Nismo mi realni kad su tuđi igrači u pitanju. Svoje dižemo previše, a tuđe minimiziramo. A kad neko dođe odmah je u pola bolji nego što je bio.Jaozinho22 je napisao/la:Smiješno je porediti Lendrića i jednog Ahmetovica koji nije dao gol pola godine,te jednog Stevanovića koji je igrao u ligi petice i s jednim Gatačkim Rolandom koji već ima 22 godine i nije mrdnuo iz ove naše žabokrečine,statistički da ih poredim to je još veći apsurd....Vjerovatno će se sačekat do kraja sezone pa ako ubodemo Evropu onda ću očekivati još 2-3 TOP igrača a ako ne onda nek se dovede šta se može...ne zaboravite da će i konkurencija biti slabija slijedeće godine,Husara sigurno vodi Pirića i Ordagića iz Slobode a vjerovatno i Mešanovića iz Zrinjskog tako da o tom po tom,bit će interesantno ljetoRodom s mejtaša je napisao/la:Nisu ti oni neka prevaga nego u pet deka sa Krstanovićem, Benkom, Ahmetovićem ili Duljom, Zakarićem itd. Evo u petak stavi u ekipu ovu trojicu novih i opet bi strepio protiv Zrinjskog. O tome ja pričam. E da mi staviš recimo jednog Štilikea ili nešto tog ranga puno bi ja optimističniji bio.Jaozinho22 je napisao/la: Prevagu već imaš u Lendriću i Stevanoviću...Lijevo krilo i desetka još ako budu prevaga to će biti TOP. Pa ni Real nema više od 4-5 igrača koji mogu napravit prevagu...previše igramo FM-a u real lifeu.... Evo ko je to u Zrinji prevaga ? u Sarajevu ? u Širokom ? u Slobodi ? Jedan-dva maximalno igrača....
Usput evo Hareta gost na BHT1
Shvatam ja ovo što 1921 govori, ali nije davno bilo kad su u ovoj ligi igrali Huljev, Agić, Denis Karić i slični. Ovu ligu još uvijek tri prava igrača mogu prekucati, a ovih Husića, Radinovića, Pozdera i sličnih ima koliko god hoćeš. To neće donijeti ništa novo već standardno strepi do zadnje, nekad ćeš dobiti ove jače ekipe, nekad ne, a o Evropi da ne govorim. Ma nema veze, idemo dalje, ginut svaku utakmicu pa kakva nam nafaka bude.