VezniSIMA_SIMAU je napisao/la:Napadacrodrigo87 je napisao/la:Asocijacija Kamerunavlami97 je napisao/la: Asocijacija?
VezniSIMA_SIMAU je napisao/la:Napadacrodrigo87 je napisao/la:Asocijacija Kamerunavlami97 je napisao/la: Asocijacija?
Bravo! Ljudi liciitiraju sa iznosom plate koja uopte nije tacna niti je problem. Drugo, Sanel je sportista cijeli svoj zivot mozda i veci ispremnije nego mnogi koji su po 10 godina mladji.KeepTheBlueFlag je napisao/la:bianco blu je napisao/la:ne mogu vjerovat da vam Jahić ne valja. Pa bolji je i od Ace, Toskasa i ovog žabara. Odbrana nam je najgori dio ekipe i tu nam treba neki provjeren igrač tipa Jahić. Ali razumijem vas, nama su uvijek bolji neki sa strane nego naši
3 u 1fk1921 je napisao/la:VezniSIMA_SIMAU je napisao/la:Napadacrodrigo87 je napisao/la: Asocijacija Kamerun
deto1921 je napisao/la:Mislim da je tiago otisao jer je igrac takav da ne odgovara kosticu zbog neodgovonog igranja odbrane. Hvala mu za sve i sretno.
Joj nemoj Edisove glupe fraze i njegove odbrane. Covjek je napadac ali kod "strucnjaka" mora igrati odbranu. Sve neki treneri a mi izgubismo dobrog igraca bezveze.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vrag je napisao/la:Razvezali o Tiagu ko da je Sadikovic
Enis Sadikovic ostaje i pokriva 3 kriticne pozicije na derbiju. Stoper , Stevanovic i golman.gavran je napisao/la:3 u 1fk1921 je napisao/la:VezniSIMA_SIMAU je napisao/la:
Napadac
Ne igra zbog kartonajovanmaksimovic je napisao/la:sta to bi sa micom? nisam cijeli dan na netu...
kako ba? jel se to prenose kartoni iz prosle sezone?!LARS1921 je napisao/la:Ne igra zbog kartonajovanmaksimovic je napisao/la:sta to bi sa micom? nisam cijeli dan na netu...
Ne prenose kartoni, al je on dobio treci men se cini zadnje kolo pa ce morat pauzirati prvu tekmu protiv konajovanmaksimovic je napisao/la:kako ba? jel se to prenose kartoni iz prosle sezone?!LARS1921 je napisao/la:Ne igra zbog kartonajovanmaksimovic je napisao/la:sta to bi sa micom? nisam cijeli dan na netu...
Da mi prenesemo i bodove iz prošle sezone...jovanmaksimovic je napisao/la:kako ba? jel se to prenose kartoni iz prosle sezone?!LARS1921 je napisao/la:Ne igra zbog kartonajovanmaksimovic je napisao/la:sta to bi sa micom? nisam cijeli dan na netu...
rodrigo87 je napisao/la:Hoce li neko po pare da ce nam ga uvalit Enis nekako![]()
![]()