"oklen" je ovo bracuka ?pinki je napisao/la:[img=http://s32.postimg.org/9phbntmcx/20160428_121857.jpg]
Svicarskadelinjo je napisao/la:"oklen" je ovo bracuka ?pinki je napisao/la:[img=http://s32.postimg.org/9phbntmcx/20160428_121857.jpg]
Kao prvo. Alihodzic i Siljak nemaju nista sa igracima, tako da sve sto si napisao oko Jahica pada u vodu.Hrasno1921' je napisao/la:Ligata na konferenciji ko curica, miran ne cuje se ...![]()
Sanel ja nas igrac 100%, nema potrebe oko toga se raspravljati, u Sarajevu je vec dva dana, ceka da zavrsi papire iz Grcke kako bi zavrsio pricu sa Alihodzicem i Siljkom.
Svo ovo vrijeme sam mislio da je prica oko Salihovica suplja, i napuhana od strane medija, ali sinoc jedan poznati nas menadzer u drustvu hladno rece kako Zeljo pregovara sa Salihovicem i da pregovore vodi licno Senad Misimovic, kao Sejo se zasitio Kine dok je vlasnik Bejinga u finansijskim problemima pa se zeli rijesiti svih vecih ugovora, a u slucaju da dodje u Zelju pola bi ga placao Zeljo a pola kompanija Megamix u vlasnistvu Misimovica, jednostavno ne vjerujem da je laznjak, jer je covjek stvarno priznat menadzer bez ijedne mrlje u kraijeri, sa druge strane Sejo i ako bi dosao dosao bi ponajmanje zbog para.
Brat Manijak ...![]()
nemoj stare ti ne mogu vise da slusam kmecanje..Ajzea je napisao/la:Gol rukom iz ofsajda a da lopta ne pređe liniju, dosta..
Bas zbog toga, nista ljepse nego vidjeti kako prolijevaju zuc.delinjo je napisao/la:nemoj stare ti ne mogu vise da slusam kmecanje..Ajzea je napisao/la:Gol rukom iz ofsajda a da lopta ne pređe liniju, dosta..
aa vrh ....ja ti zelim da stignes bracuka ....da nas bude sto viseeepinki je napisao/la:Svicarskadelinjo je napisao/la:"oklen" je ovo bracuka ?pinki je napisao/la:[img=http://s32.postimg.org/9phbntmcx/20160428_121857.jpg]
Nadam se da cu stici sutra
brate ovi se od nedelje na gase...jos me pitaju brate jel bio crveni i penal iskreno hahahhaAjzea je napisao/la:Bas zbog toga, nista ljepse nego vidjeti kako prolijevaju zuc.delinjo je napisao/la:nemoj stare ti ne mogu vise da slusam kmecanje..Ajzea je napisao/la:Gol rukom iz ofsajda a da lopta ne pređe liniju, dosta..
Krecem ujutro u tri pa sta Bog dadelinjo je napisao/la:aa vrh ....ja ti zelim da stignes bracuka ....da nas bude sto viseeepinki je napisao/la:Svicarskadelinjo je napisao/la:
"oklen" je ovo bracuka ?
Nadam se da cu stici sutra
Jako dobra vijestAjzea je napisao/la:Jedna jako vazna vijest za nas klub, Edin Dzeko 90% ide iz Rome.
Druze prvo Sanel je moj drug vec godinama a i kum je mom sinu, odlicno sam upoznat oko trenutne price dolaska u Zelju, dva puta se do sada nalazio i sa Alihodzicem i sa Siljkom, naravno bez dozvole nadzornog dobora se nista ne radi niti smije, ako mislis da Misimovic licno pregovara sa svakim igracem onda se grdno varas, uostalom klub je prije nekih mjesec dana (saopstanje i ogradjivanje od supka Violine i SD.) objasnio kako i na koji nacin igraci dolaze u Zelju, ko sa njima pregovara i sl.tm8782 je napisao/la:Kao prvo. Alihodzic i Siljak nemaju nista sa igracima, tako da sve sto si napisao oko Jahica pada u vodu.Hrasno1921' je napisao/la:Ligata na konferenciji ko curica, miran ne cuje se ...![]()
Sanel ja nas igrac 100%, nema potrebe oko toga se raspravljati, u Sarajevu je vec dva dana, ceka da zavrsi papire iz Grcke kako bi zavrsio pricu sa Alihodzicem i Siljkom.
Svo ovo vrijeme sam mislio da je prica oko Salihovica suplja, i napuhana od strane medija, ali sinoc jedan poznati nas menadzer u drustvu hladno rece kako Zeljo pregovara sa Salihovicem i da pregovore vodi licno Senad Misimovic, kao Sejo se zasitio Kine dok je vlasnik Bejinga u finansijskim problemima pa se zeli rijesiti svih vecih ugovora, a u slucaju da dodje u Zelju pola bi ga placao Zeljo a pola kompanija Megamix u vlasnistvu Misimovica, jednostavno ne vjerujem da je laznjak, jer je covjek stvarno priznat menadzer bez ijedne mrlje u kraijeri, sa druge strane Sejo i ako bi dosao dosao bi ponajmanje zbog para.
Brat Manijak ...![]()
Pogotovo ovaj prvi, ama bas nikakve veze sa dolascima i odlascima nema.
On je Team menager koji se brine o igracima koji su trenutno tu (smjestaj, gostovanja, papirologija i sl).
Za Seju te kasnije citiram.
Ne hajcaj raju bez veze.Sanel je jos uvijek u Grckoj i gazda levadikosa mu je ponudio novi ugovor.Hrasno1921' je napisao/la:Ligata na konferenciji ko curica, miran ne cuje se ...![]()
Brat Manijak ...![]()
Ajzea je napisao/la:Bas zbog toga, nista ljepse nego vidjeti kako prolijevaju zuc.
pile87 je napisao/la:Ajzea je napisao/la:Bas zbog toga, nista ljepse nego vidjeti kako prolijevaju zuc.