bomba prije tekme

Sutra djuma ne mogu sam sebi pomocCURVA je napisao/la: ↑čet avg 02, 2018 10:24 amPticurino evo dva dana gledam i otvaram ovaj sanducic ali mi nista nisi napisao a zamolio sam te za savjet kako poslije laznih boomova nastaviti zivot dalje![]()
![]()
.Nema tih para evo dvije noci nece san na oci ubi griznja savjest teska preznojavanja i nemir .
Ako treba i uplatiti 50KM samo da se onaj rahatluk vrati .
Moje misljenje da ce ovako nesto Oda izvesti.samo_plavo je napisao/la: ↑čet avg 02, 2018 11:15 amKjosevski![]()
Stevanović (?) Bakrač Rodin Pavić
Blagojević Hajdarević
Zec Čurjurić Veselinović
Krpić
Ja mislim da bi to bio najbolji sastav za večeras. Ne znam je li Siniša spreman, ako nije onda fakat nemam pojma ko bi mogao uletiti... Da li gurnuti Šehića, ili opet improvizovati sa Osmankovićem, Rodinom.... Nadam se da ćemo krenuti bez Arežine i Zajmovića. Što se tiče rezultata, bio bih zadovoljan i sa minimalnim porazom. Ono što želimo je da svi ostave zadnji atom snage i srce na terenu.
Mislim da grijesis,nebi me cudilo da krene Vranješ,neki omladinac i 10-ka,mislim da je Oda vodio Stojana u Borcu nekad.
A sta treba Senad? Da odobri da kupujemo tekme?Rashid je napisao/la: ↑čet avg 02, 2018 12:09 pmFanzi, a zasto Uprava mora otici? Zasto ne ode samo Senad? Jer ocigleno on ne zeli da promjeni nacin svog rada, ne zeli da se prilagodi trzistu (tj. Zrinjskom) i zato klub ispasta na sportskom planu (tl. nema titule). Ostali ljudi u Upravi su super i niko ne trazi njihov odlazak.
Ne postujem zuju, prevaranta i lopova. Amaru hvala za sportski uspjeh, za sve ostalo daleko mu kuca od grbavice.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet avg 02, 2018 12:11 pmA sta treba Senad? Da odobri da kupujemo tekme?Rashid je napisao/la: ↑čet avg 02, 2018 12:09 pmFanzi, a zasto Uprava mora otici? Zasto ne ode samo Senad? Jer ocigleno on ne zeli da promjeni nacin svog rada, ne zeli da se prilagodi trzistu (tj. Zrinjskom) i zato klub ispasta na sportskom planu (tl. nema titule). Ostali ljudi u Upravi su super i niko ne trazi njihov odlazak.
Pa jel Vas vise stid spominjati tog covjeka, on je utadio vise za Zelju od svih prije njega.
Postujem ja i Amara, Zuju itd ali sto ne bi oni dosli pa svi zajedno da gradimo boljeg i jaceg Zelju.