Necija djevojka ili sestra je propjevala jel.mirsofk1921 je napisao/la:sto mekic obrisa post![]()
![]()
, napisa sto super1 ne kaze nama ko ce nam doci tokom piprema ili pred pocetak sezone? btw naveo je da i on zna ko je, haj da cujemo
A isto tako se priča o Samirovoj ljubavi prema klubu, pa se samim tim postavlja pitanje zašto taj Samir iz ljubavi nije došao prije nekoliko sezona kada nismo bili "pri parama, a kontaktiran je od strane kluba?storm_raider je napisao/la:I jeste problem Jahicevo placanje, prica vamo o nekoj ljubavi a bez 9000 eura nece ni da cuje o ugovoru. Zato se slazem sa @super-om. Gurati Omankovica. Grk kako cujem radi mjesecima aktivno sa privatnim trenerom.
i ja se nadam ovakvoj formaciji sem Jahica naravnocrnamamba96 je napisao/la:
to je to vjerovatno s tim da je moguca jedna ili dvije rotacije u utakmici s konama, s opcijom da ne dodje jahić igrao bi ili sinisa, toskas ili trafika
Slazem se sa tobom, zato uvijek i kazem da je par njih rijetkih, a zna se i ko su. Oni koji se obicno ne isticu nimalo. Zna se veoma dobro ko je tu zbog ljubavi: posebni, oni koji odvajaju od usta da Zelju pogledaju, da odu na gostovanja, da kupe godisnju, da se kupe clanske karte, da kupuju salove, sekiraju se, nerviraju, tuguju i raduju se. Koje malo sta moze "izbaciti iz takta", ali Zeljo to uvijek uspije. Oni koji ne mijenjaju, koji vole i osjecaju pripadnost. Sve zbog Zelje.ž'21 je napisao/la:A isto tako se priča o Samirovoj ljubavi prema klubu, pa se samim tim postavlja pitanje zašto taj Samir iz ljubavi nije došao prije nekoliko sezona kada nismo bili "pri parama, a kontaktiran je od strane kluba?storm_raider je napisao/la:I jeste problem Jahicevo placanje, prica vamo o nekoj ljubavi a bez 9000 eura nece ni da cuje o ugovoru. Zato se slazem sa @super-om. Gurati Omankovica. Grk kako cujem radi mjesecima aktivno sa privatnim trenerom.Shvatam da neće niko igrati za kikiriki, ali nemoj furati tu priču, volim ovo, volim ono, a nećeš da potpišeš bez 5 000 eura. Smanji malo zahtjeve, ako već voliš
sa 5 stopera mozda i neceChWilla je napisao/la:prostora će sigurno biti za sve koji zasluže. a jahić za razliku od keme nije samo stoper i može pomoći na skoro svim pozicijama kad zapne.Leon_Professional je napisao/la:Koliko je sigurno to za Jahica, ali svakako da bi valjao. Tad bi imali 5 stopera, malo mi je tu zao Keme, ali eto..
Nesto kontam da je u tom slucaju Grk bespotrebno doveden, jos i ova neozbiljnost s pasosem![]()
Miroslav ako ne bude igrao, to pravilo odmah treba ukinuti, fakat preglupo..
Ovo treba citirati svaku stranicustorm_raider je napisao/la:Slazem se sa tobom, zato uvijek i kazem da je par njih rijetkih, a zna se i ko su. Oni koji se obicno ne isticu nimalo. Zna se veoma dobro ko je tu zbog ljubavi: posebni, oni koji odvajaju od usta da Zelju pogledaju, da odu na gostovanja, da kupe godisnju, da se kupe clanske karte, da kupuju salove, sekiraju se, nerviraju, tuguju i raduju se. Koje malo sta moze "izbaciti iz takta", ali Zeljo to uvijek uspije. Oni koji ne mijenjaju, koji vole i osjecaju pripadnost. Sve zbog Zelje.ž'21 je napisao/la:A isto tako se priča o Samirovoj ljubavi prema klubu, pa se samim tim postavlja pitanje zašto taj Samir iz ljubavi nije došao prije nekoliko sezona kada nismo bili "pri parama, a kontaktiran je od strane kluba?storm_raider je napisao/la:I jeste problem Jahicevo placanje, prica vamo o nekoj ljubavi a bez 9000 eura nece ni da cuje o ugovoru. Zato se slazem sa @super-om. Gurati Omankovica. Grk kako cujem radi mjesecima aktivno sa privatnim trenerom.Shvatam da neće niko igrati za kikiriki, ali nemoj furati tu priču, volim ovo, volim ono, a nećeš da potpišeš bez 5 000 eura. Smanji malo zahtjeve, ako već voliš
Najvise bi volio ovu formaciju da igramo ali vidjet cemo. Samo ja bi Secerovica umjesto Ugljese i u zavisnosti kakav je Tuce, mozda umjesto njeg Ugljesa, mada stari Tuce je doktor za ovu ligu i nadam se da ce biti.crnamamba96 je napisao/la:
to je to vjerovatno s tim da je moguca jedna ili dvije rotacije u utakmici s konama, s opcijom da ne dodje jahić igrao bi ili sinisa, toskas ili trafika
. S tim da bi se husić i memija vjerovatno povlacili na bekovske pozicije dok traje napad kona
@Super1 zar je vazno koje sta propjevo, vazno je da necu iznjet to ovde dao sam obecanje jednom od provjerenih forumasa , i ono sto sam ja cuo i sazno necu sig iznjetisuper1 je napisao/la:Necija djevojka ili sestra je propjevala jel.mirsofk1921 je napisao/la:sto mekic obrisa post![]()
![]()
, napisa sto super1 ne kaze nama ko ce nam doci tokom piprema ili pred pocetak sezone? btw naveo je da i on zna ko je, haj da cujemo
Znaci i Mirso postao jedan od onih insajdera sto znaju, ali su se dogovorili da nece nikom reciDon Juan je napisao/la: @Super1 zar je vazno koje sta propjevo, vazno je da necu iznjet to ovde dao sam obecanje jednom od provjerenih forumasa , i ono sto sam ja cuo i sazno necu sig iznjeti
ama brt moze ovde da me zove ko god zeli kako god hoce, nit vredjam ikog nit nesto, ja sam dao obecanje , suticu pa makar dobio ban bgmEisenbahner1921 je napisao/la:Znaci i Mirso postao jedan od onih insajdera sto znaju, ali su se dogovorili da nece nikom reciDon Juan je napisao/la: @Super1 zar je vazno koje sta propjevo, vazno je da necu iznjet to ovde dao sam obecanje jednom od provjerenih forumasa , i ono sto sam ja cuo i sazno necu sig iznjeti
To je to..barbarez je napisao/la:Ne znam kakva je situacija sa Jahicem. Volio bih da dodje, jer ko zna sta ce biti i kakvi su ovi stranci.
Jebi ga ne valja nam Jahic, ne valja Nikolic. Trebaju igrat Mujagic i Osmankovic.
Daj ba ljudi manite se suplje. Hocete iskorak ekipe, a zelite da vam jako bitnu ulogu igraju 2 juniora.
Realnost je da ni jedan ni drugi nisu ni pribliznog kvaliteta kao Hodzic, Bajic i Hadziahmetovic, a tim istim igracima se jebavalo sve po spisku , kada su malo padali u formi i kada su bili skloni oscilacijama sto je i normalno.
Ja sam tada prvi svadjao se po onom forumu, da prije hocu da gledam ova 3 momka nego Adilovica, Svraku , Jamaka i Stanica.
Ne da sam bio u pravu nego sam 100 % pogodio.
Ne zato sto sam veliki strucnjak , nego sto ovi zaista su imali taj kvalitet, ali i oni su prosli faze da uz iskusnije sazrijevaju , pa su cak i kad su bili baceni u vatru, bilo je od super meceva do uzasnih.
Cinjenica je da mi nista nismo osvojili, a to je zbog neiskistva tih igraca.
Tako da ako vi ocekujete iskorak a da prvi stoper bude Osmankovic, i prva alternativa u napadu Mujagic, onda super nemojte se ni nadati nekom rezultatu.
Evo imamo primjer i Beganovica i Memije. Ne mogu oni tako mladi igrati dobro u kontinuitetu , mogu par tekmi, i onda ih nema . To je sazrijevanje. To je tako.
Zato Boga vam , postujem vas sve, ali ostavite se price vi bi prije Kemu nego Jahica, ili Mujagica prije Nikolica.
I ja bi da ***** Kim Kardasijan, ali prvo moram naucit na Bahri iz Buca potoka....
Da li je on zelja Milosa ili ga je uprava dovela ? Talijan također ?IvanOsim je napisao/la:Ja se nadam da Jahic nece doci ni da mu je plata hiljadu evra, a kamo li vise..
A da je neozbiljno ovo sa grkom, definitivno jeste, ne znam kako se moglo ovako nesto desiti..