da bodri svoj klub, treba ne u kavez nego u podrum pa da odozdo vidi samo komad nebaSanMan je napisao/la: ↑pon avg 13, 2018 12:21 amU redu 5%, haj evo im 10% plus tampon zona al ne spominjite kaveze. Ima i naših koji idu na gostovanja (šta bi mi rekli da nama neko to uradi), nemoj da mi prvi budemo koji uvodimo/razmišljamo o toj gluposti. I onako nam je liga u k.... , još nam to treba.
To ti mislis, takvim debilima dok sam ja jos bio na sjeveru se jebalo sve po spisku od strane cijele tribinenikson je napisao/la: ↑pon avg 13, 2018 1:16 pmNije niko ovdje rekao da ne treba odvojiti navijace, pricamo o nacinu odvajanja....kad vas toliko pogadja sve sto niste onda raznijeli naseg debila koji je bacio prvu baklju prije nekoliko derbija na njihove pa onda oni krenuli gadjati...taj nas navijac debil je direktno ugrozio i tebe i djecu i sve zivo
Hvala tebraneroazzuro je napisao/la: ↑pon avg 13, 2018 10:07 amBuraz, da je živa, zdrava i sretna 100 godina abd...
100% se slažem sa tobom. Svima 5%. I nama i njima. Neko pametniji od nas je to uveo davno u europi. A isto tako su uveli i načine kažnjavanja pojedinaca te kluba. Samo prekopirati. Nikakvi kavezi nam ne trebaju.TheSvenderMan je napisao/la: ↑pon avg 13, 2018 1:46 pmPP, samo da vidim jesmo li na istom jer te je pocesto tesko procitat. Nisi za kavez a jesi za 5%, ili bi pustio 2500 njih?Plava Porodica je napisao/la:Ograda normalna je ona što je sad na sjeveru, a koja bi to još trebala biti normalnija da se zagrade navijači od baklji i stolica? To je jedino kavez. Onaj ko na Rujevici. Tad si siguran.Pleksiglas staklo, još jedno katastrofalno riješenje. Drastično smanjuje zvuk van njega. Koja je poenta navijača onda?
Evo stat' će. Neću više. Nema poente.
Mislim da je kacez trenutno preskupa investicija, bacili bi ljagu na sebe kao klub i postigli bi kontra efekat. Ali pustiti vise od 5% njih na stadion je ravno idiotizmu. Ima ljudi razlog sto je tih 5% propisano. Naravno ako sad tih 5% napravi belaj ko prije 2 godine samo bi za njih kavez napravio, neki mobilni po mogucnosti da ostali navijaci ne pate kad dodju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
još jednom bravo.nikson je napisao/la: Ne shvatate vi ljudi mene uopste....ja vam kazem da ako mi napravimo eto taj kavez od tog plegsiglasa onaj tamo u nekoj vukojebini ce napravit od armature dvanaeske zahrdjale da ako se slucajno rasijeces usput dobijes i sepsu....nama su problem samo ti pitari, niko vise....ako zbog njih treba da ispasta citava liga i da svi svima udare nekakve kaveze na neke svoje nacine onda aferim, do mene je![]()
šta misliš da otkažemo muriju, ukinemo tampon zone i budemo svi ko jedno, ko recimo tamo sa kraja 90-ih ?Plava Porodica je napisao/la: ↑pon avg 13, 2018 1:27 pmOd dogovora sa klubovima da se uzajamno ne plaćaju karte za gostovanja, da bi navijačima bilo lakše i da bi ih više došlo u oba smjera, dođosmo do ograde za životinje.
još samo ugasiti im wc, zatvoriti jer je navodno pukla cijev, ili ostaviti jednu kabinu ko u krupi gdje su ovi navijači došli na gostovanje samo eto što se titula treba slaviti a bili su najglasniji radi jedne česme i radi jedne wc kabine, ili možda iskopati jedno dvjesto metara zemlje pri ulazu na tribinu da se uvaljaju u blato ko u vrapčićima standardno..