Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 13, 2018 1:46 pm

i ne, ja ne bi ništa mijenjao ovo kako je sad bez mogućnosti nekog modernog, pravog rješenja. i glasao sam ne u anketi. ali ne kontam vala u svjetlu nekih događaja što se čudite da raja koja utakmice gleda sa nenavijačkih tribina, i slabo ili nikako ide na gostovanja drukčije razmišlja.
gradi željo boli te *****

blueDBR
Kontakt:

**** svemirce, svakako od 5 tekmi 3 bojkotuju na Grbavici, po meni neka normalna i ljudska izvedba tog kaveza je nepotrebna jer treba dosta para izletit, a svrsi ce posluziti 2-3 utakmice godisnje ?! 5% im dat, pojačat kontrolu na ulazu, fakturisat im svaku štetu, trave zamjenske valjda smo nabavili svakako, ove LED reklame sumnjam da se mogu samo bakljama oštetiti al i to pošto su reklame sastavljene od xy manjih panela, sanacije štete ne bi trebala biti skupa a i svakako je mi ne bi platili

phpBB [video]

SVI U BAZU !!!!!

TheSvenderMan
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
pon avg 13, 2018 1:29 pm
PP, baš te nešto krenulo, po tebi ispade svaka ograda ograda za životinje. a jel to ovako kad nije derbi nema ograda na stadionu? jel inače nema ograda za ljude?
Ograda normalna je ona što je sad na sjeveru, a koja bi to još trebala biti normalnija da se zagrade navijači od baklji i stolica? To je jedino kavez. Onaj ko na Rujevici. Tad si siguran.Pleksiglas staklo, još jedno katastrofalno riješenje. Drastično smanjuje zvuk van njega. Koja je poenta navijača onda?
Evo stat' će. Neću više. Nema poente.
PP, samo da vidim jesmo li na istom jer te je pocesto tesko procitat. Nisi za kavez a jesi za 5%, ili bi pustio 2500 njih?

Mislim da je kacez trenutno preskupa investicija, bacili bi ljagu na sebe kao klub i postigli bi kontra efekat. Ali pustiti vise od 5% njih na stadion je ravno idiotizmu. Ima ljudi razlog sto je tih 5% propisano. Naravno ako sad tih 5% napravi belaj ko prije 2 godine samo bi za njih kavez napravio, neki mobilni po mogucnosti da ostali navijaci ne pate kad dodju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

igla
Kontakt:

pon avg 13, 2018 1:47 pm

Vrlo je teško dovesti lijevog beka, pa su tako mnogi "bezveze" lijevi bekovi na cijeni, jer je malo onih klasnih. Pavić je odličan bek za naše uslove.

avlami97
Kontakt:

pon avg 13, 2018 1:55 pm

slika
slika
slika
slika
slika
slika

phpBB [video]

ŠTA FALI OVOM KAVEZU - VIKTORIJA PLZEN? Na 4:30
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u pon avg 13, 2018 1:59 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Southboy
Kontakt:

pon avg 13, 2018 1:56 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
pon avg 13, 2018 1:15 pm
Kospa je napisao/la:
pon avg 13, 2018 1:13 pm
Postoji razlog zasto je svaka utakmica na balkanu visokog rizika... postoji razlog zasto nema regionalne lige itd. Dokle god svijest ljudi,navijaca i zakonska regulativa bude na trenutnom nivou nazalost ne vidim bolje rijesenje od kaveza. Ovi sto fol nece kavez, kad vide kako nam cupaju stolice i pale teren, sjebaju LED, pozeljece goste poslati na prinudni rad u Sibir
A prije toga ce mnogi jebati mater upravi sto nije osigurala to sto ce se unistiti..
Pa normalno da cu prvi ustati i *ebati im sve po spisku i nikad vise nijednu akciju ni marku im dati.Dok mi odvajamo od svoje porodice,neko ne ode na planinu more ili izlet dodje na taj stadion i ponosi se svaki dan kako napreduje i izgleda nas dom da dopuste levatima da ruše ono sto agresori nisu mogli 90tih..
Imali su dovoljno vremena reagovati,ev vec 2 godine od zadnjeg incidenta ako se ponovi oni su iskljucivi krivac.
Hoce li Dino Pekic stajati ispred tunela zapada u odjelu i kad krene paljevina i belaj,rusenje trcati pred zdenku kao da umiri sa rukama rulju od hiljadu ljudi?Kao prosli put...samo se izofirao
Hoce li ikad poduzeti nesto za pretres i sto ulaze bez karata svake godine? Naravno da nece jer je nesposoban.
Al ne kao se treba ici u Antaliju i pripreme tu je,slika se i zajebaje...

A ovi sto se bune protiv pleksiglasa vi ste svakako na jugu i sigurni ste,nece vam nista pasti na glavu ili na djecu,sestru,penzionere ko na nas na sjeveru ili istoku...

barbarez
Kontakt:

pon avg 13, 2018 1:56 pm

#nikson buraz pojedinacnih slucajeva debila imas uvijek i ne treba na osnovu jedne baklje nekom suditi.
Ali ja se ne sjecam da je od nas baklja prva doletila ikad. Mozda jeste ne znam,ali da je bio odgovor na divljacko cupanje stolica i sranja koja su radili onda sigurno jeste.
Ni jedna navijacka skupina nece napravit belaj na Grbavici osim njih.
Kazes ako njima tako zelimo,onda isto zelimo i nasim navijacima. Evo ovako javno kazem,svaki nas navijac koji bez razloga pravi sranje bilo gdje,da Bog da ga nalupali da ne zna gdje mu je glava a gdje guzica. Pun nam je ***** debilnih furki. Zato sad i imamo ovolike tampone kao da je rat **** te Tito. Pogledaj te malo derbije od prije 10 tak godina . Jedni pored drugih stajali. Nikad sranja nije bilo.
Sta treba da gadjaju raju,da pale travu,da uniste led ekrane,da izvaljuju stolice. Hoce vjeruj mi da hoce to raditi. Zato sto vladaju idiotske furke satro ultrasi picke materine. I onda dodju Poljaci i dobiju po picki i jedni i drugi i uvide sta znaci biti ultras. Ja sam zato da pitari dodju u sto vecem broju,i da nema zona,ali sami smo napravili ovakvu atmosferu ,gdje sve manje raje a sve vise onih drugih. Svaka cast svim nasim momcima koji idu na gostovanja,ali ja ne vidim da prave sranja. Ok znalo je biti svega,i kad su drugi krivi i kad smo mi. Ali svako ko unistava nek ga razbiju. A mi ako nastavimo ovake furke uskoro cemo imati i vece tampon zone. Pa koji ***** onda i dolazimo. Tuzno izgleda Grbavica sa onolikim praznim prostorom to nek vam je svima jasno.

storm_raider
Kontakt:

pon avg 13, 2018 2:00 pm

Ne mozes porediti jednog ili 2 idiota koji su bacili na njih baklje, sa horskim demoliranjem stadiona i pjevanjem "daj mi majko sibicu i kantu benzina, da zapalim Grbavicu..." Ostalo je zapisano da je nakon 90ih godina Grbavica jedino gorila od njihove ruke. Takvima nije ni mjesto na Grbavici, a ne u kavezu. 5% - da, kavez, trenutno ne. Glasao sam za "Ne", jer se nadam nekom razumu. Ako se moze normalno rjesenje iznaci, onda neka dodju ljudi, bodre svoj klub, prime 3 gola i odu kuci placuci. A ne da rusis nesto sto je simbol i tvog grada.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

salle86
Kontakt:

pon avg 13, 2018 2:03 pm

SanMan je napisao/la:
pon avg 13, 2018 12:21 am
U redu 5%, haj evo im 10% plus tampon zona al ne spominjite kaveze. Ima i naših koji idu na gostovanja (šta bi mi rekli da nama neko to uradi), nemoj da mi prvi budemo koji uvodimo/razmišljamo o toj gluposti. I onako nam je liga u k.... , još nam to treba.
svaki debil koji na stadion, bilo koji, dođe sa namjerom da nanosi štetu, umjesto da bodri svoj klub, treba ne u kavez nego u podrum pa da odozdo vidi samo komad neba
taman otac da mi iz mezara ustane
kratko jasno
normalni, a ima i takvih među pitarima doduše upitno je to koliko mogu ustvari biti normalni :D bi po meni sačinjavali tampon zonu na istoku slovo G, s tim da bi tampon zona između normalnih onda bila samo 3 reda stolica i red redara između...toliko im ja od srca mogu halaliti
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

azbaha
Kontakt:

pon avg 13, 2018 2:04 pm

nikson je napisao/la:
pon avg 13, 2018 1:16 pm
Nije niko ovdje rekao da ne treba odvojiti navijace, pricamo o nacinu odvajanja....kad vas toliko pogadja sve sto niste onda raznijeli naseg debila koji je bacio prvu baklju prije nekoliko derbija na njihove pa onda oni krenuli gadjati...taj nas navijac debil je direktno ugrozio i tebe i djecu i sve zivo
To ti mislis, takvim debilima dok sam ja jos bio na sjeveru se jebalo sve po spisku od strane cijele tribine

Fanzi
Kontakt:

pon avg 13, 2018 2:05 pm

neroazzuro je napisao/la:
pon avg 13, 2018 10:07 am
Fanzi je napisao/la:
pon avg 13, 2018 9:06 am
Buraz, da je živa, zdrava i sretna 100 godina abd...
Hvala tebra :)

Hadzijalagic
Kontakt:

pon avg 13, 2018 2:08 pm

Posle podsjecanja sa ovih slika ja sam i za 5% i za kavez i za pleksiglas i ko god ovako nesto napravi neka ga nalupaju..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

nikson
Kontakt:

pon avg 13, 2018 2:09 pm

Ne shvatate vi ljudi mene uopste....ja vam kazem da ako mi napravimo eto taj kavez od tog pleksiglasa onaj tamo u nekoj vukojebini ce napravit od armature dvanaeske zahrdjale da ako se slucajno rasijeces usput dobijes i sepsu....nama su problem samo ti pitari, niko vise....ako zbog njih treba da ispasta citava liga i da svi svima udare nekakve kaveze na neke svoje nacine onda aferim, do mene je :)
Zadnja izmjena: nikson, dana/u pon avg 13, 2018 2:10 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Plava Porodica
Kontakt:

pon avg 13, 2018 2:09 pm

TheSvenderMan je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
pon avg 13, 2018 1:29 pm
PP, baš te nešto krenulo, po tebi ispade svaka ograda ograda za životinje. a jel to ovako kad nije derbi nema ograda na stadionu? jel inače nema ograda za ljude?
Ograda normalna je ona što je sad na sjeveru, a koja bi to još trebala biti normalnija da se zagrade navijači od baklji i stolica? To je jedino kavez. Onaj ko na Rujevici. Tad si siguran.Pleksiglas staklo, još jedno katastrofalno riješenje. Drastično smanjuje zvuk van njega. Koja je poenta navijača onda?
Evo stat' će. Neću više. Nema poente.
PP, samo da vidim jesmo li na istom jer te je pocesto tesko procitat. Nisi za kavez a jesi za 5%, ili bi pustio 2500 njih?

Mislim da je kacez trenutno preskupa investicija, bacili bi ljagu na sebe kao klub i postigli bi kontra efekat. Ali pustiti vise od 5% njih na stadion je ravno idiotizmu. Ima ljudi razlog sto je tih 5% propisano. Naravno ako sad tih 5% napravi belaj ko prije 2 godine samo bi za njih kavez napravio, neki mobilni po mogucnosti da ostali navijaci ne pate kad dodju.

Sent from my iPhone using Tapatalk
100% se slažem sa tobom. Svima 5%. I nama i njima. Neko pametniji od nas je to uveo davno u europi. A isto tako su uveli i načine kažnjavanja pojedinaca te kluba. Samo prekopirati. Nikakvi kavezi nam ne trebaju.
nikson je napisao/la: Ne shvatate vi ljudi mene uopste....ja vam kazem da ako mi napravimo eto taj kavez od tog plegsiglasa onaj tamo u nekoj vukojebini ce napravit od armature dvanaeske zahrdjale da ako se slucajno rasijeces usput dobijes i sepsu....nama su problem samo ti pitari, niko vise....ako zbog njih treba da ispasta citava liga i da svi svima udare nekakve kaveze na neke svoje nacine onda aferim, do mene je :)
još jednom bravo.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

azbaha
Kontakt:

pon avg 13, 2018 2:10 pm

avlami97 je napisao/la:
pon avg 13, 2018 1:55 pm
slika
slika
slika
slika
slika
slika

phpBB [video]

ŠTA FALI OVOM KAVEZU - VIKTORIJA PLZEN? Na 4:30
5% i tacka

bablaz
Kontakt:

pon avg 13, 2018 2:12 pm

Kavez da/ne? Čar derbija??? Ja prije par derbija pitam jarana (pitar) da idemo zajedno da gledamo utakmicu na zapad na Koševo, kaže, joj ima budala. Pa šta ???? Kad budu mogli navijači Sarajeva (ne govorim ovdje o ovim budaletinama) doći na Istok da gledamo utakmicu zajedno, i kad mi mognemo ići na Koševo(na zapad) da gledamo zajedno, onda će to biti derbi. Ja bih iskreno bio spreman braniti tog svog druga (znam da ne bi on pravio problem), kad bi bio belaj. Što se tiče ovog dijela oko uništavanja imovine (na bilo kom stadionu) potrebno je registrovati navijačke grupe (kao udruženja građana i sl) i koji budu pravili nerede (uništavanje imovine i sl) zabrabniti istim rad, i to je to. Najave se fino kao udruženje građana, ti im obezbjediš sve uslove za gledanje utakmice (wc, stolice komfor - tačan broj stolica koliko bude gledalaca). oni razvale vodokotlić, ti im fakturišeš na udruženje da plate. Ako ne plate sud im uzme licencu i onda nema se ko najaviti za utakmicu. Navijačkoj grupi organizovati tu ogradu/kavez, kako već... a ostali navijači da slobodno mogu ući na tribinu predviđenu za ostale navijače. Zašto bih ja išao u Zenicu (primjer, mada nije reprezentativan) recimo iza gola. Brate fino sjedem na zapadnu tribinu i gledam utakmicu. (imam nekih havera i u Zenici, oni su i govorili da mogu s njima).

nikson
Kontakt:

pon avg 13, 2018 2:13 pm

@Plava Porodica je u pravu sto se ovoga tice samo sto grubo govori :P ja sam suptilnija verzija :D
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

salle86
Kontakt:

pon avg 13, 2018 2:17 pm

pon avg 13, 2018 1:27 pm
Od dogovora sa klubovima da se uzajamno ne plaćaju karte za gostovanja, da bi navijačima bilo lakše i da bi ih više došlo u oba smjera, dođosmo do ograde za životinje.
još samo ugasiti im wc, zatvoriti jer je navodno pukla cijev, ili ostaviti jednu kabinu ko u krupi gdje su ovi navijači došli na gostovanje samo eto što se titula treba slaviti a bili su najglasniji radi jedne česme i radi jedne wc kabine, ili možda iskopati jedno dvjesto metara zemlje pri ulazu na tribinu da se uvaljaju u blato ko u vrapčićima standardno..
šta misliš da otkažemo muriju, ukinemo tampon zone i budemo svi ko jedno, ko recimo tamo sa kraja 90-ih ?
pa ko koga...
ja sve kontam gdje ja živim kad jedno čitam a drugo očima gledam
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

azbaha
Kontakt:

pon avg 13, 2018 2:19 pm

Mene je na kosevu frajer rovio ko da sam mafijas. Nije mi da tetrapak da unesem, morao ostaviti sokove, nekog malca ispred mene koji je, pljuni me ako je imao vise od 12 godina, security krenuo sutati njih 6 jebenih likova od po 30 godina. Ulazis na kosevo kroz baru koja curi.
Nadje se onaj retard Sanel Pivalic da se penje na one stubove do istoka i da gadja frajera sa cesmom.
Sto ba nama to treba, 750 ljudi, jaki pretresi, duple mreze i na prvu naznaku divljastva prazni tribinu, nek kuci pale!

sajo10
Kontakt:

pon avg 13, 2018 2:20 pm

Pet procenata istina je.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 16 gostiju.

Prijava