pile87 je napisao/la:Za dovodjenje nekog bas dobrog igraca ne igraju ulogu ni samo pare. Ima tu jos dosta faktora tipa stadioni tereni kvalitet lige naravno svi oni bi zazmirili na to ako ih preplatis a mi to objektivno nismo u mogucnosti. Ono sto je sigurno u slijedecu sezonu ulazimo jaci igracki a vjerovatno i na drugima poljima. Nismo ni sada za podcjeniti jer da je igrala ova ekipa od pocetka vjerujem da bi sada bili prvi na tabeli.
Sto se tice ovog Husica ja mislim da je dobar bolji nego mi mislimo i jako sam sretan da ga je put odveo kod nas a ne u slobodu. Momak je bio na sirem Mesinom spisku isao je da ga gleda znaci da je u najmanju ruku interesantan a sjecam ga se iz zvijezde kao jako finog igraca i to na Grbavici kada smo mi imali finu ekipu.
Ono sto nama.najvise treba je po meni lijevo krilo profila Miroslava jer bi tada bili bas opasni po oba boka a to otvara mnogo vise mogucnosti u napadu. I jedan dobar stoper bi napravio bas prevagu u nasu korist u odnosu na druge ekipe. Ofanzivnog veznjaka ako nadjemo dobro i jeste ako ne ima jos prelaznih rokova ali bi se bazirao na krilo i stopera sada, da smo imali pameti doveli bi Arezinu po meni bas dobar ofanzivni vezni ali ne moze covjek ubosti sve
Reci ba Misketu neka ganja Dialibu. Neka i on ozivi karijeru. Ili neka dovede prezimenjaka iz Kine