bianco blu je napisao/la: ↑pon jul 30, 2018 6:38 pm
samo_plavo je napisao/la: ↑pon jul 30, 2018 6:32 pm
Neozbiljan klub i jadni navijači. Odoviću sretno, al' da sam ja bio na tvom mjestu nikad ne bi prihvatio ovo. Zamislite kad krezavi narkomančići budu skandirali "Oda odlazi nemoj Želju brukati".
Stidite se svi do jednog koji ste radili na štetu svetinje. Igračima zabraniti svaki kontakt sa jugom i navijačima. Trenutno je južna tribina najveći neprijatelj Želje i ove uprave. Jedva se čeka da se nešto loše desi pa da se tjeraju svi iz uprave. Krčmarević se svaki dan ismijavao na fb-u od strane glavnih ljudi na jugu. Svaka izjava se ismijava, svaka odluka... Jug je odavno pao na niske grane. Sve ljude koji su bili tu prije sad vidim sa strane ili na sjeveru. I ja pozivam sve normalne, kojima je Željo na prvom mjestu da se sklone iz kopa bar u stranu, jer rade na štetu svetinje. Jug je opozicija!
Odoviću sretno još jednom. Odstrani iz ekipe ublehe poput Kjosevskog i Vranješa, posao će ti odmah biti lakši.
koliko gluposti na jednom mjestu. Odavno ovo nisam pročitao. Odoh popit čašu vode, da sebi dođem.
pa đe si partizanovac, zabranjeni, kimi, alkatraz ahahahahaha
Brani ti koga hoćeš, pričaj šta hoćeš misli šta hoćeš. Ni to da li si dobar sa nekim od glavnih likova juga me ne zanima. Imaš pravo da misliš šta hoćeš, isto kao i ja. Ja sam na jugu dugo godina, vidio sam dosta toga (i dobrog i lošeg), čuo svakakvih komentara i priča, ali nikad, al' baš nikad nije bilo ovakvo stanje.
Ja po ovome do sad mogu zaključiti da je glavni cilj juga Amar Osim. Znamo svi da je to gotovo nemoguće. Hoće titulu i misle da se to može postići samo uz Osima. Okej, ali je li to razlog da se svi ostali pljuju, ismijavaju...?
O navijanju, stavovima, parolama ne treba trošiti riječi. Znamo svi (htjeli to priznati ili ne) da na tom jugu ne pušu dobri vjetrovi i da je trenutno loše stanje.
Sve više i više su protiv uprave, samo se još čeka neka greška i neuspjeh (npr. neosvajanje titule ove sezone) da se počnu skidati glave i tražiti ostavke. A misle li o tome da možda ne može doći bolji na mjesto ovih? Misle li gdje bi sad klub bio da nisu došli ovi ljudi? Ne misle, jer da misle stali bi uz njih i podržali ih.
Zašto nikad taj jug nije gledao stvari realno? Zašto se nikad noje stalo iza trenera, već je uvijek on krivac. Zato što se ispijaju kafe sa igračima, jarani... Bitnije je drugarstvo sa Vecom i ostalim pi.čkama na terenu. Željo nije Barcelona da se očekuje da pobjedi svakog. Da ne pričamo o navijanju koje je katastrofalno, o parolama kako kup nije bitan, kako je potrebno više onih kao što je Veca (ne d'o Bog, imamo dovoljno ubleha)... Moglo bi se tu diskutovati danima o tome šta se sve priča i šta sam ja lično sve čuo. Ali trenutno nemam vremena, niti me interesuje. Ti po svom, ja ću po svom. Samo sam rekao svoje mišljenje, bar ja ću se udaljiti u stranu od nezdrave sredine. A dugo godina sam proveo na tom mjestu...