koje su ovo novine?! cuj nijedan trener nije nanizao 8 pobjeda u prvenstvu zaredom?!...
amar osim! 12 pobjeda zaredom u prvenstvu....
Zvanicna jos nije objavila da je ugljesa potpisao?Simply Blue je napisao/la:Uzeo si mi riječi sa tastature, sad odjednom i njih dvojica nisu nešto posebno, previše brzu apetiti rastu.Jaozinho22 je napisao/la: Prevagu već imaš u Lendriću i Stevanoviću...Lijevo krilo i desetka još ako budu prevaga to će biti TOP. Pa ni Real nema više od 4-5 igrača koji mogu napravit prevagu...previše igramo FM-a u real lifeu.... Evo ko je to u Zrinji prevaga ? u Sarajevu ? u Širokom ? u Slobodi ? Jedan-dva maximalno igrača....
Usput evo Hareta gost na BHT1
Svi bi mi htjeli Štilu sad na ljeto u Zelji ili Zakarića(njega baš i ne što se mene tiče), Hajradinovića. To su sve igrači koji imaju ugovore i to sigurno strašne ugovore za naše uslove.
Pa i da recimo Zakarić dobije raskid ugovora u GNK, prije će vjerovanto ostati u HNL(tipa Lokomtiva, Split), jer su uslovi bolji i izlog im je mnogo ljepši nego u PL.
Mene raduje što je Uglješa potpisao jer mi se čini da je to igrač koji je trkački veoma potentan i lično bih napunio ekipu takvim igračima. Već ih je par tu: Lendrić, Stevan, Blagoje pa i Kerim/ Siniša u dobroj mjeri. Ako hoćemo da sto skuplje prodamo kožu u Evropi takvi nam igrači trebaju.
a Sport...jovanmaksimovic je napisao/la:koje su ovo novine?! cuj nijedan trener nije nanizao 8 pobjeda u prvenstvu zaredom?!...
Vođen prijašnjim iskustvima, nadam se da će reći da je propao. Za glavu ću se uhvatiti ukoliko mu udijele koji kompliment.Elegant je napisao/la:Cudi me da pitari za ovog Husica nisu rekli da je propao igrac da kod njih ne bi zadovoljio tj. da je Okic za njega Stevanovic.
Svaka čast, jednostavno to je Željo, familijaHurmasica je napisao/la:Omladinska selekcija našeg Željezničara, godište 2008, podržala je projekat evropske Grbavice, te su skupili i uplatili 225 KM!
![]()
Prekucaće ga Sablja na kraju sezone sa 13 pobjeda.A onda će nastaviti niz sljedeće sezone bar prvih 6 kola.Kapiten je napisao/la:a Sport...jovanmaksimovic je napisao/la:koje su ovo novine?! cuj nijedan trener nije nanizao 8 pobjeda u prvenstvu zaredom?!...
Kako bi nam valjao neki stoper ali da je top, šteta ako ode Bogdanovic, jer on i Aco u tandemu su bili jako dobri, za ove odlaske se slažem osim za Dermanovica.MrRiccoli je napisao/la:Ja ocekujem odlazak nede, enisa, bogdanovica, mailsona, zolotic(vraca se sa posudbe) i mozda djermanovica. To je tih sest igraca i iskreno volio bih da se Memija proda jer nezz al ne odusevljava me vec neko vrijeme i stagnira i dobio je jaku konkurenciju. Dva su vec dosla tako da je sasvim realno ocekivati dolazak jos 3-4 igraca medju kojim ce 100% biti jedan stoper
Sent from my C5303 using Tapatalk
Plava Porodica je napisao/la:Evo koga zanima nek pogleda zadnjih par sekundi ovog klipa..napravite print screen parole gdje se jasno vidi :TRANVAJ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://source.ba/mobile/clanak/Haris/402392" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma nekako djermanovica ne vidim pored Lendrica i Pozdera, a volio bi da poslije njih bude Mujagic u kojem vidim igraca na kojem mozemo zaraditiVelahalve je napisao/la:Kako bi nam valjao neki stoper ali da je top, šteta ako ode Bogdanovic, jer on i Aco u tandemu su bili jako dobri, za ove odlaske se slažem osim za Dermanovica.MrRiccoli je napisao/la:Ja ocekujem odlazak nede, enisa, bogdanovica, mailsona, zolotic(vraca se sa posudbe) i mozda djermanovica. To je tih sest igraca i iskreno volio bih da se Memija proda jer nezz al ne odusevljava me vec neko vrijeme i stagnira i dobio je jaku konkurenciju. Dva su vec dosla tako da je sasvim realno ocekivati dolazak jos 3-4 igraca medju kojim ce 100% biti jedan stoper
Sent from my C5303 using Tapatalk
Hvala i tebi i @elegantu, odoh da ih perem sadAjzea je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:Evo koga zanima nek pogleda zadnjih par sekundi ovog klipa..napravite print screen parole gdje se jasno vidi :TRANVAJ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://source.ba/mobile/clanak/Haris/402392" onclick="window.open(this.href);return false;