Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vrag
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 25, 2016 8:22 pm

9000 KM za Jahica puno, a za pijanicu Ibricica smo bili spremni dati toliko u eurima. I jos ste to pozdravljali.

bianco blu
Kontakt:

sub jun 25, 2016 8:22 pm

fk1921 je napisao/la:Jahic=nagomilavanje, sto smo onda produzili ugovor sa Osmankovicem ako ce grijat klupu citavu sezonu?

Jel se potpisao ugovor za ovim talijanom? Uvijek bi prije izabrao Sanela nego talijana. A Osmanković po meni ništa lošiji od talijana

LAPAZ
Kontakt:

sub jun 25, 2016 8:23 pm

@Gavrane, imas li ti ista izjaviti za dnevnik :) ?

delinjo
Kontakt:

sub jun 25, 2016 8:23 pm

fk1921 je napisao/la:Jahic=nagomilavanje, sto smo onda produzili ugovor sa Osmankovicem ako ce grijat klupu citavu sezonu?
A ti bas mislis da je Osmankovic neki igrac... On se ni u juniorima nije toliko isticao... Ako ti mislis da je on nivo Baje ili Amira... Odmah da ti kazem da si pogrijesio i da si pogresno cuo..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

ChWilla
Kontakt:

sub jun 25, 2016 8:24 pm

Vrag je napisao/la:9000 KM za Jahica puno, a za pijanicu Ibricica smo bili spremni dati toliko u eurima. I jos ste to pozdravljali.
niti smo bili spremni, niti bi to bilo razumno.
gradi željo boli te *****

irfo

sub jun 25, 2016 8:24 pm

http://www.radiosarajevo.ba/metromahala ... ted/230020
Iako živi u Americi, Mujo prati domaći fudbal, a navija za Željezničar.
Živimo Željezničar
Zadnja izmjena: irfo, dana/u sub jun 25, 2016 8:24 pm, ukupno mijenjano 1 put.

fk1921

sub jun 25, 2016 8:26 pm

delinjo je napisao/la:
A ti bas mislis da je Osmankovic neki igrac... On se ni u juniorima nije toliko isticao... Ako ti mislis da je on nivo Baje ili Amira... Odmah da ti kazem da si pogrijesio i da si pogresno cuo..
Nit sam cuo nit mislim da sam pogrijesio, treba svu nasu djecu otjerat iz prvog tima dovest neke stare igrace Zeljeznicara dat im platu 9k i mi svi sretni -_-, fino vam je @Vrag sad rekao...
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Okolele
Kontakt:

sub jun 25, 2016 8:26 pm

Ma neka je i ovaj brazilski sarlatan otisao iz kluba zajedno sa jaranom..Hvala mu za golove ali prosipati neku suplju o nostalgiji pa onda otici u neku raspalu Cibaliju mozes drugima..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

delinjo
Kontakt:

sub jun 25, 2016 8:28 pm

fk1921 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Nit sam cuo nit mislim da sam pogrijesio, treba svu nasu djecu otjerat iz prvog tima dovest neke stare igrace Zeljeznicara dat im platu 9k i mi svi sretni -_-, fino vam je @Vrag sad rekao...
Pogresno si cuo brate... A nr nego treba gurnuti 11 juniora i ispasti iz lige..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

fk1921

Svi se halali sa Jahicem prije mjesec dana, jedan portal objavi da bi MOZDA mogao doci u nas klub, svi bi odma Jahica iako znate da su Grk i Italijan dosli...hajde ovo je forum, necu da se nerviram, da su babi muda...
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

fk1921

delinjo je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
delinjo je napisao/la: A ti bas mislis da je Osmankovic neki igrac... On se ni u juniorima nije toliko isticao... Ako ti mislis da je on nivo Baje ili Amira... Odmah da ti kazem da si pogrijesio i da si pogresno cuo..
Pogresno si cuo brate... A nr nego treba gurnuti 11 juniora i ispasti iz lige..
Nisam cuo, odakle ti znas da sam ja cuo?
04.03.2015

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub jun 25, 2016 8:29 pm

arelinho je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Delinjo s ovim se moram sto posto sloziti. Svi nesto hvale Osmankovica, a on meni nije nesto posebno. Da je takva sila kao sto su Baja ili Amir dobio bi vec sansu. Napadamo titulu, a oni hoce da prvi stoper bude Osmankovic.

Mozda ja grijesim u vezi njega, ali vrijeme ce pokazati.
Pratio sam Osmankovica samo u LP i tu me se dojmio. Ali ne mozes nikako porediti guranje u vatru Baje ili Mujagica cak i njega. Igra na jako zahtjevnoj i osjetljivoj poziciji. Ako pogriješi to je 99% gol. Ako ne ide Baji ili Mujagicu imas jos 3-4 igraca koji su uvijek opasni po protivnicki gol, dok Kemo nece imati toliko podrsku kao napadaci
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

bianco blu
Kontakt:

Okolele je napisao/la:Ma neka je i ovaj brazilski sarlatan otisao iz kluba zajedno sa jaranom..Hvala mu za golove ali prosipati neku suplju o nostalgiji pa onda otici u neku raspalu Cibaliju mozes drugima..
meni lično precijenjen igrač. Na treninzima se to vidjelo. Bolila ga ona stvar. I onaj gol na derbiju, po meni trebao biti pripisan Blagoji, ali otom potom

storm_raider
Kontakt:

Ako je istina da se pise po Tiagovom profilu neke psovke treba odmah prestati sa tom gluposcu!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LAPAZ
Kontakt:

Ma stipu ih fk1921, ti makar odes na trening pa iznosis misljenje , cak nam i snimis . To bi isto sad bilo da ja kazem ne valja kemo a nikad ga nisam gledao i neko mi rekao.

delinjo
Kontakt:

sub jun 25, 2016 8:30 pm

arelinho je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Delinjo s ovim se moram sto posto sloziti. Svi nesto hvale Osmankovica, a on meni nije nesto posebno. Da je takva sila kao sto su Baja ili Amir dobio bi vec sansu. Napadamo titulu, a oni hoce da prvi stoper bude Osmankovic.

Mozda ja grijesim u vezi njega, ali vrijeme ce pokazati.
Ja nekada brate imam osjecaj da neki vole samo da je u kontru... Da dovedemo Ramosa... Bilo bi prigovora samo da se kontrira... Sto je najgore neki nisu ppgledali 5 minuta tog Odmankovica... Ali ga guraju u prvu ekipu i to kao da se borimo za titulu... E da Kostic to uradi ti isti bi prizivali njegovu ostavku i tjerali ga...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 25, 2016 8:30 pm

Ja bi Jahica odmah potpisao da nismo vec doveli ovog Talijana i Grka.. Takav stav sam imao i prije, zelio sam da dodje, mada sad kad vec imamo 4 stopera, pa dati tolike pare u igraca koji ima 34 god. Ne znam, al nadam se da ce uprava i Kostic donijeti pravu odluku. Daleko od tog da Jahic nije klasa..
Dajte nam Memisa :ganja:

fk1921

sub jun 25, 2016 8:32 pm

LAPAZ je napisao/la:Ma stipu ih fk1921, ti makar odes na trening pa iznosis misljenje , cak nam i snimis . To bi isto sad bilo da ja kazem ne valja kemo a nikad ga nisam gledao i neko mi rekao.
Tacno, i ono sto sam vidio na treningu ne bi trebalo biti neko mjerilo ali ja se drzim tog da trebamo cuvati djecu za kupa a ne gomilat stopere tj da sa Jahicem ih 5 imamo
04.03.2015

shzna
Kontakt:

sub jun 25, 2016 8:33 pm

Znate i sami da su povrede sastavni dio, pogotovo na ovim našim terenima, čudne suspenzije i tako dalje, tako da ja se iskreno nadam Jahiću a da back-up budu Grk i Talijan. Jasno je rečeno da idemo na titulu a to ne možemo sa jednim štoperom kako treba i sa tri štopera upitnog kvaliteta.
1987

Format
Kontakt:

sub jun 25, 2016 8:37 pm

Daj Boze da grijesim al ovaj Grk i Talijan ce na zimu ici gdje ih noge nose,trebali smo zaganjat stopera kako valja,ima Srbija,Hrvatska ima stopera finih u manjim ekipama,sigurno i nebi bili skupi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava