fk1921 je napisao/la:Jahic=nagomilavanje, sto smo onda produzili ugovor sa Osmankovicem ako ce grijat klupu citavu sezonu?
A ti bas mislis da je Osmankovic neki igrac... On se ni u juniorima nije toliko isticao... Ako ti mislis da je on nivo Baje ili Amira... Odmah da ti kazem da si pogrijesio i da si pogresno cuo..fk1921 je napisao/la:Jahic=nagomilavanje, sto smo onda produzili ugovor sa Osmankovicem ako ce grijat klupu citavu sezonu?
niti smo bili spremni, niti bi to bilo razumno.Vrag je napisao/la:9000 KM za Jahica puno, a za pijanicu Ibricica smo bili spremni dati toliko u eurima. I jos ste to pozdravljali.
Živimo ŽeljezničarIako živi u Americi, Mujo prati domaći fudbal, a navija za Željezničar.
Nit sam cuo nit mislim da sam pogrijesio, treba svu nasu djecu otjerat iz prvog tima dovest neke stare igrace Zeljeznicara dat im platu 9k i mi svi sretni -_-, fino vam je @Vrag sad rekao...delinjo je napisao/la:A ti bas mislis da je Osmankovic neki igrac... On se ni u juniorima nije toliko isticao... Ako ti mislis da je on nivo Baje ili Amira... Odmah da ti kazem da si pogrijesio i da si pogresno cuo..fk1921 je napisao/la:Jahic=nagomilavanje, sto smo onda produzili ugovor sa Osmankovicem ako ce grijat klupu citavu sezonu?
Pogresno si cuo brate... A nr nego treba gurnuti 11 juniora i ispasti iz lige..fk1921 je napisao/la:Nit sam cuo nit mislim da sam pogrijesio, treba svu nasu djecu otjerat iz prvog tima dovest neke stare igrace Zeljeznicara dat im platu 9k i mi svi sretni -_-, fino vam je @Vrag sad rekao...delinjo je napisao/la:A ti bas mislis da je Osmankovic neki igrac... On se ni u juniorima nije toliko isticao... Ako ti mislis da je on nivo Baje ili Amira... Odmah da ti kazem da si pogrijesio i da si pogresno cuo..fk1921 je napisao/la:Jahic=nagomilavanje, sto smo onda produzili ugovor sa Osmankovicem ako ce grijat klupu citavu sezonu?
Nisam cuo, odakle ti znas da sam ja cuo?delinjo je napisao/la:Pogresno si cuo brate... A nr nego treba gurnuti 11 juniora i ispasti iz lige..fk1921 je napisao/la:Nit sam cuo nit mislim da sam pogrijesio, treba svu nasu djecu otjerat iz prvog tima dovest neke stare igrace Zeljeznicara dat im platu 9k i mi svi sretni -_-, fino vam je @Vrag sad rekao...delinjo je napisao/la: A ti bas mislis da je Osmankovic neki igrac... On se ni u juniorima nije toliko isticao... Ako ti mislis da je on nivo Baje ili Amira... Odmah da ti kazem da si pogrijesio i da si pogresno cuo..
Pratio sam Osmankovica samo u LP i tu me se dojmio. Ali ne mozes nikako porediti guranje u vatru Baje ili Mujagica cak i njega. Igra na jako zahtjevnoj i osjetljivoj poziciji. Ako pogriješi to je 99% gol. Ako ne ide Baji ili Mujagicu imas jos 3-4 igraca koji su uvijek opasni po protivnicki gol, dok Kemo nece imati toliko podrsku kao napadaciarelinho je napisao/la:Delinjo s ovim se moram sto posto sloziti. Svi nesto hvale Osmankovica, a on meni nije nesto posebno. Da je takva sila kao sto su Baja ili Amir dobio bi vec sansu. Napadamo titulu, a oni hoce da prvi stoper bude Osmankovic.delinjo je napisao/la:A ti bas mislis da je Osmankovic neki igrac... On se ni u juniorima nije toliko isticao... Ako ti mislis da je on nivo Baje ili Amira... Odmah da ti kazem da si pogrijesio i da si pogresno cuo..fk1921 je napisao/la:Jahic=nagomilavanje, sto smo onda produzili ugovor sa Osmankovicem ako ce grijat klupu citavu sezonu?
Mozda ja grijesim u vezi njega, ali vrijeme ce pokazati.
meni lično precijenjen igrač. Na treninzima se to vidjelo. Bolila ga ona stvar. I onaj gol na derbiju, po meni trebao biti pripisan Blagoji, ali otom potomOkolele je napisao/la:Ma neka je i ovaj brazilski sarlatan otisao iz kluba zajedno sa jaranom..Hvala mu za golove ali prosipati neku suplju o nostalgiji pa onda otici u neku raspalu Cibaliju mozes drugima..
Ja nekada brate imam osjecaj da neki vole samo da je u kontru... Da dovedemo Ramosa... Bilo bi prigovora samo da se kontrira... Sto je najgore neki nisu ppgledali 5 minuta tog Odmankovica... Ali ga guraju u prvu ekipu i to kao da se borimo za titulu... E da Kostic to uradi ti isti bi prizivali njegovu ostavku i tjerali ga...arelinho je napisao/la:Delinjo s ovim se moram sto posto sloziti. Svi nesto hvale Osmankovica, a on meni nije nesto posebno. Da je takva sila kao sto su Baja ili Amir dobio bi vec sansu. Napadamo titulu, a oni hoce da prvi stoper bude Osmankovic.delinjo je napisao/la:A ti bas mislis da je Osmankovic neki igrac... On se ni u juniorima nije toliko isticao... Ako ti mislis da je on nivo Baje ili Amira... Odmah da ti kazem da si pogrijesio i da si pogresno cuo..fk1921 je napisao/la:Jahic=nagomilavanje, sto smo onda produzili ugovor sa Osmankovicem ako ce grijat klupu citavu sezonu?
Mozda ja grijesim u vezi njega, ali vrijeme ce pokazati.
Tacno, i ono sto sam vidio na treningu ne bi trebalo biti neko mjerilo ali ja se drzim tog da trebamo cuvati djecu za kupa a ne gomilat stopere tj da sa Jahicem ih 5 imamoLAPAZ je napisao/la:Ma stipu ih fk1921, ti makar odes na trening pa iznosis misljenje , cak nam i snimis . To bi isto sad bilo da ja kazem ne valja kemo a nikad ga nisam gledao i neko mi rekao.