Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

TheTacTica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 02, 2018 2:01 pm

Ko jedva ceka da gleda tekmu da bi izgubli da bi mogli pisati kako nista nevalja i tjerali sve zivo nek ne gledaju utakmicu.
Nemamo skoro nikakve sanse tako se treba i postaviti, ako izgubimo to smo i ocekivali idemo razbit lazne mostarce.

ponosannavas
Kontakt:

čet avg 02, 2018 2:07 pm

Hajmo malo o tekmi ljudi, a ne o budalama i indijancima koji su cijeli život živili od kluba a ne za klub. Čovjek pokazao svima da se može napraviti klubi u BiH bez stranog kapitala.

Plava Porodica
Kontakt:

čet avg 02, 2018 2:08 pm

i opet se pokrene nebitna priča na dan utakmice. i juče i danas od istog lika. jučer o šabanu krenuo, danas o upravi.
danas igra Željo. za mene praznik. i to u centru priče mora biti. i ovi što ne vjeruju u prolaz bolje neka ništa i ne pišu. ko je gledao utakmicu prošlu vidio je da su i oni daleko od ozbiljne ekipe. a fudbal je baš zbog toga najzanimljiviji sport.
Naprijed Željo ljubavi moja!!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

BlueSide
Kontakt:

čet avg 02, 2018 2:12 pm

Fanzi je napisao/la:
čet avg 02, 2018 11:48 am
Kao sto napisah i na drugom forumu, ja bih volio da ovaj saziv Uprave, skupa s administracijom zavrsi s Klubom.
Meni su puno manje stvari zivce vadile dok smo volonterski radili. Npr. napise lik kako smo pogrijesili u obavijesti kada bi se utakmica trebala igrati s Ferencom zbog koncerta. Ono slavodobitno isticanje kako sjedi na informacijama, da pojma nemamo i kao takvi nigdje ne pripadamo. R. K. ako pises na ovom forumu, na tebe se ovo odnosi... Kako se zove taj rad kad dajes svoju lovu, ne primas nista, a svaki dan iza posla i vikende si uz Klub. Cak i za radno vrijeme na poslu sam uspijevao ljudima odgovarati.
Bez ikakvog interesa. Vjerujte mi, jednu jedinu stvar smo trazili tada: da se upoznamo s igracima kad je Edis bio trener i izradili su nas.
Nista, apsolutno, nista nije covjek imao od Kluba, a prepoznali smo problem i pokusali ga rijesiti.
Ovdje se ne pise toliko, koliko na drugim mjestima o problemu sportskog segmenta. Ovdje se ne upire toliko na upravu, koliko na drugim mjestima.

Medjutim, znam kako ti ljudi rade, kako su nekad radili, kako rade danas. Kako neki mozda, ali samo mozda... I ponovo. Mozda. Ne znam. Imaju interes. Medjutim, 90% ljudi iz svih saziva UO/NO, Skupstine od 2015. godine samo pokazuju dobru volju. I nista vise.

Kad sam ranije predlagao da podnesu ostavke svi, bilo je prozivki da su picke, da sad kad trebaju da zavrse posao, da bjeze.
Mene ba licno vrijedja to sto njih ne vrijedja.

Trenutno znam da se najgore osjeca Durgo. Prelijepa inicijativa. Reflektor da se ofarba. U pravom navijackom svijetu trebala bi svaka stranica da sadrzi recenicu o tome. Jok... Palamudi, palamudi, palamudi... Pametuj, pametuj, filozofiraj, umisljaj, smisljaj... Na terenu, konkretno, aktivizmom: nula.

Ljudi samo ne mogu da prihvate da je svako od nas, da ne trpam sebe, u nekom trenutku rekao: necu vidjat roditelje, necu vidjat danas zenu, tada djevojku, posao ce mi ispastati blago koketirajuci s otkazom, samo da bih vratio osmijeh i ponos na lice Zeljine publike.

Zatim dodju ljudi koji to rade na puno ozbiljnijem nivou, istih motiva kao i ja. Znaci, jedan clan ovog saziva, nebitno koji i kako se zove, ostavlja svoje tesko bolesno dijete da bi Klub dozivio novu dimenziju komercijalizacije. Bez materijalne naknade. Ucestvuje u necem samo radi nekog ponosa, zelje da nesto napravi od Zelje. Ucestvuje svojim parama, iznosima koje oni sto ga pisaju bilo u javnim raspravama, bilo na internetu, ne bi mogli pokriti ni zakupom vlastite imovine.

Problem je ba u vama.
Problem kaze Zeljo ne uspijeva na sportskom planu.
Problem je da razumijete u cemu je problem.

Posto ste umislili da je u ovim ljudima, ja ih molim bar da razmisle svi o kolektivnoj ostavci. Ne ide ba vise ovako, ova trovacka atmosfera... Rijesite ih se, dovedite druge pa da i ja pocnem pisati ko vi hocu titulu i sve pobjede u nizu.

Plava porodica, ti si jedan od rijetkih cije Uprava napolje ovdje raja tolerise. Svi ostali se plase to pisat.
Hajde fino otidji do kluba i reci, preuzimam na sebe ovaj mali segment lupam trijebljenja korova sa juzne tribine, izgradnje PR. Hajde... Da vidis s kim radimo, u kakvoj drzavi radimo, gdje se nalazi Klub, u kakvim smo problemima, koliko para imamo i koliko mozemo. Smisli sam problem za koji ces biti zaduzen. Rijesi ga. Ali, pod uvjetom da marke ne primis za svoj rad...

Tada ces izbrisat Uprava napolje, vjeruj mi...

(Nadopuna)

Ja se divim tim ljudima sto o ovome ovako ne pricaju, ne pisu, ne kupuju nikakve alibije. Sto neki imaju jaku volju. Davno sam dokazao da sam zivce pogubio i da sam se predao. Mislio sam da sam u stanju vise trpiti i dalje gurati, ali nisam i to prihvatam ko svoj poraz.
Odlicno napisano..ali mislim da ne trebju otici..zasto? Ja evo na tribini stojim vise od 20 godina a vise sam dobrog vidio i dozivio za ove 2-3 godine nego sve ostale zajedno racunajuci i titule, sve je to bilo fino Ali falilo je nesto..
Sjecam se na proslavi posljednje titule da sam skoro pa bio tuzan, sjedeci na travi na centru gledao stadion kako propada a onda zamisljao kako bi to bilo da imamo tribine, da nemoramo ici na kosevo...i tako more stvari..a onda sam sebe tjesio hajd makar ce moje dijete to docekati..i gle CUDA, al u pravom smislu te rijeci, docekah i ja sve to cak i vise od toga o cemu sam mastao tog dana..umjesto da slavim titulu

Pravi navijac cijeni ovo sto se radi..suti i uziva..al nesto kontam mozda je i problem sto suti mozda su zato ovi koji su velika manjina tako glasni. Trebali bi i mi biti malo glasniji sa podrskom ovoj renesansi kluba koja se dogadja, podrska ljudima o kojima si pisao gore.
Drago mi je da ovaj forum velikom vecinom spoznao velike stvari koje ovi ljudi rade ali trebamo biti jos glasniji a nacina ima mnogo.
O poltroncicima i njihovim interesima bi mogao pisati jos mnogo ali mi se neda a i napisano je dosta..uglavnom to nema veze sa necim sto se zove ljubav,posvecenost,pripadnost,porodica, DOM..
Zato...NI MILIMETRA
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

1921.ba
Kontakt:

čet avg 02, 2018 2:14 pm

treba samo srat i pravit se pametan
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

BlueSide
Kontakt:

čet avg 02, 2018 2:31 pm

Nema se sta ovutakmici pricati..vjerujem da ce Oda izvesti najbolje sto imamo/moze a na njima je da pokazu mu.da i onda je sve moguce
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

NEZALAGANJE
Kontakt:

čet avg 02, 2018 2:34 pm

Kospicar je napisao/la:
čet avg 02, 2018 12:55 pm
https://www.instagram.com/p/Bl-NNsTBMCi ... s99gnp6834
Sto se niko ne sjeti da ove kidnapujemo,a ovi dole nek slobodno ostanu na Kipru. :D
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Kospa
Kontakt:

čet avg 02, 2018 2:38 pm

Ch.Willa1986 je napisao/la:
čet avg 02, 2018 12:24 pm
Dio struktura "ne voli" Misimovica i voljeli bi mu vidjeti ledja jer je autokrata, pokupio sav publicitet, "težak" šef jer traži da se puno radi. Znači zbog ličnih priznanja, publiciteta, više slobode, neki bi htjeli da on nije tu. Provlači se i priča da dosta još ljudi učestvuje sa svojim parama, a da za to nisu dobili priznanje, a kao Miske nije marke svoje dao a glavni je u cijeloj toj priči.
Ne odobravam ali razumijem ljude koji ne zele da se vlastite zasluge pripisuju nekom drugom pogotovo jer su to sve mahom Alfa muzjaci koji su navikli da tjeraju stvari po svom u svojim kolektivima. Ali kada je Zeljo u pitanju mi smo svi jedna porodica i samo nam je njegova dobrobit na umu... i zarad tog viseg cilja, ego treba ostaviti po strani.
... Godine života svoga tebi dao sam...

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet avg 02, 2018 2:40 pm

Oooooooo samo Zeljoooo najbolji je on

Schwarz
Kontakt:

čet avg 02, 2018 2:44 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
čet avg 02, 2018 2:34 pm
Kospicar je napisao/la:
čet avg 02, 2018 12:55 pm
https://www.instagram.com/p/Bl-NNsTBMCi ... s99gnp6834
Sto se niko ne sjeti da ove kidnapujemo,a ovi dole nek slobodno ostanu na Kipru. :D
Makar Gomeza i Zapatu 😁
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet avg 02, 2018 2:45 pm

Minjore je napisao/la:
Jel ovo od druga Napolija preslo hahaha
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Dr. Adzem
Kontakt:

čet avg 02, 2018 2:51 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
On je sampion... Zeljo samo Zeljo
Cuva Bog Zelju svog!

ono.na
Kontakt:

čet avg 02, 2018 2:53 pm

HAJDE PLAVIIIIIII
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet avg 02, 2018 2:54 pm

Juris braco
Željezničar ante portas !

fanaticZeljin
Kontakt:

čet avg 02, 2018 2:55 pm

Dr. Adzem je napisao/la:
čet avg 02, 2018 2:51 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
On je sampion... Zeljo samo Zeljo
Pa onda Buki,Buki,Buki, forca Buki,Buki
Srcu draga, boja PLAVA !

fanaticZeljin
Kontakt:

čet avg 02, 2018 2:56 pm

ZEEEEEEEEELJOOOOOOOOO
Srcu draga, boja PLAVA !

Okolele
Kontakt:

čet avg 02, 2018 2:58 pm

Brčkaju se Manijaci po Cipru..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Eric Cantona
Kontakt:

čet avg 02, 2018 2:58 pm

slika

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet avg 02, 2018 3:01 pm

Volimo te Zeljeznicare !

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet avg 02, 2018 3:04 pm

phpBB [video]

:titula: :titula:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava