A nije vala neka pljačka što si otišo. Yebote pišu mu po fejsbuku ko da nas je Neymar napustio a ne cirkusant iz Brazila koji je utakmice igro ko termine.LAPAZ je napisao/la:Manijaci, izvinite!Vi ne znate zašto i koji je razlog zbog kojeg sam otišao.Uvijek ćete biti u mom srcu,hvala vam na svemu! Tiago .
poletila ti guzica za parama moj tiagoLAPAZ je napisao/la:Manijaci, izvinite!Vi ne znate zašto i koji je razlog zbog kojeg sam otišao.Uvijek ćete biti u mom srcu,hvala vam na svemu! Tiago .
Ma goni ga u salvador..LAPAZ je napisao/la:Manijaci, izvinite!Vi ne znate zašto i koji je razlog zbog kojeg sam otišao.Uvijek ćete biti u mom srcu,hvala vam na svemu! Tiago .
Sve ok, ali nije zasluzio psovanje, gol mu ne mogu zaboraviti.Grbavica je napisao/la:A nije vala neka pljačka što si otišo. Yebote pišu mu po fejsbuku ko da nas je Neymar napustio a ne cirkusant iz Brazila koji je utakmice igro ko termine.LAPAZ je napisao/la:Manijaci, izvinite!Vi ne znate zašto i koji je razlog zbog kojeg sam otišao.Uvijek ćete biti u mom srcu,hvala vam na svemu! Tiago .
pogodila ga lopta u petu realno, ne treba ga uopste slavit kod tog gola, vec blagojuLAPAZ je napisao/la:Sve ok, ali nije zasluzio psovanje, gol mu ne mogu zaboraviti.Grbavica je napisao/la:A nije vala neka pljačka što si otišo. Yebote pišu mu po fejsbuku ko da nas je Neymar napustio a ne cirkusant iz Brazila koji je utakmice igro ko termine.LAPAZ je napisao/la:Manijaci, izvinite!Vi ne znate zašto i koji je razlog zbog kojeg sam otišao.Uvijek ćete biti u mom srcu,hvala vam na svemu! Tiago .
Rodjeni Strazburzanin Sanel Jahic je vise "nas" od Ace zato sto...?bianco blu je napisao/la:ne mogu vjerovat da vam Jahić ne valja. Pa bolji je i od Ace, Toskasa i ovog žabara. Odbrana nam je najgori dio ekipe i tu nam treba neki provjeren igrač tipa Jahić. Ali razumijem vas, nama su uvijek bolji neki sa strane nego naši
Bravo! Ljudi liciitiraju sa iznosom plate koja uopte nije tacna niti je problem. Drugo, Sanel je sportista cijeli svoj zivot mozda i veci ispremnije nego mnogi koji su po 10 godina mladji.bianco blu je napisao/la:ne mogu vjerovat da vam Jahić ne valja. Pa bolji je i od Ace, Toskasa i ovog žabara. Odbrana nam je najgori dio ekipe i tu nam treba neki provjeren igrač tipa Jahić. Ali razumijem vas, nama su uvijek bolji neki sa strane nego naši
Da ga je dupetommm dao, on je upisan u listu strijelaca. On je volio Zelju, e sad ko hoce da vjeruje sta mu se servira nek vjeruje. Ja nisam bio na razgovoru pa ne znam , uprava ga ne bi pustila ako misle da je prevaga u pohodu ka tituli. Ja necu reci da li je on igrac za titulu ali jedno je sigurno da nije sve cisto u tome da je pozelio kuci.irfo je napisao/la:pogodila ga lopta u petu realno, ne treba ga uopste slavit kod tog gola, vec blagojuLAPAZ je napisao/la:Sve ok, ali nije zasluzio psovanje, gol mu ne mogu zaboraviti.Grbavica je napisao/la:
A nije vala neka pljačka što si otišo. Yebote pišu mu po fejsbuku ko da nas je Neymar napustio a ne cirkusant iz Brazila koji je utakmice igro ko termine.
naš je za razliku od ovog grka i talijana. Ovaj grk ne može biti bolji ni od Ace ni Sanela. Zato su naši. Svi pametuju koliko traži para, a koliko je uzeo Toskas? Ni došao da igra za siću sigurno. Nadam se da će Sanel doći, on i Aco bi bili top tandem, i imali bi riješen problem u odbranifcz je napisao/la:Rodjeni Strazburzanin Sanel Jahic je vise "nas" od Ace zato sto...?bianco blu je napisao/la:ne mogu vjerovat da vam Jahić ne valja. Pa bolji je i od Ace, Toskasa i ovog žabara. Odbrana nam je najgori dio ekipe i tu nam treba neki provjeren igrač tipa Jahić. Ali razumijem vas, nama su uvijek bolji neki sa strane nego naši