Može ako ne mislimo dovoditi crnce, i ako mislimo ove brazilce izbacitiCharlie Sheen je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/marko-ni ... ainer/8142
moja zeljaaaa kad se vec igramo al sreca pa nas niko ne pita haha
Kad ima para za ovaj igrački kadar, znači da ima i za dobrog trenera. Pored toga: sljedeće godine je liga 12; Željo je opet prodisao; dovode se i mogu se dovesti ozbiljniji igrači; pozitivna je atmosfera oko kluba, imali smo odličnu posjetu na proljeće... Na osnovu svega toga, vjerujem da bi moglo biti dosta zainteresovanih za poziciju trenera, samo treba pažljivo izabrati.staaarinavijac je napisao/la:Eventualni odlazak uprave ( što je nadam se nemoguće u ovom momentu ) nadnio bi klub nad provaliju ...
A što se tiče novog trenera ... pa lahko je naći dobrog trenera kad imaš dovoljno novca ...
Po meni to bio trebao biti stručnjak ne stariji od 50 god. , stranac ( ne iz regije) , MODERAN trener ( dakle redovno prati akutelne trendove u savremenom fudbalu) i obavezno pedagog koji zna da održava disciplinu u timu .
Recimo , Plišek je bio interesantna ličnost ... pretpostavljam da solidnih trenera ima u malđim kategorijama ili B-timovima evropskih klubova ...
e jedino , ako bi mogli platiti takvog stručnjaka, pitanje je da li bio on imao volje i motiva da se takmiči u našoj Ligi ...
ama teskoo ce mo njega uzeti bas za seffaa , mislim zbog platee nije realno da dodjeLARS1921 je napisao/la:Može ako ne mislimo dovoditi crnce, i ako mislimo ove brazilce izbacitiCharlie Sheen je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/marko-ni ... ainer/8142
nemam mi tih problema,tjeranjem Mailsona priprema se teren Tiago je vise nas samo malo pretjero sa kvarcanjemLARS1921 je napisao/la:Može ako ne mislimo dovoditi crnce, i ako mislimo ove brazilce izbacitiCharlie Sheen je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/marko-ni ... ainer/8142
Ajzea mi je mutan bas ...ti i nekako ali on je gotov...ukrajinske kurave ce sve rijesitistorm_raider je napisao/la:Hahaha, ja nisam potonuo. Ovo je samo nastavak jedne lijepe price, ide nas Zeljo naprijed, nema brige.delinjo je napisao/la:ne svidja mi se sto su Ajzea i Storm kao jedni od najpozitivnijih forumasa ovako potonuli....momci opustiti se mozda je ovo pocetak jedne lijepe price ...
Za Ajzeu ne garantujem, posljednje sto sam cuo od njega je da je vidjen u drustvu 2 niskomoralne plavuse. Sta on radi sa zenama ne znam...
Svi smo mi za Amara, ali ja bi iskreno bio najsretniji kad bi nešto osvojili bez njega, to bi mi bio znak da je klub napokon prodisao punim plućima.Što se tiče Kodre, on mi se čini previše fin čovjek i nešto nisam siguran da bu opet želio raditi tu nakon već dva neugodna iskustva prvo sa repkom pa onda sa konama.Ivicahuljev je napisao/la:Mozda me svi napadnu al ja bi ako vec nemoze Amar nikako posto je on br.1 pa par praznih mjesta pa Husref(kao trener ok al nije za nas) I ovo ispod je sve u pet deka sto se domace lige tice...
Volio bi vidjeti Mehu Kodru, jest vodio komsinice al mi djeluje kao neko sa jasnom vizijom
Sjetim mu se familije. Komplet. Inače ne psujem ali morao sam. Pizda mu materina. Nadocice polahko da mu kažem dvije u lice, doći će do hepija u Hrasno...Jaozinho22 je napisao/la:tm8782 je napisao/la:Može li mi neko napisati sta je to sa eldarom(klocem... da ne kažem nesto drugo)...
Poslano sa mog U7 PRO koristeći TapatalkBujrum buraz
![]()
Nego šta je s @Minjoreom ? Opet je neka kafana nastradala čim ga nema
Ma vjerujem da hoce, mora se nastaviti ovim putem i smjerom. Ali mene od kako su objavili ono za otkaz Edisu mući ono sto su ustupili na raspolaganje svoje funkcije. Bas me strah toga, nikako da to izbacim iz glave. Je li moguce da ce neko glasati da odu oni, radi nekih mozda tudjih interesa, ne znam bojim se pravo! Mada opet mislim da su oni to uradili da pokazu da preuzimaju odgovornost, ali i bez tog niko im ne bi zamjerio...delinjo je napisao/la:
ma ne znam cemu panika ovdje...ovo je odlicna stvar za nas ...ustvari to cu reci kada vidim novog trenera,ko je sta je i gdje izlazi
A zamisli, Stefan Bulic mu jos komentarise status.. Pogledaj sliku koju je @Jaozinho postavio, ***** mu svu familiju.tm8782 je napisao/la:Sjetim mu se familije. Komplet. Inače ne psujem ali morao sam. Pizda mu materina. Nadocice polahko da mu kažem dvije u lice, doći će do hepija u Hrasno...Jaozinho22 je napisao/la:tm8782 je napisao/la:Može li mi neko napisati sta je to sa eldarom(klocem... da ne kažem nesto drugo)...
Poslano sa mog U7 PRO koristeći TapatalkBujrum buraz
![]()
Nego šta je s @Minjoreom ? Opet je neka kafana nastradala čim ga nema
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Grbavica je napisao/la:BUUUUUUUUUUM
http://fkzeljeznicar.ba/marcelo-bielsa- ... car/20050/" target="_blank
ma nemas se cega bojati ...cisto da se vidi da su ljudi svjesni i odgovorni i to je sve...pa nece na pola projekta napustati stvari tek onda bi ih narod blatio...to su gluposti...samo da izaberu dobrog trenera i dobar ss i bicemo top !!Leon_Professional je napisao/la:Ma vjerujem da hoce, mora se nastaviti ovim putem i smjerom. Ali mene od kako su objavili ono za otkaz Edisu mući ono sto su ustupili na raspolaganje svoje funkcije. Bas me strah toga, nikako da to izbacim iz glave. Je li moguce da ce neko glasati da odu oni, radi nekih mozda tudjih interesa, ne znam bojim se pravo! Mada opet mislim da su oni to uradili da pokazu da preuzimaju odgovornost, ali i bez tog niko im ne bi zamjerio...delinjo je napisao/la:
ma ne znam cemu panika ovdje...ovo je odlicna stvar za nas ...ustvari to cu reci kada vidim novog trenera,ko je sta je i gdje izlazi