Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

chile
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned jun 26, 2016 5:26 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=Z2NoGqYCjf0[/video]
Znaci nemam nista protiv da se ponovi ovaj rezultat :karanje:
Ali ono sto me uvijek fascinira na ovom snimku jeste posjeta...sjever prekrcat, navijaci nisu odvojeni kordonom policije i slobodnim prostorom od par metara, istok krcat takodjer, a jug ja iskreno ne pamtim, nisam dozivio ovako pun i krcat. Sta je ovo ljudi dragi :DD:
Sto se Slobode tice, ne mora to nista znaciti. Dobili Olimpiju, prvaka Slovenije, onda poslije toga debakl. Pripremne su to utakmice i nista ne moraju predstavljati u konacnici. Mi trebamo sebe gledati, oni nek rade sta god pozele, boda nece dobiti u ovoj sezoni :ganja:
To je taj jug. Kad mi neko kaže 5 milja puno za jug. Ma ja bih volio da jug može imati cenera tamam se zapad nikad nenapravio. Jug prije rata nikad nije bio ispod cenera čim je jača tekma. Jug je imo tri nivoa kad niko nije imao pojma šta je to: do zida, iznad zida i šuma kao treći nivo slika
Eh kad se sjetim Videotona. Nažalost tu masu nikad više na Grbavici nećemo doživiti. Bem ti stolice, 5 milja i gluposti.
Za danasnje klince je mnogo i stadion citav od 5 milja.
Tada se nismo mrzili s komsijama, cak se i na tekmu do stadiona islo zajedno.
Ko pobjedi mezio je porazene do iduceg derbija ili se kladilo... recimo ja sam jaranu sobu krecio u plavo a on meni u bordo.
Neka druga vremena koja su vladala do prije 10-tak godina, a onda su dosli ultra klinci i tesko da se ikad vrati onaj Sarajevski derbi, sad se kopira Beogradski sve vise, sreca pa belaja nema kao kod njih.
Jbg nostalgija me sad pukla hahaha

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

kontranogama
Kontakt:

Re: FK Željezničar

ned jun 26, 2016 6:00 am

Gledam onu fotku starog zapada, to je vrijeme kad sam poceo ici na Grbavicu. Prvo sa tetkom koji me i uveo u plavo bijeli svijet, bas na zapad, pa kasnije sa rajom. Nije nas bilo puno sa Logavine al smo bili redovni. A jug eeeee to je posebna prica, sjecam se detalja protiv Videotona toliko smo bili nabijeni da smo se sa jednim salom trojica zamotali( malo duzi sal stara mi ga istrikala). Da ovo UEFA ne serenda sa pravilima ja bih pravio kampanju da se ponovo drveni napravi.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

gavran
Kontakt:

ned jun 26, 2016 8:03 am

Jutro svima,danas ce sve su prilike biti lijep i suncan dan.Odoh lagano u zonu bez interneta,vifi-ja i slicnih sr...Ne pisite puno valja to sve veceras procitati.Ako bude booom ide i mustuluk za prvog koji mi posalje pp :palacgore:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

maxum1921
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned jun 26, 2016 8:18 am

Streamova, video izvjestaja pripremnih utakmica nece biti. Zelja strucnog staba.

Sent from my G630-U20 using Tapatalk
Iz ljubavi prema tradiciji, živimo Željezničar...

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned jun 26, 2016 8:23 am

maxum1921 je napisao/la:Streamova, video izvjestaja pripremnih utakmica nece biti. Zelja strucnog staba.

Sent from my G630-U20 using Tapatalk
Kostić ne računa više na navijače :D
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Model1964

ned jun 26, 2016 8:24 am

kontranogama je napisao/la:Gledam onu fotku starog zapada, to je vrijeme kad sam poceo ici na Grbavicu. Prvo sa tetkom koji me i uveo u plavo bijeli svijet, bas na zapad, pa kasnije sa rajom. Nije nas bilo puno sa Logavine al smo bili redovni. A jug eeeee to je posebna prica, sjecam se detalja protiv Videotona toliko smo bili nabijeni da smo se sa jednim salom trojica zamotali( malo duzi sal stara mi ga istrikala). Da ovo UEFA ne serenda sa pravilima ja bih pravio kampanju da se ponovo drveni napravi.

:) :) Bilo nas je, bilo
Od Starog sata do igrališta na Vrbanjuši bilo je više nas nego njihke ;)
Oni su bili u vecini od granapa gore... Mihrivode, Sedrenik :lol: :lol:
@mejtaš
Ja vjerujem da ce biti opet jug pun, što to kažeš u tri nivoa :)
Po ovome novi jug ce imati malo manje o 6 milja.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

storm_raider
Kontakt:

ned jun 26, 2016 9:06 am

Vezano za stream utakmicu, nazalost po nas nece je biti, Kostic je trazio da bude zatvorenog tipa i bez prenosa. sport1 je vec bio spreman da krene, ako se nesto promjeni, bicete obavjesteni naravno, ali sumnjam. Takva je zelja strucnog staba i to treba postovati, njihova je to odluka.
1921.ba udruzenje ide na utakmicu da je snimi iskljucivo za potrebe strucnog staba. Mislim da ce moci slike postaviti, i bice na ovom forumu sve. Nadam se nekom video rezimeu,. tj. pokusacemo dogovoriti. Takodjer, kolega @Izlija ide na utakmicu pa ce nam napisati duzi izvjestaj i javljat ce se u toku utakmice.

Sto se tice foruma, posto sada ide malo mirnije razdoblje, odlucili smo da vas iznenadimo. Uskoro otvaramo podforum sa igracima, gdje ce svaki igrac imati temu sa odlicnim uvodom (hvala Izlija i AsharaK), sa statistikom (hvala jovane) i naravno sa videom (hvala Larsone). Moderacija radi fantastican posao u pozadini kada je ovo u pitanju i bice osvjezenje. :)

Ocekujemo vase ucestvovanje, jer zbog vas ovo i radimo. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned jun 26, 2016 9:13 am

Svaka vam čast :pljesak: :palacgore:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Okolele
Kontakt:

ned jun 26, 2016 9:16 am

Bravo momci tako se radi..

Domzale Slobodu mlatnulo 6:1.. :klanjase2:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Velahalve
Kontakt:

ned jun 26, 2016 10:16 am

Okolele je napisao/la:Bravo momci tako se radi..

I to u generalci pred evropu :rofl1:

cikazubo
Kontakt:

ned jun 26, 2016 10:19 am

Velahalve je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Bravo momci tako se radi..

I to u generalci pred evropu :rofl1:
Pustili ih da zavaraju Beitar :ganja: Btw jeste vidjeli Pirica sta radi na golu, ne mogu da vjerujem da on ima prednost u odnosu na Vecu kad je repka u pitanju :roll: :evil:

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned jun 26, 2016 10:48 am

Lijevi bek Mirko Kramarić napustio je pripreme Željeznicara na Kupresu.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

tm8782
Kontakt:

ned jun 26, 2016 10:49 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:Lijevi bek Mirko Kramarić napustio je pripreme Željeznicara na Kupresu.
Dolaskom Bevaba to se znalo. Stranac manje...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

boccaccio
Kontakt:

ned jun 26, 2016 10:52 am

storm_raider je napisao/la:Vezano za stream utakmicu, nazalost po nas nece je biti, Kostic je trazio da bude zatvorenog tipa i bez prenosa. sport1 je vec bio spreman da krene, ako se nesto promjeni, bicete obavjesteni naravno, ali sumnjam. Takva je zelja strucnog staba i to treba postovati, njihova je to odluka.
1921.ba udruzenje ide na utakmicu da je snimi iskljucivo za potrebe strucnog staba. Mislim da ce moci slike postaviti, i bice na ovom forumu sve. Nadam se nekom video rezimeu,. tj. pokusacemo dogovoriti. Takodjer, kolega @Izlija ide na utakmicu pa ce nam napisati duzi izvjestaj i javljat ce se u toku utakmice.

Sto se tice foruma, posto sada ide malo mirnije razdoblje, odlucili smo da vas iznenadimo. Uskoro otvaramo podforum sa igracima, gdje ce svaki igrac imati temu sa odlicnim uvodom (hvala Izlija i AsharaK), sa statistikom (hvala jovane) i naravno sa videom (hvala Larsone). Moderacija radi fantastican posao u pozadini kada je ovo u pitanju i bice osvjezenje. :)

Ima ovaj jedan moderator u penziji,niti sta radi,niti sta zna da radi,ne zna uopste što je moderator,ali zato uživa kada vidi kako je dobra ova naša moderacija :mrgreen:

tm8782
Kontakt:

ned jun 26, 2016 10:54 am

boccaccio je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Vezano za stream utakmicu, nazalost po nas nece je biti, Kostic je trazio da bude zatvorenog tipa i bez prenosa. sport1 je vec bio spreman da krene, ako se nesto promjeni, bicete obavjesteni naravno, ali sumnjam. Takva je zelja strucnog staba i to treba postovati, njihova je to odluka.

Ima ovaj jedan moderator u penziji,niti sta radi,niti sta zna da radi,ne zna uopste što je moderator,ali zato uživa kada vidi kako je dobra ova naša moderacija :mrgreen:
A nigdje na svijetu sefovi ne rade :)

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

storm_raider
Kontakt:

ned jun 26, 2016 11:00 am

boccaccio je napisao/la:

Samo ti pisi, dovoljno radis, ne brini. :) Momci (sad ce mi se izlija zahvaliti sto sam ga tako nazvao :mrgreen: ) rade odlican posao.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hurmasica
Kontakt:

ned jun 26, 2016 11:14 am

E sad tek vidim Enis prešao u Krupu. Pa gdje ćeš Enise u dušmanski klub, umalo nas ne koštaše života prošle godine u kupu :rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LAPAZ
Kontakt:

ned jun 26, 2016 11:28 am

Kapiten
Kontakt:

ned jun 26, 2016 11:45 am

Sretno Mirku !
Meni je bas zao njega i Bogija. Kramaric je dobar igrac, od pocetka mi se svidio. Skolovan, strasan sut i centarsut, kontrola lopte, moze pokriti vise pozicija... Spor jeste, ali ovo je PLBIH, a ne EPL... On realno nije dobio nikakvu priliku, a vec odlazi.. To mi se ne svidja.
Bogija mi je zao jer je igrao sasvim ok, a i kada pogledam trenutno stanje sa stoperima... uf. Mislim da ce nam bas faliti ako ne dodje kakav bas dobar stoper, provjeren ( Jahic).
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

cikazubo
Kontakt:

ned jun 26, 2016 11:49 am

LAPAZ je napisao/la::lol:
http://sport1.ba/hocemo-li-umjesto-lige ... i-ligu-10/" target="_blank
Sto bi Žujo rekao, ovo je blagodEt, koliko god mi bilo zao nekih klubova, mi im ne mozemo pomoci, a liga 10 bi bio idealan scenarij, cetverorkuzno bez ikakvih komplikacija, Čelik je ja mislim vec raspad sistema, nema smisla da uopste igraju, nema igraca, nema novca, celnici nose pistolje na skupstinu, navijaci davno digli ruke, oni su ispali iz lige a jos nije ni pocelo, Olimpik bez uprave, klub koji nema smisao..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava