Ja gledo Partizan samo zbog Zakarića. Dobili nešto love (možda još nešto od procenta), a nek se zna kad uzmeš iz Želje da to valja.
E da nam je osto Graovac, Zakarić i Ramović da je zdrav, prekucali bi ligu,
Ispravio sam tePlava Porodica je napisao/la: ↑čet avg 09, 2018 10:09 pm
govorim za budžet. 3 miliona eura se čini mi se uzima ekipa koja uđe u grupe. plus ovo do sad zarađeno. da trećinu ulože na par sudija i pomoćnika, plus što ne plaćaju nikakve doprinose, krv bi propišali i mi i pitari u narednim godinama da ih sustignemo.
naravno ovo je još daleko,ludogorets je druga planeta, ali stoji činjenica da ko prvi, nekad, uspije ući u neke grupe da taj ima dulum prostora da učini ovu ligu nezanimljivom.
LARSSON je napisao/la: ↑čet avg 09, 2018 10:13 pmIspravio sam tePlava Porodica je napisao/la: ↑čet avg 09, 2018 10:09 pm
govorim za budžet. 3 miliona eura se čini mi se uzima ekipa koja uđe u grupe. plus ovo do sad zarađeno. da trećinu ulože na par sudija i pomoćnika, plus što ne plaćaju nikakve doprinose, krv bi propišali i mi i pitari u narednim godinama da ih sustignemo.
naravno ovo je još daleko,ludogorets je druga planeta, ali stoji činjenica da ko prvi, nekad, uspije ući u neke grupe da taj ima dulum prostora da učini ovu ligu nezanimljivom.
Sve zavisi kako gledas. Samo korist Zelje u svemu je bitna, neko natjeran, ne natjeran donio je nasem klubu te pare. Za razliku od onog sto smo molili.ChWilla je napisao/la: ↑čet avg 09, 2018 10:05 pmnije zakarić nama donio pare što je htio, nego što je natjeran. da je ugovor imao do kraja sezone sve bi isto bilo.
ivan je klošar zato što je klošar. kao karakterna crta. ali koji je zavolio klub sigurno. to su različite stvari.
igrački, bez ulaske u to sve, ja bih opet prvog miroslava uzeo nazad.
Oni kad bi čekali da se ova trava oporavi organizovao bi se i novi Ultra festival na Poljudu. Navodno je Hajduk potpisao sa organizatorom ugovor u kojem stoji da će u slučaju oštećenja teren biti saniran do 24. jula inače će organizator festivala snositi kompletnu štetu. Trenutno su valjda u tom sporu. Cirkus kako god okreneš.Valter je napisao/la: ↑čet avg 09, 2018 10:02 pmULTRA festival na Poljudu od 06. do 08.07.18.g. Vjerovatno treba neki vremenski rok da se trava oporaviHadzijalagic je napisao/la: ↑čet avg 09, 2018 9:48 pmAl je ove na poljudu neko dobro zajebo kad im je pare za teren uzeo..
Bolji nas pomocni..
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Jah..
...prije fakin, mangup... u pozitivnom smislu riječi.