Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 25, 2016 8:00 pm

Sanele spusti cifru na pola tog iznosa pa da potpisujemo...

tm8782
Kontakt:

sub jun 25, 2016 8:04 pm

Nemojte dizati tenzije oko Jahica. Ljudi kad su ga htjeli on je zatezao i tražio puno, a ovamo preko drugih priča o ljubavi i želji da završi karijeru. Možda on sad želi ali izgleda kasno...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

LAPAZ
Kontakt:

sub jun 25, 2016 8:05 pm

Manijaci, izvinite!Vi ne znate zašto i koji je razlog zbog kojeg sam otišao.Uvijek ćete biti u mom srcu,hvala vam na svemu! Tiago .

Grbavica
Kontakt:

sub jun 25, 2016 8:07 pm

LAPAZ je napisao/la:Manijaci, izvinite!Vi ne znate zašto i koji je razlog zbog kojeg sam otišao.Uvijek ćete biti u mom srcu,hvala vam na svemu! Tiago .
A nije vala neka pljačka što si otišo. Yebote pišu mu po fejsbuku ko da nas je Neymar napustio a ne cirkusant iz Brazila koji je utakmice igro ko termine.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

irfo

LAPAZ je napisao/la:Manijaci, izvinite!Vi ne znate zašto i koji je razlog zbog kojeg sam otišao.Uvijek ćete biti u mom srcu,hvala vam na svemu! Tiago .
poletila ti guzica za parama moj tiago

krajisnik87
Kontakt:

slikaslika
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jun 25, 2016 8:08 pm

9000 mu qraca dati da oci izbije.. Cuj 9000.. Mogu se dovesti dvojica boljih..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

delinjo
Kontakt:

sub jun 25, 2016 8:08 pm

Ma goni ga u salvador..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

LAPAZ
Kontakt:

sub jun 25, 2016 8:09 pm

Grbavica je napisao/la:
A nije vala neka pljačka što si otišo. Yebote pišu mu po fejsbuku ko da nas je Neymar napustio a ne cirkusant iz Brazila koji je utakmice igro ko termine.
Sve ok, ali nije zasluzio psovanje, gol mu ne mogu zaboraviti.

bianco blu
Kontakt:

sub jun 25, 2016 8:10 pm

ne mogu vjerovat da vam Jahić ne valja. Pa bolji je i od Ace, Toskasa i ovog žabara. Odbrana nam je najgori dio ekipe i tu nam treba neki provjeren igrač tipa Jahić. Ali razumijem vas, nama su uvijek bolji neki sa strane nego naši

fcz
Kontakt:

sub jun 25, 2016 8:11 pm

Nadam se da je upravi ovo dobra skola, da vise nema udovoljavanja kad neko pocne cmizdriti kako mu fali rodna njiva/prasuma/stepa. Ima otkupna klauzula pa izvoli lutko.

Sjeba me i ovo za Miroslava pravo, Kosticu je na ledja palo najteze moguce breme. Prvo kolo derbi, bez dvojice ponajboljih igraca, igraca koji su prakticno odlucili dva zadnja derbija. Nadam se barem da ce uspjeti izmajmunisati nesto za stoperske pozicije jer ovo sto trenutno imamo me pomalo plasi.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

irfo

sub jun 25, 2016 8:11 pm

LAPAZ je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
pogodila ga lopta u petu realno, ne treba ga uopste slavit kod tog gola, vec blagoju

fcz
Kontakt:

sub jun 25, 2016 8:13 pm

bianco blu je napisao/la:ne mogu vjerovat da vam Jahić ne valja. Pa bolji je i od Ace, Toskasa i ovog žabara. Odbrana nam je najgori dio ekipe i tu nam treba neki provjeren igrač tipa Jahić. Ali razumijem vas, nama su uvijek bolji neki sa strane nego naši
Rodjeni Strazburzanin Sanel Jahic je vise "nas" od Ace zato sto...?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

sub jun 25, 2016 8:14 pm

bianco blu je napisao/la:ne mogu vjerovat da vam Jahić ne valja. Pa bolji je i od Ace, Toskasa i ovog žabara. Odbrana nam je najgori dio ekipe i tu nam treba neki provjeren igrač tipa Jahić. Ali razumijem vas, nama su uvijek bolji neki sa strane nego naši
Bravo! Ljudi liciitiraju sa iznosom plate koja uopte nije tacna niti je problem. Drugo, Sanel je sportista cijeli svoj zivot mozda i veci ispremnije nego mnogi koji su po 10 godina mladji.
Dobrodosao majstore !

LAPAZ
Kontakt:

sub jun 25, 2016 8:16 pm

irfo je napisao/la:
LAPAZ je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
pogodila ga lopta u petu realno, ne treba ga uopste slavit kod tog gola, vec blagoju
Da ga je dupetommm dao, on je upisan u listu strijelaca. On je volio Zelju, e sad ko hoce da vjeruje sta mu se servira nek vjeruje. Ja nisam bio na razgovoru pa ne znam , uprava ga ne bi pustila ako misle da je prevaga u pohodu ka tituli. Ja necu reci da li je on igrac za titulu ali jedno je sigurno da nije sve cisto u tome da je pozelio kuci.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub jun 25, 2016 8:17 pm

Navijaci fakat znaju pretjerati. Ako je istina da se Tiagu pise po profilu, onda nemam rijeci. De smirite strasti. Isto tako, Dzidic bi nam bio dobar i nije star, a Jahic je dedo po nekima. Znaci mimo sad sve to koliku platu trazi, da li se uopste s njim pregovara i slicno. Ovi stranci nepouzdani, Kemu bi svi bacali u vatru, a prvi bi mu psovali kad bi napravio gresku i govorili zasto se nije doveo neko iskusan i sl. Kostic ce znati ko ce mu moci odgovoriti zadatku i to je jedina istina. Za Jahica cemo vidjeti, nije ga vise niko ni razmatrao i dodje ovo na ss.ba kao grom iz vedra neba, ne mora znaciti ni da je istinit clanak. Nama je potrebna jaka ekipa, jaka tim za sljedece prvenstvo i prvo kolo. Mozemo dovest jos 2-3 strasna pojedinca, a da nam nema igre, nema tima, i onda se na sve mozes pisati. Polako samo ljudi dragi. I ja bih volio Memisevica, ali toliko se digao momak u zvijezde, da bi bio popljuvan da dodje u Zelju(koji je ogromna razlika u odnosu na Radnik) ako se ne snadje najbolje. Jahic igracina, govore da je toliko star da ne bi potrcao, a frajer masina, pravi sportista. Nekad ne znamo sta bi, bi li provjerene igrace, da guramo omladinu ili nesto trece, i pretjeramo u svemu tome. Samo malo umjereniji da budemo i bit ce sve OK! :palacgore: :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

ChWilla
Kontakt:

sub jun 25, 2016 8:19 pm

niko ne poriče ni klasu ni da je vrhunski sportista. a za platu kažem - čuo.

istina je uvijek u sredini, jeste njemu željo drag, ali mislim da je podaleko i od one priče po medijima - k'o on samo što džaba ne došao, "samo da ga pozovu" i to...
gradi željo boli te *****

fk1921

sub jun 25, 2016 8:19 pm

Jahic=nagomilavanje, sto smo onda produzili ugovor sa Osmankovicem ako ce grijat klupu citavu sezonu?
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Elegant
Kontakt:

sub jun 25, 2016 8:20 pm

Da li je sutra prijateljska sa Mladosti ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bianco blu
Kontakt:

sub jun 25, 2016 8:21 pm

fcz je napisao/la:
Rodjeni Strazburzanin Sanel Jahic je vise "nas" od Ace zato sto...?
naš je za razliku od ovog grka i talijana. Ovaj grk ne može biti bolji ni od Ace ni Sanela. Zato su naši. Svi pametuju koliko traži para, a koliko je uzeo Toskas? Ni došao da igra za siću sigurno. Nadam se da će Sanel doći, on i Aco bi bili top tandem, i imali bi riješen problem u odbrani

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

Prijava