čet feb 18, 2016 10:55 pm
Prema onom prikazanom na pripremama u Antaliji, a o čemu smo bili dobro obavještavani, možemo biti zadovoljni stepenom pripremljenosti ekipe za nadolazeća ozbiljna iskušenja koja će usljediti u borbi na dva fronta. Cilj je jasan, obezbjediti ponovo evropske nastupe. Ono što je uprava učinila dovođenjem svih ovih pojačanja je odlično i vrhunski potez nezapamćen u historiji premijer lige. Faktički dobili smo potpuno jedan novi tim koji je pokazao da može predstavljati jednu ozbiljnu ekipu i ispuniti sve želje nas Željinih fanatika. Nadam se da ćemo svi mi zatrovani plavom bojom učiniti svoj dio posla, animirati sve da podržimo ovog jednog novog Želju sa izuzetno mladom i ambicioznom upravom i konačnom vizijom kako u budućnosti klub i sve što ga prati treba da izgleda. Bio sam skeptik, ali sada sam sve više optimista i po pitanju izgradnje infrastrukture kakva dolikuje jednom velikanu našeg fudbala. Podržimo Mulalića i momke, pozovimo sve znane i neznane i 28. 02. svi kao jedan od prve minute pružimo podršku našim momcima.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!