Jos kad produzi ugovor sada na polusezoni haha
Jos kad produzi ugovor sada na polusezoni haha
Hahaha ma nigdje veze brate...jbg ne kontam ni ja ali sta ces. Ne znam sta treba vise da uradi da ispadne iz 11?
Nadam se preko 6.000, nema Vranjesa jbg. Opa evo brzog Veselinovica
Najvazniji stranac je BogicevicPlava Porodica je napisao/la: ↑ned avg 05, 2018 8:19 pmma bakrač mora ba igrati jeboga stranac.
on, čurjurić i zec ubjedljivo najvažnije karike do sada.
krpa iza njih.
Ima jedan profil na fejsu isto se zove ko tvoj nick, i ja sam par puta pomislio da si to ti hahahaSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned avg 05, 2018 6:55 pmHahah dobar dobar...ali nisam fakat. Meni je Vranjes jedan od najdrazi igraca, mislim da ce on biti glavni nas igrac u veznom.Grbavica je napisao/la: ↑ned avg 05, 2018 6:50 pmnemojte se zayebavati vidite da Bogi cita zvanicnu mogo bi neko biti bjenSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned avg 05, 2018 6:37 pm
Nisam brate moj, kakva zvanicna jel na face?
Nemam ja brate facebook, ja cak sta vise Vranjesa branim haha![]()
Ceka se da dodje drzavljanstvo za Blagojevica...nisam brate kakav face. Za mene je Vranjes br. 1 u veznom redu.Lendric Ivan je napisao/la: ↑ned avg 05, 2018 8:31 pmIma jedan profil na fejsu isto se zove ko tvoj nick, i ja sam par puta pomislio da si to ti hahahaSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned avg 05, 2018 6:55 pmHahah dobar dobar...ali nisam fakat. Meni je Vranjes jedan od najdrazi igraca, mislim da ce on biti glavni nas igrac u veznom.
Nego ko je jos uzeo nase drzavljanstvo, Pavic,Siniša,Jovan,Curke ,Jazvic ? valjda je to pet stranaca za danasnju tekmu, osim ako je neko uzeo nase a nisam cuo za to ?
Jazvic vjerovatno ima nase drzavljanstvo jer je rodjen u Bugojnu.Lendric Ivan je napisao/la:Ima jedan profil na fejsu isto se zove ko tvoj nick, i ja sam par puta pomislio da si to ti hahahaSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned avg 05, 2018 6:55 pmHahah dobar dobar...ali nisam fakat. Meni je Vranjes jedan od najdrazi igraca, mislim da ce on biti glavni nas igrac u veznom.
Nego ko je jos uzeo nase drzavljanstvo, Pavic,Siniša,Jovan,Curke ,Jazvic ? valjda je to pet stranaca za danasnju tekmu, osim ako je neko uzeo nase a nisam cuo za to ?