Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 09, 2018 9:15 pm

Mi nismo svjesni kakvu legendu gledamo na klupi. Oda majstore!!!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Dr. Adzem
Kontakt:

čet avg 09, 2018 9:17 pm

Zabiga klošar
Cuva Bog Zelju svog!

Haklapuc
Kontakt:

čet avg 09, 2018 9:23 pm

ChWilla je napisao/la:
čet avg 09, 2018 8:48 pm
vala peglaju loptu i biraju loša rješenja. kao da mogu u svakom trenutku ući u 16, ali onda ne znaju šta će. sigurno su dobro uzdrmani neočekivanim ispadanjem iz CL.
Nisu ni toliko uzdrmani koliko su vidjelibda su bolja ekipa i iz tog razloga biraju neka nemoguća rješenja u napadu. Mislim da će drugu utakmicu odigrati puno ozbiljnije od ove.

Mirek11
Kontakt:

čet avg 09, 2018 9:24 pm

Tanak ovaj Apolon, dobro smo mi prosli ☺
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

plavi kanarinac
Kontakt:

čet avg 09, 2018 9:25 pm

Jedan trenutak danas koji mi je zasmetao na treningu, sve Oda igrace zaustavi poslušaju ga i sve pet... zaustavi Stojana on se okrenuo Odovic prica on odlazi, ledjima okrenut..

Hajdarevic trenutno najvrijedniji igrač naše ekipe...
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

ChWilla
Kontakt:

čet avg 09, 2018 9:29 pm

Haklapuc je napisao/la:
čet avg 09, 2018 9:23 pm
ChWilla je napisao/la:
čet avg 09, 2018 8:48 pm
vala peglaju loptu i biraju loša rješenja. kao da mogu u svakom trenutku ući u 16, ali onda ne znaju šta će. sigurno su dobro uzdrmani neočekivanim ispadanjem iz CL.
Nisu ni toliko uzdrmani koliko su vidjelibda su bolja ekipa i iz tog razloga biraju neka nemoguća rješenja u napadu. Mislim da će drugu utakmicu odigrati puno ozbiljnije od ove.
pa nije psihološki ni lijepa situacija gdje si neočekivano ispao, izgubio velike pare, onda izgubiš i u prvenstvu uz kvotu 21 na kladionici, i sad ti baš visi mač nad glavom. a u ovom meču jedan gol protivnika kod kuće mijenja sve. ja se slažem da su bolji, individualno su pedeset do sto puta bolji. ali timski nisu baš razvalili. mora tu biti nervoze i gubitka samopouzdanja. ni najjači se ne mogu "na dugme" trznuti iz toga.
gradi željo boli te *****

19tm87
Kontakt:

čet avg 09, 2018 9:36 pm

Zbog procenta da hoce zabiti jos 10000 golova pa da se proda...klosar

mirzza
Kontakt:

čet avg 09, 2018 9:38 pm

Bravo Zaka, samo nastavi da još zaradimo.

Hadzijalagic
Kontakt:

čet avg 09, 2018 9:48 pm

Al je ove na poljudu neko dobro zajebo kad im je pare za teren uzeo..

Bolji nas pomocni..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u čet avg 09, 2018 9:48 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Hurmasica
Kontakt:

čet avg 09, 2018 9:51 pm

Moram reći da zaista nije bilo realno da se u ovom trenutku vratim u Bosnu i Hercegovinu. Finansije nikada nisu bile presudne u mojoj karijeri, ali jednostavno u godinama sam kada više nisam mlada, kada ne mogu čekati i moram misliti na neke stvari. Karijera fudbalera je kratka, a morate misliti o budućnosti svoje porodice i sebe. To su više novinari potencirali nego što je bilo istine u tome. Zrinjski i taj povratak u Mostar zaista neću komentarisati. To je klub koji mi je dao šansu kada sam imao 18 godina, bio sam prvi strijelac lige kao igrač Zrinjskog i to je klub koji poštujem. Sa druge strane ne krijem da imam odlične odnose sa ljudima u Želji, posebno sa predsjednikom Senadom Mismovićem. Također, u odličnim sam odnosima sa svojim nekadašnjim saigračima koji i danas nastupaju za Želju. To je klub, koji mi je uz Hajduk, dao najviše u karijeri. Željo će uvijek imati posebno mjesto u mom životu i srcu. To znaju i moji prijatelji u Splitu i Sarajevu, da su meni Hajduk i Željo na broju 1. Kada god imam priliku dođem u Sarajevo, na Grbavicu da pogledam utakmicu. I uvijek, kada god imam slobodnog vremena dolazit ću da pogledam Željine utakmice. U Sarajevu imam mnogo prijatelja u uvijek rado dolazim u taj grad. Ne znam da li ću nekada ponovo igrati za Želju, a nadam se da hoću, ali ponavljam da je to uz Hajduk najdraži klub u mom životu – istakao je Lendrić koji je ljubimac navijača Željezničara.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

čet avg 09, 2018 9:53 pm

jel' ovo ljubi grb? pošampi mu se u stau. dabogda ti zadnji bio. yebe mi se za procente.
kod nas od početka zavlačio, došao preko kurca u klub nakon što mu je deset opcija propalo, štedio noge protiv uskog, haman cijelu drugu polusezonu, nikad gola nije proslavio kako treba, jedva da dva koraka napravi, a danas k'o da ga je realu u 90toj dao.

što se tiče apolona, to je ono što sam govorio. ovo nam je idealna šansa bila, da dođemo do plej ofa. brest/atromitos su i više nego odlični protivnici. jebiga k'o što neću prežaliti to što nismo imali napadača u švedskoj te stevinu šansu, tako neću ni razjebanu postavku u prvoj utakmici gdje smo sami sebe uzeli.

što se tiče zrinjskog, jebli majku, idealan rezultat. amateri im neki u plej ofu, ako nekim čudom prođu, jebaji ligu narednih 5 godina. nadam se da će ludogorets ko i atalanta sve promašaje u revanšu naplatiti.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

čet avg 09, 2018 9:56 pm

Plava Porodica je napisao/la:
što se tiče zrinjskog, jebli majku, idealan rezultat. amateri im neki u plej ofu, ako nekim čudom prođu, jebaji ligu narednih 5 godina. nadam se da će ludogorets ko i atalanta sve promašaje u revanšu naplatiti.
?

ChWilla
Kontakt:

čet avg 09, 2018 9:58 pm

možda idealan obzirom na viđeno, ali generalno nije nego vrlo težak. nema šanse da se ludogorec sa njima poigra kao atalanta s sarajevom. prvenstveno zbog taktike. ali teško će sačuvati gol i teško će proći.

PratimsamoPlave

čet avg 09, 2018 9:58 pm

Nas mentalitet se oslikava u odnosu Stevanovic Zakaric. Ili u onome Nikolic gospodin Lendric cigan,klosar.
Obojca godinu ipo proveli u nasem klubu i bili glavni igraci naseg tima sto bi se reklo udarne igle bili. Jedan imao bruku asistencija i nrkoliko golova, dok drugi obrnuto. Miroslav odlucio jedan derbi, dok je Zakaric u tri pobjede nas najbolji igrac bio imao 4 asistencije i 1 gol. Na stranu Zakarica ide jos osvojen kup gdje je jedan od najzasluznijih sjetite se hat trika u Tuzli. Na kraju jedan ode za 0km, drugi za priblizno 200000€(portali) i prvi je gospodin drugi klosar.Kako?
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

sahmat

čet avg 09, 2018 10:00 pm

jel' ovo ljubi grb? pošampi mu se u stau. dabogda ti zadnji bio. yebe mi se za procente.
kod nas od početka zavlačio, došao preko kurca u klub nakon što mu je deset opcija propalo, štedio noge protiv uskog, haman cijelu drugu polusezonu, nikad gola nije proslavio kako treba, jedva da dva koraka napravi, a danas k'o da ga je realu u 90toj dao.
Pa neće ljubiti grb Želje a igra u Partizanu, stvarno bezobrazno trebao je salto da uradi, pretrci cijeli stadion kad zabije gol, kakav debilizam..
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

Zeljo
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:
čet avg 09, 2018 9:15 pm
Mi nismo svjesni kakvu legendu gledamo na klupi. Oda majstore!!!
Kako je lijepo slusati ovog covjeka. Sve najbolje majstore. :zeljeznicar1:
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Zna li se koliki procenat imamo od Zakarica u slucaju novog transfera? Jel ima zvanicno da je klub objavio?

Zrinjski ovo moze proci, ovi iz Ludogoretsa peglaju loptu 90min i ako Zrinjski pametno krene u sljedecu tekmu bez nekog lutanja onda je sve moguce.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Valter
Kontakt:

čet avg 09, 2018 10:02 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
čet avg 09, 2018 9:48 pm
Al je ove na poljudu neko dobro zajebo kad im je pare za teren uzeo..

Bolji nas pomocni..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
ULTRA festival na Poljudu od 06. do 08.07.18.g. Vjerovatno treba neki vremenski rok da se trava oporavi
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

ChWilla
Kontakt:

čet avg 09, 2018 10:05 pm

nije zakarić nama donio pare što je htio, nego što je natjeran. da je ugovor imao do kraja sezone sve bi isto bilo.

ivan je klošar zato što je klošar. kao karakterna crta. ali koji je zavolio klub sigurno. to su različite stvari.

igrački, bez ulaske u to sve, ja bih opet prvog miroslava uzeo nazad.

Plava Porodica
Kontakt:

čet avg 09, 2018 10:09 pm

LARSSON je napisao/la:
čet avg 09, 2018 9:56 pm
?
govorim za budžet. 3 miliona eura se čini mi se uzima ekipa koja uđe u grupe. plus ovo do sad zarađeno. da trećinu ulože na par igrača, plus što ne plaćaju nikakve doprinose, krv bi propišali i mi i pitari u narednim godinama da ih sustignemo.
naravno ovo je još daleko,ludogorets je druga planeta, ali stoji činjenica da ko prvi, nekad, uspije ući u neke grupe da taj ima dulum prostora da učini ovu ligu nezanimljivom.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava