Ova dvojica da ali Burekovic jos nije.....Elegant je napisao/la:Ugljesa, Husic, Burekovic su novi, bice jos !
Bice i odlazaka 4-5 igraca !
kako smo se brzo navikli na lijepe stvari malo smo cini mi se i nezahvalni ali eto SVI NA GRBAVICU BEZ OBZIRA NA KISUVelahalve je napisao/la:I ja moram pohvaliti upravu što se tiče transfera, doveli smo dva igrača prije kraja prvenstva što se nije odavno desilo, bilo bi dobro kada bi do početka priprema komplentirali sastav, po ko zna koji put da ponovimo, škripi nam štoper,ta jedna dobra 10-ka i lijevo krilo, vjerujem kada bi do početka priprema doveli igrače na ovim pozicijama i sa ovim postojećim igračkim kadrom mi bi bili favoriti za osvajanje titule u prvoj sezoni lige 12 i ispisivanje historije plavim slovima
Nikad ne smijemo biti nezahvalni prema ovoj upravi koja je uradila najviše od svih uprava, koja svakom segmentu u klubu posvećuje pažnju, koja toliko radi transparentno da mi u svakom trenutku znamo šta se radi i šta se uradilo, hvala im na svemu i samo neka ovako nastave.CARSONIO je napisao/la:kako smo se brzo navikli na lijepe stvari malo smo cini mi se i nezahvalni ali eto SVI NA GRBAVICU BEZ OBZIRA NA KISUVelahalve je napisao/la:I ja moram pohvaliti upravu što se tiče transfera, doveli smo dva igrača prije kraja prvenstva što se nije odavno desilo, bilo bi dobro kada bi do početka priprema komplentirali sastav, po ko zna koji put da ponovimo, škripi nam štoper,ta jedna dobra 10-ka i lijevo krilo, vjerujem kada bi do početka priprema doveli igrače na ovim pozicijama i sa ovim postojećim igračkim kadrom mi bi bili favoriti za osvajanje titule u prvoj sezoni lige 12 i ispisivanje historije plavim slovima
![]()
![]()
![]()
To je išlo otprilike ovako:terabajt je napisao/la:Pišu da se husić nudio slobodi ?
uvijek odemo na neku temu koja sad nije bitna sta me briga za pozdera i husica daj da se maksimalno organizujemo kako bi Zrinjski pobijedili a onda svi u Zenicufedeltafrotta je napisao/la:Igrač koji je zadnje tri sezone igrao u Mađarskoj sigurno nije ništa lošiji od ovih koji su kod nas.
ChWilla je napisao/la:umri muški na sabljin znak, ne plaši se, budi jak
Olimpic ili Borac ce Sirokom sigurno uzeti dio kolaca. a statistika kaze da ce i komsije ove sezone odigrati barem jedan remi kuci.Virtu4L je napisao/la:E kad bi ovaj Olimpic stisnuo muda i odigrao jednu dobru utakmicu, bod bi bio zlata vrijedan.
Nemoj punca pozliti cemucikazubo je napisao/la:Utakmica sezone defnitivno, ako dobijemo Zrinjski mi smo najblizi tom trecem mjestu pa mozda cak i drugom u slucaju da Slobode prospe neke bodove protiv Sarajeva i Zrinjskog, s druge strane ako ne pobijedimo vracamo se dobar korak unazad i opet ne ovisimo o sebi i svojim rezultatima, moramo bit svjesni vaznosti utakmice i popustit se stadiona, novih akvizicija, sudija i derbi pobjede, samo Zrinjski treba biti u fokusu, zato furajte raju, familiju, punca, punicu i ostale, moramo ponovit posjetu kao protiv Uskog !!
![]()
![]()
Ma neka i punca, i Jakupovica trebamo zvati, ko Tiaga ga prozvat na jugu, jakupovic is okej !CARSONIO je napisao/la:Nemoj punca pozliti cemucikazubo je napisao/la:Utakmica sezone defnitivno, ako dobijemo Zrinjski mi smo najblizi tom trecem mjestu pa mozda cak i drugom u slucaju da Slobode prospe neke bodove protiv Sarajeva i Zrinjskog, s druge strane ako ne pobijedimo vracamo se dobar korak unazad i opet ne ovisimo o sebi i svojim rezultatima, moramo bit svjesni vaznosti utakmice i popustit se stadiona, novih akvizicija, sudija i derbi pobjede, samo Zrinjski treba biti u fokusu, zato furajte raju, familiju, punca, punicu i ostale, moramo ponovit posjetu kao protiv Uskog !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()