Ko jedva ceka da gleda tekmu da bi izgubli da bi mogli pisati kako nista nevalja i tjerali sve zivo nek ne gledaju utakmicu.
Nemamo skoro nikakve sanse tako se treba i postaviti, ako izgubimo to smo i ocekivali idemo razbit lazne mostarce.
Odlicno napisano..ali mislim da ne trebju otici..zasto? Ja evo na tribini stojim vise od 20 godina a vise sam dobrog vidio i dozivio za ove 2-3 godine nego sve ostale zajedno racunajuci i titule, sve je to bilo fino Ali falilo je nesto..Fanzi je napisao/la: ↑čet avg 02, 2018 11:48 amKao sto napisah i na drugom forumu, ja bih volio da ovaj saziv Uprave, skupa s administracijom zavrsi s Klubom.
Meni su puno manje stvari zivce vadile dok smo volonterski radili. Npr. napise lik kako smo pogrijesili u obavijesti kada bi se utakmica trebala igrati s Ferencom zbog koncerta. Ono slavodobitno isticanje kako sjedi na informacijama, da pojma nemamo i kao takvi nigdje ne pripadamo. R. K. ako pises na ovom forumu, na tebe se ovo odnosi... Kako se zove taj rad kad dajes svoju lovu, ne primas nista, a svaki dan iza posla i vikende si uz Klub. Cak i za radno vrijeme na poslu sam uspijevao ljudima odgovarati.
Bez ikakvog interesa. Vjerujte mi, jednu jedinu stvar smo trazili tada: da se upoznamo s igracima kad je Edis bio trener i izradili su nas.
Nista, apsolutno, nista nije covjek imao od Kluba, a prepoznali smo problem i pokusali ga rijesiti.
Ovdje se ne pise toliko, koliko na drugim mjestima o problemu sportskog segmenta. Ovdje se ne upire toliko na upravu, koliko na drugim mjestima.
Medjutim, znam kako ti ljudi rade, kako su nekad radili, kako rade danas. Kako neki mozda, ali samo mozda... I ponovo. Mozda. Ne znam. Imaju interes. Medjutim, 90% ljudi iz svih saziva UO/NO, Skupstine od 2015. godine samo pokazuju dobru volju. I nista vise.
Kad sam ranije predlagao da podnesu ostavke svi, bilo je prozivki da su picke, da sad kad trebaju da zavrse posao, da bjeze.
Mene ba licno vrijedja to sto njih ne vrijedja.
Trenutno znam da se najgore osjeca Durgo. Prelijepa inicijativa. Reflektor da se ofarba. U pravom navijackom svijetu trebala bi svaka stranica da sadrzi recenicu o tome. Jok... Palamudi, palamudi, palamudi... Pametuj, pametuj, filozofiraj, umisljaj, smisljaj... Na terenu, konkretno, aktivizmom: nula.
Ljudi samo ne mogu da prihvate da je svako od nas, da ne trpam sebe, u nekom trenutku rekao: necu vidjat roditelje, necu vidjat danas zenu, tada djevojku, posao ce mi ispastati blago koketirajuci s otkazom, samo da bih vratio osmijeh i ponos na lice Zeljine publike.
Zatim dodju ljudi koji to rade na puno ozbiljnijem nivou, istih motiva kao i ja. Znaci, jedan clan ovog saziva, nebitno koji i kako se zove, ostavlja svoje tesko bolesno dijete da bi Klub dozivio novu dimenziju komercijalizacije. Bez materijalne naknade. Ucestvuje u necem samo radi nekog ponosa, zelje da nesto napravi od Zelje. Ucestvuje svojim parama, iznosima koje oni sto ga pisaju bilo u javnim raspravama, bilo na internetu, ne bi mogli pokriti ni zakupom vlastite imovine.
Problem je ba u vama.
Problem kaze Zeljo ne uspijeva na sportskom planu.
Problem je da razumijete u cemu je problem.
Posto ste umislili da je u ovim ljudima, ja ih molim bar da razmisle svi o kolektivnoj ostavci. Ne ide ba vise ovako, ova trovacka atmosfera... Rijesite ih se, dovedite druge pa da i ja pocnem pisati ko vi hocu titulu i sve pobjede u nizu.
Plava porodica, ti si jedan od rijetkih cije Uprava napolje ovdje raja tolerise. Svi ostali se plase to pisat.
Hajde fino otidji do kluba i reci, preuzimam na sebe ovaj mali segment lupam trijebljenja korova sa juzne tribine, izgradnje PR. Hajde... Da vidis s kim radimo, u kakvoj drzavi radimo, gdje se nalazi Klub, u kakvim smo problemima, koliko para imamo i koliko mozemo. Smisli sam problem za koji ces biti zaduzen. Rijesi ga. Ali, pod uvjetom da marke ne primis za svoj rad...
Tada ces izbrisat Uprava napolje, vjeruj mi...
(Nadopuna)
Ja se divim tim ljudima sto o ovome ovako ne pricaju, ne pisu, ne kupuju nikakve alibije. Sto neki imaju jaku volju. Davno sam dokazao da sam zivce pogubio i da sam se predao. Mislio sam da sam u stanju vise trpiti i dalje gurati, ali nisam i to prihvatam ko svoj poraz.
Sto se niko ne sjeti da ove kidnapujemo,a ovi dole nek slobodno ostanu na Kipru.Kospicar je napisao/la: ↑čet avg 02, 2018 12:55 pmhttps://www.instagram.com/p/Bl-NNsTBMCi ... s99gnp6834
Ne odobravam ali razumijem ljude koji ne zele da se vlastite zasluge pripisuju nekom drugom pogotovo jer su to sve mahom Alfa muzjaci koji su navikli da tjeraju stvari po svom u svojim kolektivima. Ali kada je Zeljo u pitanju mi smo svi jedna porodica i samo nam je njegova dobrobit na umu... i zarad tog viseg cilja, ego treba ostaviti po strani.Ch.Willa1986 je napisao/la: ↑čet avg 02, 2018 12:24 pmDio struktura "ne voli" Misimovica i voljeli bi mu vidjeti ledja jer je autokrata, pokupio sav publicitet, "težak" šef jer traži da se puno radi. Znači zbog ličnih priznanja, publiciteta, više slobode, neki bi htjeli da on nije tu. Provlači se i priča da dosta još ljudi učestvuje sa svojim parama, a da za to nisu dobili priznanje, a kao Miske nije marke svoje dao a glavni je u cijeloj toj priči.
Makar Gomeza i ZapatuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet avg 02, 2018 2:34 pmSto se niko ne sjeti da ove kidnapujemo,a ovi dole nek slobodno ostanu na Kipru.Kospicar je napisao/la: ↑čet avg 02, 2018 12:55 pmhttps://www.instagram.com/p/Bl-NNsTBMCi ... s99gnp6834![]()
Jel ovo od druga Napolija preslo hahaha
On je sampion... Zeljo samo Zeljo