Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Velahalve
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 27, 2016 8:44 am

I ja moram pohvaliti upravu što se tiče transfera, doveli smo dva igrača prije kraja prvenstva što se nije odavno desilo, bilo bi dobro kada bi do početka priprema komplentirali sastav, po ko zna koji put da ponovimo, škripi nam štoper,ta jedna dobra 10-ka i lijevo krilo, vjerujem kada bi do početka priprema doveli igrače na ovim pozicijama i sa ovim postojećim igračkim kadrom mi bi bili favoriti za osvajanje titule u prvoj sezoni lige 12 i ispisivanje historije plavim slovima :zeljeznicar1:

Dzezvar
Kontakt:
Status: Online

sri apr 27, 2016 8:51 am

Elegant je napisao/la:Ugljesa, Husic, Burekovic su novi, bice jos !

Bice i odlazaka 4-5 igraca !
Ova dvojica da ali Burekovic jos nije.....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

CARSONIO
Kontakt:

sri apr 27, 2016 9:33 am

Velahalve je napisao/la:I ja moram pohvaliti upravu što se tiče transfera, doveli smo dva igrača prije kraja prvenstva što se nije odavno desilo, bilo bi dobro kada bi do početka priprema komplentirali sastav, po ko zna koji put da ponovimo, škripi nam štoper,ta jedna dobra 10-ka i lijevo krilo, vjerujem kada bi do početka priprema doveli igrače na ovim pozicijama i sa ovim postojećim igračkim kadrom mi bi bili favoriti za osvajanje titule u prvoj sezoni lige 12 i ispisivanje historije plavim slovima :zeljeznicar1:
kako smo se brzo navikli na lijepe stvari malo smo cini mi se i nezahvalni ali eto SVI NA GRBAVICU BEZ OBZIRA NA KISU
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Velahalve
Kontakt:

sri apr 27, 2016 9:40 am

CARSONIO je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:I ja moram pohvaliti upravu što se tiče transfera, doveli smo dva igrača prije kraja prvenstva što se nije odavno desilo, bilo bi dobro kada bi do početka priprema komplentirali sastav, po ko zna koji put da ponovimo, škripi nam štoper,ta jedna dobra 10-ka i lijevo krilo, vjerujem kada bi do početka priprema doveli igrače na ovim pozicijama i sa ovim postojećim igračkim kadrom mi bi bili favoriti za osvajanje titule u prvoj sezoni lige 12 i ispisivanje historije plavim slovima :zeljeznicar1:
kako smo se brzo navikli na lijepe stvari malo smo cini mi se i nezahvalni ali eto SVI NA GRBAVICU BEZ OBZIRA NA KISU
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Nikad ne smijemo biti nezahvalni prema ovoj upravi koja je uradila najviše od svih uprava, koja svakom segmentu u klubu posvećuje pažnju, koja toliko radi transparentno da mi u svakom trenutku znamo šta se radi i šta se uradilo, hvala im na svemu i samo neka ovako nastave.
SVI NA GRBAVICU, PO KIŠI SMO NAJJAČI :lol: :zeljeznicar1:

terabajt
Kontakt:

sri apr 27, 2016 9:45 am

Kad naprave istok ako bog da još evropu kad budemo igrali na grbavici to će ostat za historiju i svi će ih najviše po tome pamtiti. Očekujem za vikend kakvu objavu u vezi istoka.

FKZ1921
Kontakt:

sri apr 27, 2016 10:03 am

Uvijek nam je priča oko dolazaka i odlazaka zanimljiva,ali u ovom momentu imamo puno važnijih stvari...A moramo biti pametni,ići redom,živjeti u sadašnjosti i u realnosti.
Naša realnost je da smo još uvijek vrlo daleko od ostvarenja sportskih ciljeva za ovu sezonu.
Izvjesno je da eventualno neostvarenje tih ciljeva neće bitno poremetiti procese stabilizacije i razvoja kluba. Ozbiljno rukovodstvo ima rješenja za sve sutuacije a rukovodstvo našeg kluba je vrlo ozbiljno.
Ipak,ne možemo pobjeći od činjenice da bi neizlazak u evropu izazvao određenu dozu razočarenja kod svih u i oko kluba. Ne bi tu bilo bitnih negativnih konotacija,ali bi određeni vremenski period postojalo to stanje.
Šta je bitno? Bitno je da uradimo svi sve šta treba pa kako god zavrsilo. Bitno je da ne žalimo zašto nismo ovo ili ono...Nema puno prilika i vremena. Ne može niko razmišljati na način:može u petak i bez mene,doci ću na neku sljedeću. Neka sljedeća možda bi mogla talz nas biti nebitna.
Dakle,nije vrijeme za analize,za ocjene,za velike diskusije...Vrijeme je za akciju...Samo podrska i samo podrška.
Nama ovdje nije nepoznato paljenje na guranje. To nam treba u ove preostale 4 utakmice. A nakon njih,kako god ispalo,možemo nadugo i naširoko...

ChWilla
Kontakt:

sri apr 27, 2016 10:04 am

takoreći na kurblu... :mrgreen:
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

sri apr 27, 2016 10:11 am

Širimo sve zastave i :zeljeznicar1: , derimo grla i :pljesak:!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ublehas
Kontakt:

sri apr 27, 2016 10:14 am

terabajt je napisao/la:Pišu da se husić nudio slobodi ?
To je išlo otprilike ovako:

-Sloboda blizu dovođenja Husića- komentari: Beton igrač, najbolji bek u ligi, veliko pojačanje...
-Husić se nije dogovorio sa Slobodom - komentari: prepo se konkurencije, tražio da igra prvu postavu, Husref ga nije htjeo....
-Husić potpisao za Slobodu - komentari: odličan igrač, došao tobe, sigurno pojačanje.....
-Husić u Želji - komentari - nudio se Slobodi, Husref ga nije htjeo, ne bi mogao biti ni na klupi, prosječan igrač....

Što se tiče ostalog, volio bi da dođe Sanel, ali ne ako je on prva opcija za stopera. Mislim da nam treba mlađi i brži stoper od Bogija. Bogi odigra neke tekme dosta dobro, a neke dosta loše. Iskreno mislim da on trenutno nije kvalitet za eventualne evropske tekme. Drago mi je ovo za Uglješu. Treba ganjati ove mlađe igrače.

I što reče FKŽ, treba furati sve živo za tekmu u petak. Termin odličan. Može se fino odmoriti poslije posla i doći. Može se poslije u grad. Nije kasno, može se ranije leći, ko rani ujutru. Nema nekih bitnih tekmi na TV-u. Nema nekih značajnijih događaja u gradu. Prema tome nema razloga da ovi simpatizeri ne dođu na tekmu. :zeljeznicar1:

1921.ba
Kontakt:

sri apr 27, 2016 10:18 am

Igrač koji je zadnje tri sezone igrao u Mađarskoj sigurno nije ništa lošiji od ovih koji su kod nas. :zeljeznicar1:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

CARSONIO
Kontakt:

sri apr 27, 2016 10:41 am

fedeltafrotta je napisao/la:Igrač koji je zadnje tri sezone igrao u Mađarskoj sigurno nije ništa lošiji od ovih koji su kod nas. :zeljeznicar1:
uvijek odemo na neku temu koja sad nije bitna sta me briga za pozdera i husica daj da se maksimalno organizujemo kako bi Zrinjski pobijedili a onda svi u Zenicu :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri apr 27, 2016 10:43 am

ChWilla je napisao/la:umri muški na sabljin znak, ne plaši se, budi jak :rofl1:
:rofl: :rofl: :rofl:

Virtu4L

sri apr 27, 2016 10:45 am

E kad bi ovaj Olimpic stisnuo muda i odigrao jednu dobru utakmicu, bod bi bio zlata vrijedan.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Veteran1965
Kontakt:

sri apr 27, 2016 10:48 am

Znači zimus smo doveli Lendrića i Stevanovića igrače koji se i ne sjećaju kada su zadnju tekmu odigrali, tako da ako imaš kvalitet, prođeš pripreme, uklopiš se u ekipu, trener i navijači stanu iza tebe, brzo se vratiš u formu i svi budu zadovoljni. Problem nastane onda kad ne posjeduješ kvalitet kakav se od tebe očekuje, navijači ti počnu zviždati, trener gubiti povjerenje, ti padneš psihički i to je kraj....
Iskreno ovog malog ne znam i isto tako ne znam u koju kategoriju igrača bi ga svrstao. Pojačanje ili prinova?
Njegovo je da svojim radom,pristupom i angažovanjem pokaže zašto je prepoznat kao igrač koji će imati mjesto u Želji, i koji će bez sumnje biti prihvaćen kao i svi momci koji su stigli u Dolinu, i postali igrači Želje.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri apr 27, 2016 10:50 am

Virtu4L je napisao/la:E kad bi ovaj Olimpic stisnuo muda i odigrao jednu dobru utakmicu, bod bi bio zlata vrijedan.
Olimpic ili Borac ce Sirokom sigurno uzeti dio kolaca. a statistika kaze da ce i komsije ove sezone odigrati barem jedan remi kuci.

:zeljeznicar1:

nase je da zapnemo u petak i ubijemo Zrinjski sakama, a onda u Zenici naplatimo silno zalaganje svih nas koji Zelju cinimo Zeljom!

:zeljeznicar1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Plava Porodica
Kontakt:

sri apr 27, 2016 10:55 am

Je.bi zrinjski lee a i ultrase!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

cikazubo
Kontakt:

sri apr 27, 2016 11:08 am

Utakmica sezone defnitivno, ako dobijemo Zrinjski mi smo najblizi tom trecem mjestu pa mozda cak i drugom u slucaju da Slobode prospe neke bodove protiv Sarajeva i Zrinjskog, s druge strane ako ne pobijedimo vracamo se dobar korak unazad i opet ne ovisimo o sebi i svojim rezultatima, moramo bit svjesni vaznosti utakmice i popustit se stadiona, novih akvizicija, sudija i derbi pobjede, samo Zrinjski treba biti u fokusu, zato furajte raju, familiju, punca, punicu i ostale, moramo ponovit posjetu kao protiv Uskog !!

CARSONIO
Kontakt:

sri apr 27, 2016 11:11 am

cikazubo je napisao/la:Utakmica sezone defnitivno, ako dobijemo Zrinjski mi smo najblizi tom trecem mjestu pa mozda cak i drugom u slucaju da Slobode prospe neke bodove protiv Sarajeva i Zrinjskog, s druge strane ako ne pobijedimo vracamo se dobar korak unazad i opet ne ovisimo o sebi i svojim rezultatima, moramo bit svjesni vaznosti utakmice i popustit se stadiona, novih akvizicija, sudija i derbi pobjede, samo Zrinjski treba biti u fokusu, zato furajte raju, familiju, punca, punicu i ostale, moramo ponovit posjetu kao protiv Uskog !!
Nemoj punca pozliti cemu :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

damirfile
Kontakt:

sri apr 27, 2016 11:12 am

Pobjedom rješavamo brigu za evropu u to sam siguran :ganja:

cikazubo
Kontakt:

sri apr 27, 2016 11:28 am

CARSONIO je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Utakmica sezone defnitivno, ako dobijemo Zrinjski mi smo najblizi tom trecem mjestu pa mozda cak i drugom u slucaju da Slobode prospe neke bodove protiv Sarajeva i Zrinjskog, s druge strane ako ne pobijedimo vracamo se dobar korak unazad i opet ne ovisimo o sebi i svojim rezultatima, moramo bit svjesni vaznosti utakmice i popustit se stadiona, novih akvizicija, sudija i derbi pobjede, samo Zrinjski treba biti u fokusu, zato furajte raju, familiju, punca, punicu i ostale, moramo ponovit posjetu kao protiv Uskog !!
Nemoj punca pozliti cemu :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Ma neka i punca, i Jakupovica trebamo zvati, ko Tiaga ga prozvat na jugu, jakupovic is okej ! :rofl: Moramo napunit Grbavicu !

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.

Prijava