Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 27, 2016 12:56 am

Ako nam se mišljenja razlikuju, ne znači da ga razapinjem. Štaviše, raspravljamo na forumu što mu i jeste primarna svrha.
U neku ruku ga i shvatam, ali ništa ne moze preko noći. Za sve je potreban duzi vremenski period, ali graditi se mora iz temelja. Eh, najveći problem lezi u tome što smo mi tek na zimskoj pauzi udarili temelj ekipi.. Strpljenje jeste pozitivna a ujedno i rijetka osobina, očigledno.

Rekoše mi da se strpim jer uprava radi fantastičan posao.. Evo, danas kada sve sagledam, nisam pogriješio.

storm_raider
Kontakt:

sri apr 27, 2016 12:58 am

Bolje da o Zrinjskom pricate ili o Sanelu Jahicu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

kontranogama
Kontakt:

sri apr 27, 2016 1:02 am

Dajte ba raja, porasli nam apetiti, budimo realni pa koji ce pravo dobar igrac u dobroj formi doci iz neke druge lige kod nas i za ove nase pare. Nijedan. Uprava radi dobro bira ove sa dobrim potencijalom i sa nekim iskustvom. Nismo jos kao liga interesantni nikome i to je fakat, prema tome pruzimo se kol'ki nam je jorgan. Ja sam cak i iznenadjen kakve igrace dovodimo za nase uslove. E sad da se neki nikad ne dokazu je tacno al smo dosta i uboli.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Model1964

sri apr 27, 2016 1:04 am

Plavi orkestar je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:
Nemam ja šta minimizirati, Sloboda nam je pokazala gdje smo. I sa ovom trojicom novih bi slično prošli. Ako hoćemo da dignemo igru da to na nešto liči onda je bolje dovest jednog pravog igrača nego trojicu upitnika kako je Amar to jednom definisao. Imat ćemo vjerovatno najboljih 25 igrača, ali fol je što igra samo 11 u isto vrijeme i tu smo u pet deka sa ovim iz vrha. Ali hajd nema veze, bezveze mi da ja sam ovdje protiv svih pokušavam nešto dokazati.
Okrenut se Zrinjskom, teška utakmica i pravo bitna. Izginuti kao derbiju i uz puno sreće nadam se da možemo do pobjede koja bi nas dovela korak do Evrope.

Onda najbolje da smo ostavili ekipu iz prvog dijela i doveli jednog dobrog igrača i čekali da on sam riješi utakmice
Matematicki je ako dovedeš igraca koji ce na toj poziciji popraviti igru u odredjenom segmentu 5% ti si automatski doveo pojacanje.Dovedeš tri takva koji ce popraviti 5% igru na odredjenim pozicijama ti si digao kompletnu igru tima 15%.To izgleda malo ili neprimjetno ali mozda da je Husic bio umjesto Memije i za tih 5% ga vjerovatno onaj nebi otresao u šesnestercu.
Ako na tri pozicije popraviš za pet procenata to nije 15 procenata na ekipu :) Na svim pozicijama po 5 procenata je 5 procenata na ekipu ;)
Ajzea
Nismo još ni temelje napravili. Samo smo rupu iskopali. Sad treba armatura i beton.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

GoodisonPark
Kontakt:

sri apr 27, 2016 1:05 am

Nema potrebe za ironijom ili cinizmom :roll: Čovjek je iznio svoj stav i ja isto očekujem 2-3 dosta bolja igrača koji će moći u prvih 11 i da to bude ekipa i za evropu.

E sad ovaj Husić kao i svaki drugi igrač, može biti pravo dobar ali i ne mora, ne znam o njemu ništa a nisam ni klipove gledao. Ugovor na 3 godine bi mogao značiti da su naši ocjenili da ima ili je nekada imao strašan potencijal i nadati se da ga vratimo u top formu.

Ja svakako mnogo očekujem od Pozdera jer to je tip igrača koji u ovakvoj formaciji prolazi. Musemić ima takvu dvojicu i čuda čini, kad im ne ide u sredini oni nabijaju naprijed i jedna skoro uvijek prođe.

Većina nas je strpljiva već dugi niz godina, ko je preživio period 02-09 ovo sve sada izgleda kao med i mlijeko.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

delinjo
Kontakt:

sri apr 27, 2016 1:05 am

Sanele dobrodosao kuci !!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

GoodisonPark
Kontakt:

sri apr 27, 2016 1:10 am

storm_raider je napisao/la:Bolje da o Zrinjskom pricate ili o Sanelu Jahicu.
Kad smo kod Sanela...

Sjeća li se neko šta se desilo sa drugim Jahićem, Samir se zvao ili Emir ako se dobro sjećam i mislim da je Sanelov buraz. On je slomio ruku tamo davne 96 na koševu protiv Zmaja od Bosne 1:1 završilo, a poslije toga mu se nekako izgubio svaki trag?
Željo samo Željo!!!

Plavi orkestar
Kontakt:

sri apr 27, 2016 1:14 am

Model1964 je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:

Onda najbolje da smo ostavili ekipu iz prvog dijela i doveli jednog dobrog igrača i čekali da on sam riješi utakmice
Matematicki je ako dovedeš igraca koji ce na toj poziciji popraviti igru u odredjenom segmentu 5% ti si automatski doveo pojacanje.Dovedeš tri takva koji ce popraviti 5% igru na odredjenim pozicijama ti si digao kompletnu igru tima 15%.To izgleda malo ili neprimjetno ali mozda da je Husic bio umjesto Memije i za tih 5% ga vjerovatno onaj nebi otresao u šesnestercu.
Ako na tri pozicije popraviš za pet procenata to nije 15 procenata na ekipu :) Na svim pozicijama po 5 procenata je 5 procenata na ekipu ;)
Ajzea
Nismo još ni temelje napravili. Samo smo rupu iskopali. Sad treba armatura i beton.
Da 5%+5%+5%=5% :)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

GospodinZoi
Kontakt:

sri apr 27, 2016 1:16 am

delinjo je napisao/la:Sanele dobrodosao kuci !!!
ja kontam Jahić potpiso, odmah refresh zvanične
FKZTMK

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri apr 27, 2016 1:17 am

Jahić bi bio strašno pojačanje, kako na terenu, tako i u samoj svlačionici . :)
Željezničar ante portas !

fk1921

sri apr 27, 2016 1:18 am

Ma da hoce Ugljesa doci, za njeg jedino znam da je dobar igrac :D
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

pile87
Kontakt:

sri apr 27, 2016 1:19 am

Za dovodjenje nekog bas dobrog igraca ne igraju ulogu ni samo pare. Ima tu jos dosta faktora tipa stadioni tereni kvalitet lige naravno svi oni bi zazmirili na to ako ih preplatis a mi to objektivno nismo u mogucnosti. Ono sto je sigurno u slijedecu sezonu ulazimo jaci igracki a vjerovatno i na drugima poljima. Nismo ni sada za podcjeniti jer da je igrala ova ekipa od pocetka vjerujem da bi sada bili prvi na tabeli.
Sto se tice ovog Husica ja mislim da je dobar bolji nego mi mislimo i jako sam sretan da ga je put odveo kod nas a ne u slobodu. Momak je bio na sirem Mesinom spisku isao je da ga gleda znaci da je u najmanju ruku interesantan a sjecam ga se iz zvijezde kao jako finog igraca i to na Grbavici kada smo mi imali finu ekipu.
Ono sto nama.najvise treba je po meni lijevo krilo profila Miroslava jer bi tada bili bas opasni po oba boka a to otvara mnogo vise mogucnosti u napadu. I jedan dobar stoper bi napravio bas prevagu u nasu korist u odnosu na druge ekipe. Ofanzivnog veznjaka ako nadjemo dobro i jeste ako ne ima jos prelaznih rokova ali bi se bazirao na krilo i stopera sada, da smo imali pameti doveli bi Arezinu po meni bas dobar ofanzivni vezni ali ne moze covjek ubosti sve :)
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

barbarez
Kontakt:

sri apr 27, 2016 1:25 am

Pa dobro ljudi polako, sjetite se kako smo se krenuli pojacavati na polusezonni.
Prvo je dosao Mailson , pa Kramaric, pa onda Lendric... pa opet Bekrija i Zola onda Bogi i Stana ,pa bum Miroslav, pa Mirza i Djerma pa onda bum Zaha....
E tako gledam i na ovu 3. Sva trojica mogu i ne moraju biti dobri. Ali eto mozda ovi upucenini znaju vise, ali siguran sam da ce nas iznenaditi sa nekim jacim igracima. Jer ako smo postavili ciljeve neke i domete , sigurno da ce teziti za kvalitetnijim igracima. Ali za svaku pohvalu je da ti dovodis 3 igraca a imas jos 4 kola do kraja ovog prvenstva. Pa to nismo uradili nikad od rata pa na ovamo.
Sigurno da su ovi momci bolji od Turkovica, Enisa, i tako slicnih igraca, pa taman . Ali nekako mislimmda ce uprava dovesti sigurno nekog kvalitetnog , jer svidja mi se sto logicki razmisljaju.
Evo realno vratili su publiku na stadion. Raja cijeni to sto rade. Ja sam se sjebao sa posjetama protiv Mladosti,Olimpica, Travnika... pa mene samog su digli da dolazim kad god mogu. Stid me ne doci na tekmu sad. Eto ne mogu prezalizlt sto necu biti tu protiv Zrinjskog. Hajde valjda bude kakav link da mogu na mobitelu gledat.
Ima li ikakve sanse da ova nasa ekipa Ipe i ostali rade preneose za nasu stranicu . Da se to ljudima finansira.
Sretno raja u petak. Galamite za mene....

GospodinZoi
Kontakt:

sri apr 27, 2016 1:26 am

pile87 je napisao/la:Za dovodjenje nekog bas dobrog igraca ne igraju ulogu ni samo pare. Ima tu jos dosta faktora tipa stadioni tereni kvalitet lige naravno svi oni bi zazmirili na to ako ih preplatis a mi to objektivno nismo u mogucnosti. Ono sto je sigurno u slijedecu sezonu ulazimo jaci igracki a vjerovatno i na drugima poljima. Nismo ni sada za podcjeniti jer da je igrala ova ekipa od pocetka vjerujem da bi sada bili prvi na tabeli.
Sto se tice ovog Husica ja mislim da je dobar bolji nego mi mislimo i jako sam sretan da ga je put odveo kod nas a ne u slobodu. Momak je bio na sirem Mesinom spisku isao je da ga gleda znaci da je u najmanju ruku interesantan a sjecam ga se iz zvijezde kao jako finog igraca i to na Grbavici kada smo mi imali finu ekipu.
Ono sto nama.najvise treba je po meni lijevo krilo profila Miroslava jer bi tada bili bas opasni po oba boka a to otvara mnogo vise mogucnosti u napadu. I jedan dobar stoper bi napravio bas prevagu u nasu korist u odnosu na druge ekipe. Ofanzivnog veznjaka ako nadjemo dobro i jeste ako ne ima jos prelaznih rokova ali bi se bazirao na krilo i stopera sada, da smo imali pameti doveli bi Arezinu po meni bas dobar ofanzivni vezni ali ne moze covjek ubosti sve :)
Salihović bi lego lijevo, Jahić stoper... EL grupna faza. Nije zabranjeno maštati, a uprava zna koga hoce i koga moze :r :r :titula:
FKZTMK

LARSSONN
Kontakt:

sri apr 27, 2016 1:28 am

GoodisonPark je napisao/la:Nema potrebe za ironijom ili cinizmom :roll: Čovjek je iznio svoj stav i ja isto očekujem 2-3 dosta bolja igrača koji će moći u prvih 11 i da to bude ekipa i za evropu.

E sad ovaj Husić kao i svaki drugi igrač, može biti pravo dobar ali i ne mora, ne znam o njemu ništa a nisam ni klipove gledao. Ugovor na 3 godine bi mogao značiti da su naši ocjenili da ima ili je nekada imao strašan potencijal i nadati se da ga vratimo u top formu.

Ja svakako mnogo očekujem od Pozdera jer to je tip igrača koji u ovakvoj formaciji prolazi. Musemić ima takvu dvojicu i čuda čini, kad im ne ide u sredini oni nabijaju naprijed i jedna skoro uvijek prođe.

Većina nas je strpljiva već dugi niz godina, ko je preživio period 02-09 ovo sve sada izgleda kao med i mlijeko.
Niko ne napada, koliko mozemo zakljucit popunjavaju se rupe, ne moze jedan igrat zamijeniti trojicu na tri pozicije.

pile87
Kontakt:

sri apr 27, 2016 1:30 am

Moze akonse zove sanel jahic kod nas samo nije bio na golu :)
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

LARSSONN
Kontakt:

sri apr 27, 2016 1:32 am

pile87 je napisao/la:Moze akonse zove sanel jahic kod nas samo nije bio na golu :)
Moze, ali ne u isto vrijeme :D E.S

diego1921
Kontakt:

sri apr 27, 2016 1:37 am

Da nam je evropu izboriti ove sezone,pa nek dolazi onda ko hoce!! Ima teren,svako ce pokazati kolko moze ,ako smo Miroslava gledali s nekom rezervom,ne vidim razlog zasto ne bi i ostale igrace..Za sve treba vremena,pa tako i za vrhunska pojacanja !! :shisha:

GoodisonPark
Kontakt:

sri apr 27, 2016 1:38 am

Nema šta Pile sve realno napisano nadati se da tako i bude, bili bi spremni za sezonu tip top!

Što se tiče naše igre u petak morali bi bar za korak ili dva biti bliže protivničkim igračima, ne dozvoliti im da se razmašu i koliko je moguće ubrzati protok lopte. Opet ostaje ta briga po lijevom krilu a realno mnogo smo bolji bili gore kad je Memija prešao na beka.
Željo samo Željo!!!

Vrag

sri apr 27, 2016 1:38 am

Kapiten je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
Kapiten je napisao/la: Nije moja slika brate, ali trebao bih dobiti Sport ubrzo pa cu vam slikati i postaviti intervju :palacgore:
Super, hvala ti
eh evo ih :D Nije neki velik intervju Edisa koliko sam ocekivao...
slika
Mico:
slika
Blagi:
slika
i sexy Siniša :lol:
slika
:palacgore:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava