Nisu ti oni neka prevaga nego u pet deka sa Krstanovićem, Benkom, Ahmetovićem ili Duljom, Zakarićem itd. Evo u petak stavi u ekipu ovu trojicu novih i opet bi strepio protiv Zrinjskog. O tome ja pričam. E da mi staviš recimo jednog Štilikea ili nešto tog ranga puno bi ja optimističniji bio.Jaozinho22 je napisao/la:Prevagu već imaš u Lendriću i Stevanoviću...Lijevo krilo i desetka još ako budu prevaga to će biti TOP. Pa ni Real nema više od 4-5 igrača koji mogu napravit prevagu...previše igramo FM-a u real lifeu.... Evo ko je to u Zrinji prevaga ? u Sarajevu ? u Širokom ? u Slobodi ? Jedan-dva maximalno igrača....Rodom s mejtaša je napisao/la:Ma i to za Zolu mi nije jasno, gdje će. Pa može jedino opet na posudbu pa bolje da ostane kod nas i ne bih ga dao za tri Radinovića ako uopšte igraju istu poziciju jer ja nešto nisam tog momka upratio.pile87 je napisao/la: Za ovog iz Borca, Zola ide na kraju sezone jer je posudjen... po misljenju ljudi kojima je fudbal hljeb momak je jedan od dva najjaca igraca na njegovoj poziciji u nasoj ligi.
Bojim se gomilanja igrača, a nigdje prevage.
Usput evo Hareta gost na BHT1
kakva kurčina od utakmice pa ja ne mogu da vjerujemPlava Porodica je napisao/la:Naš derbi el klasiko za ovo što trenutno gledamo na BHT
1:1 zavrsavaGrbavica je napisao/la:kakva kurčina od utakmice pa ja ne mogu da vjerujemPlava Porodica je napisao/la:Naš derbi el klasiko za ovo što trenutno gledamo na BHT
E ja volim Stilu haos ali majke mi je birao utakmice igrao samo kuci itd... Ocekujem da krilo bude bas igracRodom s mejtaša je napisao/la: Nisu ti oni neka prevaga nego u pet deka sa Krstanovićem, Benkom, Ahmetovićem ili Duljom, Zakarićem itd. Evo u petak stavi u ekipu ovu trojicu novih i opet bi strepio protiv Zrinjskog. O tome ja pričam. E da mi staviš recimo jednog Štilikea ili nešto tog ranga puno bi ja optimističniji bio.
RECITE IM BRAĆO, NE BI JA SVOM ZELJI SVASTA POZELIO !za_zivot_cijeli je napisao/la:ne treba biti veliki fudbalski znalac pa da iz samo par utakmica skontas o kakvom se igracu radi.pile87 je napisao/la:Za ovog iz Borca, Zola ide na kraju sezone jer je posudjen... po misljenju ljudi kojima je fudbal hljeb momak je jedan od dva najjaca igraca na njegovoj poziciji u nasoj ligi.Rodom s mejtaša je napisao/la:Vala raja mislite o meni šta hoćete, ali ja bih ovu svu trojicu što smo doveli dao za jednog pravog igrača koji će donositi prevagu na našim terenima. Ako su nam ovo pojačanja za Evropu i narednu sezonu onda smo opet na istom u odnosu na jače ekipe. Btw, meni ni dolazak ovog momka iz Borca nije jasan osim što to znači da ga je naš Dino pušno. Sve se nadam da je ovo samo zagrijavanje pred prave igrače na 4 pozicije gdje nam škripi.
boga molim da je u glavi poslozen u istoj mjeri u kojoj je poslozen u nogama. stvarno imam velika ocekivanja od njega...
Daleko si ti od realnosti , a jos dalje od poznavanja fudbala,Rodom s mejtaša je napisao/la:Nisu ti oni neka prevaga nego u pet deka sa Krstanovićem, Benkom, Ahmetovićem ili Duljom, Zakarićem itd. Evo u petak stavi u ekipu ovu trojicu novih i opet bi strepio protiv Zrinjskog. O tome ja pričam. E da mi staviš recimo jednog Štilikea ili nešto tog ranga puno bi ja optimističniji bio.Jaozinho22 je napisao/la:Prevagu već imaš u Lendriću i Stevanoviću...Lijevo krilo i desetka još ako budu prevaga to će biti TOP. Pa ni Real nema više od 4-5 igrača koji mogu napravit prevagu...previše igramo FM-a u real lifeu.... Evo ko je to u Zrinji prevaga ? u Sarajevu ? u Širokom ? u Slobodi ? Jedan-dva maximalno igrača....Rodom s mejtaša je napisao/la:
Ma i to za Zolu mi nije jasno, gdje će. Pa može jedino opet na posudbu pa bolje da ostane kod nas i ne bih ga dao za tri Radinovića ako uopšte igraju istu poziciju jer ja nešto nisam tog momka upratio.
eh evo ihVrag je napisao/la:Super, hvala tiKapiten je napisao/la:Nije moja slika brate, ali trebao bih dobiti Sport ubrzo pa cu vam slikati i postaviti intervjuVrag je napisao/la:
Mozes li slikati citavu razgovor sa Edisom ?
Smiješno je porediti Lendrića i jednog Ahmetovica koji nije dao gol pola godine,te jednog Stevanovića koji je igrao u ligi petice i s jednim Gatačkim Rolandom koji već ima 22 godine i nije mrdnuo iz ove naše žabokrečine,statistički da ih poredim to je još veći apsurd....Vjerovatno će se sačekat do kraja sezone pa ako ubodemo Evropu onda ću očekivati još 2-3 TOP igrača a ako ne onda nek se dovede šta se može...ne zaboravite da će i konkurencija biti slabija slijedeće godine,Husara sigurno vodi Pirića i Ordagića iz Slobode a vjerovatno i Mešanovića iz Zrinjskog tako da o tom po tom,bit će interesantno ljetoRodom s mejtaša je napisao/la:Nisu ti oni neka prevaga nego u pet deka sa Krstanovićem, Benkom, Ahmetovićem ili Duljom, Zakarićem itd. Evo u petak stavi u ekipu ovu trojicu novih i opet bi strepio protiv Zrinjskog. O tome ja pričam. E da mi staviš recimo jednog Štilikea ili nešto tog ranga puno bi ja optimističniji bio.Jaozinho22 je napisao/la:Prevagu već imaš u Lendriću i Stevanoviću...Lijevo krilo i desetka još ako budu prevaga to će biti TOP. Pa ni Real nema više od 4-5 igrača koji mogu napravit prevagu...previše igramo FM-a u real lifeu.... Evo ko je to u Zrinji prevaga ? u Sarajevu ? u Širokom ? u Slobodi ? Jedan-dva maximalno igrača....Rodom s mejtaša je napisao/la:
Ma i to za Zolu mi nije jasno, gdje će. Pa može jedino opet na posudbu pa bolje da ostane kod nas i ne bih ga dao za tri Radinovića ako uopšte igraju istu poziciju jer ja nešto nisam tog momka upratio.
sto si bolan ljubomoranAjzea je napisao/la:RECITE IM BRAĆO, NE BI JA SVOM ZELJI SVASTA POZELIO !za_zivot_cijeli je napisao/la:ne treba biti veliki fudbalski znalac pa da iz samo par utakmica skontas o kakvom se igracu radi.pile87 je napisao/la: Za ovog iz Borca, Zola ide na kraju sezone jer je posudjen... po misljenju ljudi kojima je fudbal hljeb momak je jedan od dva najjaca igraca na njegovoj poziciji u nasoj ligi.
boga molim da je u glavi poslozen u istoj mjeri u kojoj je poslozen u nogama. stvarno imam velika ocekivanja od njega...
DOBRO NAM DOŠAO SENADE HUSIĆU !
Da...osim para,trebamo znati da u nasu ligu jos uvijek nece doci pravi igraci. Mozda slucajno neko,usput,privremeno,kao Jajalo. Mora to ici postupno. Mora cijela liga rasti u svim segmentima,da bi u njoj mogli ocekivati pravog igraca. Tako da ne ocekujemo cuda. Ali svakako trebamo i mozemo ocekivati bolju ekipu u narednom periodu i opcenito bolju politiku kluba u tom segmentu.exbabilon je napisao/la:Treba jos uvijek ostati realan po pitanju pojacanja, tj. koga mi mozemo dovesti, a koga jos uvijek ne mozemo, ustvari ko nam je nedostizan. Sanel Jahic sa 30 godina nam je nedostizan, ali sa 34 je realna opcija. Sejo Salihovic dok god moze uzeti svaku paru Kinezima nam je nedostiznan jer sam siguran da igra za 10 puta vece pare nego sto mu mi mozemo ponuditi. Stilic, Medunjanin i slicni su jos uvijek daleko, nazalost. Zato, skautiras malo ovu nasu ligu, pogledas nekoliko utakmica Borca, Radnika i ostalih klubova i vidis da tamo ima dobrih igraca, nema Stilica i Salihovica, ali imas mlade momke zeljne dokazivanja koji mogu pojacati konkurenciju i biti korisniji od igraca koje sada imas. Bolje jedan koji ce igrati ili uci s klupe nego trojica koja su svaku utakmicu na tribinama. Helem, ne trebamo letiti i govoriti sta ce nam Radinovic, daj Stilica... A taj Radinovic je vjerovatno TV u boji za sve nase veznjake koje imamo na klupi.
Uzeo si mi riječi sa tastature, sad odjednom i njih dvojica nisu nešto posebno, previše brzu apetiti rastu.Jaozinho22 je napisao/la: Prevagu već imaš u Lendriću i Stevanoviću...Lijevo krilo i desetka još ako budu prevaga to će biti TOP. Pa ni Real nema više od 4-5 igrača koji mogu napravit prevagu...previše igramo FM-a u real lifeu.... Evo ko je to u Zrinji prevaga ? u Sarajevu ? u Širokom ? u Slobodi ? Jedan-dva maximalno igrača....
O tome sam neki dan govorio. Odakle je Amer Ordagić došao u Slobodu, odakle je Gojko Cimirot došao u Sarajevo, odakle je Edin Višća došao u Zelju? Mali milion primjera, međutim, nama su toliko apetiti narasli da sada od svakog igrača očekujemo da budemo prevaga poput Lendrića, reprezentativac ili bar ex reprezentativac. Svašta..Grbavica je napisao/la:Ne treba potcjenjivati nikoga. Blagojević je došao iz slabog Veleža pa se pokazao kao pojačanje. Neka teren bude mjerilo.