pon jul 30, 2018 3:43 pm
Koja smo mi govna samo,nista ne zasluzujemo treba nas j*bati non stop,treba nam ruglo od stadiona da nam trave pocne rasti na novom istoku...treba nas 500 biti na stadionu.
Molim te Miske napusti ovo,sto ti treba u zivotu ovo da te ovi konobari,klosari prozivaju idi uzivaj brate sa svojom porodicom.Ostali clanovi uprave,idite i vi u svoju firme radite na unapredjenju sebe i svojih poslova mi smo zaludjena masa koja se divi i velica samo jedno ime,poistovjecujemo ga sa bozanstvom pa kad nas napusti mi opet budale prizivamo sve..hocemo lopove,kriminalce u klubu jer smo vecina takvi i mi na tribinama sa njima se mozemo taliti,uzimati pare za gostovanja,ulijetati u klupske prostorije,vozati njihova auta,lomiti inventar na stadionu...Mi smo to jer sm oto prije radili i tako smo navikli.Evropa nam ne treba samo nek je nama dobro trenitno i da kapa a sta ce biti za buducnost kluba nije nas briga.Haj mozda nas opet neko spasi od bankrota i stecaja.Hocemo da jug vodi glavnu rijec i da odredjuje ko ce igrati.
Je*o ti taj klub gdje samo jedan trener moze uzeti trofej.Nemoramo je nikad ni osvojiti.Ti si Amare najveci trener ovo kluba i upisan zlatnim slovima.Hocemo da ti popusimo da se vratis na klupu, a ti ne zelis.Hajde da ti hranimo ego da te prizivamo svaki dan a ti sutis i bukvalno nam se smijes u lice iz neke tamne sobe.Ako neces reci jednom glasno i jasno...
Ja zebi nisam halalio nikad onaj go na grbavici koji nas je kostao titule te sezone u najzalosnijoj utakmici u novijoj historiji...Tako da necu ga ni sad podrzati.Nek vas hinjavi zeba povede protiv zrinjskog pred 500 ljudi.
Do nekih boljih dana...KADA IZGUBIS NESTO ONDA TEK KASNIJE SKONTAS KOLIKO SI IMAO A NISI VIDIO !!! Ne trebaju nama neprijatelji i dusmani imamo ih previse u svojoj avliji.
Do nekih boljih dana...j*ebo ti sve nas