bil mogo zecc lecii istice mu ugovor za ljevoo kriloo ??diego1921 je napisao/la:Vjerujem da i uprava razmislja o ovome,al eto ne moze sve preko noci!! Kad se poklope neke stvari,mislim da ce sama djeca dolazitisajo10 je napisao/la:Sadiku stoper, Stanic iz Sirokog, Bajic lijev bek iz Radnika, Smajic iz Slobode... ima tu vrlo, vrlo dobrog materijaladiego1921 je napisao/la: iz Sarajeva Hadzica,Veladzica i onaj mali Sadiku nije los,igra stopera !!
i Kovaca iz C Zvezde njega sam zaboravio !!Vala za one stotine hiljada za Cristiana, uloziti pola toga i dovesti ovu djecu
![]()
![]()
Zec je napadač, ako misliš na Ermina, nije lijevo krilo.mirsadmekic je napisao/la:bil mogo zecc lecii istice mu ugovor za ljevoo kriloo ??diego1921 je napisao/la:Vjerujem da i uprava razmislja o ovome,al eto ne moze sve preko noci!! Kad se poklope neke stvari,mislim da ce sama djeca dolazitisajo10 je napisao/la: Sadiku stoper, Stanic iz Sirokog, Bajic lijev bek iz Radnika, Smajic iz Slobode... ima tu vrlo, vrlo dobrog materijalaVala za one stotine hiljada za Cristiana, uloziti pola toga i dovesti ovu djecu
![]()
![]()
FaraonTM je napisao/la:Vidjet ćemo Husića, nemam prevelika očekivanja.
Nadam se da je stoper garav.treba nam garavi da licimo na pravu evropsku ekipuFKZ1921 je napisao/la:Dobro je da se na vrijeme rjesavaju neki kadrovski problemi. Tri vazne stvari su rijesene za narednu sezonu:lijevi bek,spic profila kakav je nuzno potreban,veznjak kakav je, nakon odlaska Zole,neophodan. Ovih dana ce jedan stoper doci na probu,tragace se za lijevim krilom i to je nuznost,te jednom desetkom boljom od ove koju imamo,ako se do takvog mogne doci. I to je to od pojacanja za narednu sezonu.
Nece biti mnogo odlazaka...osim nekih koji bas ne mogu. Cilj je docekati ljetnje pripreme(bila evropa,ne bila)sa dva dobra tima i bez ijednog igraca koji je nako tu. Al et...hajmo natrag na Zrinjski...
vala bas , tu si upravuexdomorocki je napisao/la:Nadam se da je stoper garav.treba nam garavi da licimo na pravu evropsku ekipuFKZ1921 je napisao/la:Dobro je da se na vrijeme rjesavaju neki kadrovski problemi. Tri vazne stvari su rijesene za narednu sezonu:lijevi bek,spic profila kakav je nuzno potreban,veznjak kakav je, nakon odlaska Zole,neophodan. Ovih dana ce jedan stoper doci na probu,tragace se za lijevim krilom i to je nuznost,te jednom desetkom boljom od ove koju imamo,ako se do takvog mogne doci. I to je to od pojacanja za narednu sezonu.
Nece biti mnogo odlazaka...osim nekih koji bas ne mogu. Cilj je docekati ljetnje pripreme(bila evropa,ne bila)sa dva dobra tima i bez ijednog igraca koji je nako tu. Al et...hajmo natrag na Zrinjski...
Gdje nadje te 4 utakmice...chile je napisao/la:Gledam sad malo po netu o Husicu i igrao je u svega 4 utakmuce za slabasni Madjarski tim.
Mislim ne treba se s njim zaletati i diuati ga dok na vidimo sta zna.
Veliki je ovo macak u vreci koji se moze pokazati kao pojacanje ali isto tako i suprotno. Nadajmo se najboljem.
Sent from my Plavo Sokocalo
FKZ1921 je napisao/la:Gdje nadje te 4 utakmice...chile je napisao/la:Gledam sad malo po netu o Husicu i igrao je u svega 4 utakmuce za slabasni Madjarski tim.
Veliki je ovo macak u vreci koji se moze pokazati kao pojacanje ali isto tako i suprotno. Nadajmo se najboljem.
Da,u ovoj sezoni...chile je napisao/la:FKZ1921 je napisao/la:Gdje nadje te 4 utakmice...chile je napisao/la:Gledam sad malo po netu o Husicu i igrao je u svega 4 utakmuce za slabasni Madjarski tim.
Na to sam i mislio, jbg slabo sam se izrazio, mada izgleda da je imao i nekih povreda.FKZ1921 je napisao/la:Da,u ovoj sezoni...chile je napisao/la:FKZ1921 je napisao/la: Gdje nadje te 4 utakmice...
ta desetka bi me najvise obradovala. ne zato sto je Bekric los nego samo zato sto mora imati zamjenu ili biti nekom zamjena.FKZ1921 je napisao/la:Dobro je da se na vrijeme rjesavaju neki kadrovski problemi. Tri vazne stvari su rijesene za narednu sezonu:lijevi bek,spic profila kakav je nuzno potreban,veznjak kakav je, nakon odlaska Zole,neophodan. Ovih dana ce jedan stoper doci na probu,tragace se za lijevim krilom i to je nuznost,te jednom desetkom boljom od ove koju imamo,ako se do takvog mogne doci. I to je to od pojacanja za narednu sezonu.
ja kazem dobitt zrinjuu i celikaa hladno smo u evropi, stose tice igraca ugljesa krilo stoper najavitt borbu za tituluRodom s mejtaša je napisao/la:Vala raja mislite o meni šta hoćete, ali ja bih ovu svu trojicu što smo doveli dao za jednog pravog igrača koji će donositi prevagu na našim terenima. Ako su nam ovo pojačanja za Evropu i narednu sezonu onda smo opet na istom u odnosu na jače ekipe. Btw, meni ni dolazak ovog momka iz Borca nije jasan osim što to znači da ga je naš Dino pušno. Sve se nadam da je ovo samo zagrijavanje pred prave igrače na 4 pozicije gdje nam škripi.
Pa samo 4 utakmice je odigrao jer vjerovatno nije zelio produziti, ili je u nekom konfliktu, cim je vec potpisao sa nama, a zimus ga dogovorili ovi iz Slobode, ne treba ga ni hvaliti ni traziti mu neke mane sada, kad dodje vidjecemo na cemu smo s njim..chile je napisao/la:Na to sam i mislio, jbg slabo sam se izrazio, mada izgleda da je imao i nekih povreda.FKZ1921 je napisao/la:Da,u ovoj sezoni...chile je napisao/la: