U petak samo pobjeda, doci ce vrijeme kad ce se razmatrati pojacanja i odlasci.

Ne radim stream domaćihFormat je napisao/la:Larsone hicel biti stream za nas koji zivimo malo dalje heh
ma bice sigurno na sports-x.net ili na live tv !!Format je napisao/la:Larsone hicel biti stream za nas koji zivimo malo dalje heh
To sam i ja rekao. Dok onaj celavi diktator nije rekao da je indirekt niko nije ni znao za takvu vrstu indirekta.manijak_do_kraja je napisao/la:Bas vala, pa u tom slucaju golman ne bi smio loptu udarati od teren kad hoce da izbije i tad je ispusta iz ruku onda. Seru samoFKZ1921 je napisao/la:Nisam se htio vraćati na ovo,ali moram oko "indirekta"...Kopkalo me to jer Vecin potez ni kod koga na terenu nije izazvao nikakvu reakciju (osim što smo se mi isprepadali zbog Vecine zajebancije). I niko ga nije pominjao dok onaj metuzalem nije navečer rekao da je indirekt.
Čekao sam da se vidim s nekim ko to mora znati. I jucer pričam sa golmanom koji je branio za nasu reprezentaciju,nekad branio i za FKS...
Kaže čovjek da nema veze s indirektom. Golman prebacio loptu iz ruke u ruku,ne spuštajući je na zemlju i ima pravo to raditi. Po logici metuzalema znači da golman,nakon što mu recimo lopta prilikom odabrane udarca ispadne iz ruku,ne bi imao pravo ponovo je uhvatiti.
Ali,neovisno od svega,čudne su reakcije naših komšija. Situaciju su sami sebi tako dočarali,kao da su imali pobjedu u rukama i sudija im je oteo. Kao da su u 90.min zabili čist gol za pobjedu i sudija im ga poništio. Ili,oni vodili,a mi im u 96.dali gol a sudija rekao to su dva gola i nama dodijelio pobjedu.
Al hajd,nek oni što češće bivaju moralni pobjednici
po njihovim standardima,a da mi upisujemo pobjede na terenu i na tabeli.
Hvala prijatelju ma otpjevacu je ja sam samo da ih dignemoIzlija je napisao/la:Javi ako budeš kasnio da pjevamo Grbavicu dvaput, sretno u putu pa abd da put prođe hairli a i doček sa proslavom u dolinidelinjo je napisao/la:aa vrh ....ja ti zelim da stignes bracuka ....da nas bude sto viseeepinki je napisao/la: Svicarska
Nadam se da cu stici sutra
a da .. Ok drug ,hvala za gostujuceLARSSON je napisao/la:Ne radim stream domaćihFormat je napisao/la:Larsone hicel biti stream za nas koji zivimo malo dalje hehAko neko zna radit stream neka vam odradi jbg
Trebalo bi na vrijeme obavijest, postavit linkdiego1921 je napisao/la:ma bice sigurno na sports-x.net ili na live tv !!Format je napisao/la:Larsone hicel biti stream za nas koji zivimo malo dalje heh
Ovi nasi traze dlaku NA jajetuPlava Porodica je napisao/la:Vazda se neko mora nadovezat na nešto i naći dlaku u jajetu.Ne možeš ti čovjeku ugodit