Niko nama ne moze prismrdit sto se tice posjete
Samo da im kakav penal ne svira sada pred kraj
Valjda nece, al kakvi su baksuzi nista nije iskljucenoSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub avg 11, 2018 9:38 pmSamo da im kakav penal ne svira sada pred kraj
Nedavno je Goražde osvojilo turnir kod nas u Klisu i Šehić je sve oduševio.blueDBR je napisao/la: ↑sub avg 11, 2018 9:34 pmŠubo i Kurtović nisu uopšte ni išli protiv Igmana danas, moj izvor kaže baš da su talašike i da trener ne računa ozbiljno na njih, a Šehić onaj treći što je prošao pripreme s nama i nije mu ponuđen ugovor potpisao za njih, uklopio se dobro i prva je postava
sajo10 je napisao/la: ↑sub avg 11, 2018 8:47 pmNisam gledao prvih petnaestak minuta kada su pite povele, ali ovo ostalo sto sam vidio je ravno nuli. Ovakvo Sarajvo mi moramo uzeti na nasem stadionu. Igraci GOSKa meljaju loptu previse, ali sa dugim loptama su nekolika puta ugrozili gol Vladana. Ovdje bi gosti cak mozda, kazem mozda, mogli doci i do boda. Ali sumnjam. Nisu oni losa ekipa, ali su imali nesrecu sa zrijebom da igraju u prvih cetiri utakmice protiv pita, zrinje i nas.
Prvo uzeti tri boda sutra brate.. Lahko cemo mi za husrefove bebe.azbaha je napisao/la: ↑sub avg 11, 2018 9:57 pmMa ko se smije, oni bljesnu na momente a ti momenti nas mogu iznenaditi jer mi ne igramo bunker, zato je Hajdarevic kljuc za ovu utakmicu po meni, isto tako i Siniša i Pavić. Nadam se da će se i Zec truditi u odbrani kao prošlu tekmu. Veselinović od početka, kasnije zadnjih 20tak minuta Jazvić.