Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 02, 2018 10:51 am

ovo je krčma
bomba prije tekme :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Elegant
Kontakt:

čet avg 02, 2018 10:53 am

Ovo je Gavranovo maslo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet avg 02, 2018 11:06 am

Željezničar ante portas !

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet avg 02, 2018 11:13 am

Neki se fakat previse sprdaju, opet po ko zna koji put se vracam na temu da ovim i ovakvim postovima narusavate samu ozbiljnost foruma i kvalitet istog
Alea iacta est!

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

čet avg 02, 2018 11:15 am

Kjosevski :r
Stevanović (?) Bakrač Rodin Pavić
Blagojević Hajdarević
Zec Čurjurić Veselinović
Krpić

Ja mislim da bi to bio najbolji sastav za večeras. Ne znam je li Siniša spreman, ako nije onda fakat nemam pojma ko bi mogao uletiti... Da li gurnuti Šehića, ili opet improvizovati sa Osmankovićem, Rodinom.... Nadam se da ćemo krenuti bez Arežine i Zajmovića. Što se tiče rezultata, bio bih zadovoljan i sa minimalnim porazom. Ono što želimo je da svi ostave zadnji atom snage i srce na terenu.
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

gavran
Kontakt:

čet avg 02, 2018 11:16 am

CURVA je napisao/la:
čet avg 02, 2018 10:24 am
gavran je napisao/la:
čet avg 02, 2018 7:08 am
storm_raider je napisao/la:
čet avg 02, 2018 12:30 am

Bice ti za Februar uplaceno sutra.
Dodje i ovo sutra za
uplatu.Cilj nam je da imamo vise lobotomaca zato moju petobanku uplatitie @curva.Momak je dobar treba ga pokusati pridobiti
Pticurino evo dva dana gledam i otvaram ovaj sanducic ali mi nista nisi napisao a zamolio sam te za savjet kako poslije laznih boomova nastaviti zivot dalje :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: .Nema tih para evo dvije noci nece san na oci ubi griznja savjest teska preznojavanja i nemir .
Ako treba i uplatiti 50KM samo da se onaj rahatluk vrati .
Sutra djuma ne mogu sam sebi pomoc :placeodsmijeha:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

teatrale36
Kontakt:

čet avg 02, 2018 11:18 am

samo_plavo je napisao/la:
čet avg 02, 2018 11:15 am
Stevanović (?) Bakrač Rodin Pavić
Blagojević Hajdarević
Zec Čurjurić Veselinović
Krpić

Ja mislim da bi to bio najbolji sastav za večeras. Ne znam je li Siniša spreman, ako nije onda fakat nemam pojma ko bi mogao uletiti... Da li gurnuti Šehića, ili opet improvizovati sa Osmankovićem, Rodinom.... Nadam se da ćemo krenuti bez Arežine i Zajmovića. Što se tiče rezultata, bio bih zadovoljan i sa minimalnim porazom. Ono što želimo je da svi ostave zadnji atom snage i srce na terenu.
Moje misljenje da ce ovako nesto Oda izvesti.
Šehić Bakrač Bogićević Pavić
Šabanadžović Vranješ
Zec Čurjurić Veselinović
Krpić

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet avg 02, 2018 11:29 am

Misljenja sam da je Vranjes zavrsio svoju epizodu u nasem Klubu. Poznavajuci Odovica Jovan ce mu igrati u prvoj postavi i uz njega Ivan i neko od omladinaca.
Alea iacta est!

Plava Porodica
Kontakt:

čet avg 02, 2018 11:44 am

kako trenira atalanta?
jel ko skautiro i prepiso u notes :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Fanzi
Kontakt:

čet avg 02, 2018 11:48 am

Kao sto napisah i na drugom forumu, ja bih volio da ovaj saziv Uprave, skupa s administracijom zavrsi s Klubom.
Meni su puno manje stvari zivce vadile dok smo volonterski radili. Npr. napise lik kako smo pogrijesili u obavijesti kada bi se utakmica trebala igrati s Ferencom zbog koncerta. Ono slavodobitno isticanje kako sjedi na informacijama, da pojma nemamo i kao takvi nigdje ne pripadamo. R. K. ako pises na ovom forumu, na tebe se ovo odnosi... Kako se zove taj rad kad dajes svoju lovu, ne primas nista, a svaki dan iza posla i vikende si uz Klub. Cak i za radno vrijeme na poslu sam uspijevao ljudima odgovarati.
Bez ikakvog interesa. Vjerujte mi, jednu jedinu stvar smo trazili tada: da se upoznamo s igracima kad je Edis bio trener i izradili su nas.
Nista, apsolutno, nista nije covjek imao od Kluba, a prepoznali smo problem i pokusali ga rijesiti.
Ovdje se ne pise toliko, koliko na drugim mjestima o problemu sportskog segmenta. Ovdje se ne upire toliko na upravu, koliko na drugim mjestima.

Medjutim, znam kako ti ljudi rade, kako su nekad radili, kako rade danas. Kako neki mozda, ali samo mozda... I ponovo. Mozda. Ne znam. Imaju interes. Medjutim, 90% ljudi iz svih saziva UO/NO, Skupstine od 2015. godine samo pokazuju dobru volju. I nista vise.

Kad sam ranije predlagao da podnesu ostavke svi, bilo je prozivki da su picke, da sad kad trebaju da zavrse posao, da bjeze.
Mene ba licno vrijedja to sto njih ne vrijedja.

Trenutno znam da se najgore osjeca Durgo. Prelijepa inicijativa. Reflektor da se ofarba. U pravom navijackom svijetu trebala bi svaka stranica da sadrzi recenicu o tome. Jok... Palamudi, palamudi, palamudi... Pametuj, pametuj, filozofiraj, umisljaj, smisljaj... Na terenu, konkretno, aktivizmom: nula.

Ljudi samo ne mogu da prihvate da je svako od nas, da ne trpam sebe, u nekom trenutku rekao: necu vidjat roditelje, necu vidjat danas zenu, tada djevojku, posao ce mi ispastati blago koketirajuci s otkazom, samo da bih vratio osmijeh i ponos na lice Zeljine publike.

Zatim dodju ljudi koji to rade na puno ozbiljnijem nivou, istih motiva kao i ja. Znaci, jedan clan ovog saziva, nebitno koji i kako se zove, ostavlja svoje tesko bolesno dijete da bi Klub dozivio novu dimenziju komercijalizacije. Bez materijalne naknade. Ucestvuje u necem samo radi nekog ponosa, zelje da nesto napravi od Zelje. Ucestvuje svojim parama, iznosima koje oni sto ga pisaju bilo u javnim raspravama, bilo na internetu, ne bi mogli pokriti ni zakupom vlastite imovine.

Problem je ba u vama.
Problem kaze Zeljo ne uspijeva na sportskom planu.
Problem je da razumijete u cemu je problem.

Posto ste umislili da je u ovim ljudima, ja ih molim bar da razmisle svi o kolektivnoj ostavci. Ne ide ba vise ovako, ova trovacka atmosfera... Rijesite ih se, dovedite druge pa da i ja pocnem pisati ko vi hocu titulu i sve pobjede u nizu.

Plava porodica, ti si jedan od rijetkih cije Uprava napolje ovdje raja tolerise. Svi ostali se plase to pisat.
Hajde fino otidji do kluba i reci, preuzimam na sebe ovaj mali segment lupam trijebljenja korova sa juzne tribine, izgradnje PR. Hajde... Da vidis s kim radimo, u kakvoj drzavi radimo, gdje se nalazi Klub, u kakvim smo problemima, koliko para imamo i koliko mozemo. Smisli sam problem za koji ces biti zaduzen. Rijesi ga. Ali, pod uvjetom da marke ne primis za svoj rad...

Tada ces izbrisat Uprava napolje, vjeruj mi...

(Nadopuna)

Ja se divim tim ljudima sto o ovome ovako ne pricaju, ne pisu, ne kupuju nikakve alibije. Sto neki imaju jaku volju. Davno sam dokazao da sam zivce pogubio i da sam se predao. Mislio sam da sam u stanju vise trpiti i dalje gurati, ali nisam i to prihvatam ko svoj poraz.

exdomorocki
Kontakt:

čet avg 02, 2018 11:58 am

cipiripi je napisao/la:
čet avg 02, 2018 11:29 am
Misljenja sam da je Vranjes zavrsio svoju epizodu u nasem Klubu. Poznavajuci Odovica Jovan ce mu igrati u prvoj postavi i uz njega Ivan i neko od omladinaca.
Mislim da grijesis,nebi me cudilo da krene Vranješ,neki omladinac i 10-ka,mislim da je Oda vodio Stojana u Borcu nekad.
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

Elegant
Kontakt:

čet avg 02, 2018 12:01 pm

Hajde ti koji hoce da ova uprava ode da jedno jedino ime spomenu ko treba da dođe, da nije svemoguci AO koji nece doci i da nije neko od bisih garnitura ?

Jedno ime covjeka/zene ko treba da dođe u klub, zasto, cime se bavi i zasto je on/ona bolji od ovih ljudi sto su sada u klubu ?
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u čet avg 02, 2018 12:04 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ponosannavas
Kontakt:

čet avg 02, 2018 12:01 pm

Nažalost FAnzi u jednom sam kolektivu gdje šef pokušava da dokaže ljudima kako nisu u pravu na način da ih pusti da sami vide kako je. To nije rješenje vjeruj mi jer puštajući razne pametologe dovedeš organizaciju do propasti skoro. Ja ipak mislim da je jako mali broj ovih što žele da uprava ode. Uglavnom su to ovi što imaju interes i neki koje su ovi nafilovali a ne mogu sami skontati. I obje te vrste ljudi su najgalsniji. Jedni jer su hinje, a drugi iz razloga što su najgluplji spremni na najveće psovke i sl po društvenim mrežama.

Grbavica
Kontakt:

čet avg 02, 2018 12:07 pm

Dobrodosao Ivane!

Spoiler:
Curjuricu

Sent from Internet Explorer
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Rashid
Kontakt:

čet avg 02, 2018 12:09 pm

Fanzi, a zasto Uprava mora otici? Zasto ne ode samo Senad? Jer ocigleno on ne zeli da promjeni nacin svog rada, ne zeli da se prilagodi trzistu (tj. Zrinjskom) i zato klub ispasta na sportskom planu (tl. nema titule). Ostali ljudi u Upravi su super i niko ne trazi njihov odlazak.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet avg 02, 2018 12:11 pm

Rashid je napisao/la:
Fanzi, a zasto Uprava mora otici? Zasto ne ode samo Senad? Jer ocigleno on ne zeli da promjeni nacin svog rada, ne zeli da se prilagodi trzistu (tj. Zrinjskom) i zato klub ispasta na sportskom planu (tl. nema titule). Ostali ljudi u Upravi su super i niko ne trazi njihov odlazak.
A sta treba Senad? Da odobri da kupujemo tekme?
Pa jel Vas vise stid spominjati tog covjeka, on je utadio vise za Zelju od svih prije njega.

Postujem ja i Amara, Zuju itd ali sto ne bi oni dosli pa svi zajedno da gradimo boljeg i jaceg Zelju.
Zadnja izmjena: SIMA_SIMAU, dana/u čet avg 02, 2018 12:12 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

exbabilon
Kontakt:

Kome ba da se mi prilagodjavamo? Dosta smo se mi prilagodjavali. Nek se oni nama prilagodjavaju.

NAVIJAČ

čet avg 02, 2018 12:14 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Rashid je napisao/la:
A sta treba Senad? Da odobri da kupujemo tekme?
Pa jel Vas vise stid spominjati tog covjeka, on je utadio vise za Zelju od svih prije njega.

Postujem ja i Amara, Zuju itd ali sto ne bi oni dosli pa svi zajedno da gradimo boljeg i jaceg Zelju.
Ne postujem zuju, prevaranta i lopova. Amaru hvala za sportski uspjeh, za sve ostalo daleko mu kuca od grbavice.
Ja volim Želju. Za njega sve.

Hare79
Kontakt:

čet avg 02, 2018 12:16 pm

Ma ova uprava je toliko uradila i zaduzila navijace da se uopste ne bih zamarao likovima koji traze odlazak ovih ljudi. Danas u svemu imas opoziciju ciji je posao po defaultu da laje i da bude glasna inace ce nestati. Tako i u ovom slucaju. Uvjeren sam.da je velika vecina navijaca za punu podrsku ovoj upravi, a par pametnjakovica, koji od drveta ne vide sumu, su ili mentalno ograniceni ili samodestruktivni ili imaju neku korist od lajanja. Uvijek je tako bilo, u moru dobrih tonova jedan svirac ako pogrijeshi svi ce odmah primijetiti, tako se i ovdje previse paznje posvecuje nekom kriticaru u moru pozitivnih i zdravorazumskih likova. Kerovi laju a karavane prolaze. Ja bih iskljucivo ovako na.sve ovo gledao.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet avg 02, 2018 12:17 pm

Nego drug **** sviju njih, danas je tekma hajmo malo pozitive.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava