Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SIMA_SIMAU
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 25, 2016 6:18 pm

Ja bi pare sto bi dali Jahicu i ovom zabaru proslijedio Memisevicu i zdravo. Sa Radnikom se dogovoriti dati im 2 igraca na posudbu i procenat od sljedeceg transfera.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ž'21
Kontakt:

sub jun 25, 2016 6:19 pm

fejza
sinisa dva stopera i lijevi bek

ugljesa i secer

kerim stevo

ivan i CF

ma ovako na derbiju, napast ih odmah od prve minute, šta mi imamo čuvati nešto kad nam fali tri vrhunska igrača za naše uslove. Idemo ih napast odmah i onda poslije gola se čuvati.

Elegant
Kontakt:

sub jun 25, 2016 6:20 pm

Vidjet cemo u skorije vrijeme vjerovatno ce biti na zvanicnoj, za sada smo bez Blagojevica jednu i Vedrana tri utakmice !
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u sub jun 25, 2016 6:22 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

super1
Kontakt:

sub jun 25, 2016 6:21 pm

Toskas je u srijedu sa ekipom

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub jun 25, 2016 6:22 pm

super1 je napisao/la:Toskas je u srijedu sa ekipom
Tek? A znas li ti nesto vise za Jahica?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Jaozinho22

sub jun 25, 2016 6:25 pm

Fakat je neozbiljno ovo s Toskasom. Sedmicu kasni,propustio je glavni dio priprema sto mi se ni malo ne sviđa. :ne:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

fk1921

sub jun 25, 2016 6:25 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Fakat je neozbiljno ovo s Toskasom. Sedmicu kasni,propustio je glavni dio priprema sto mi se ni malo ne sviđa. :ne:
Zato ce i malo klupu grijati par tekmi dok ne stigne koliko toliko formu igraca koji su trenutno na pipremama :)
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

super1
Kontakt:

sub jun 25, 2016 6:26 pm

Omar500 je napisao/la:
Vise bih Kemicu volio vidjeti s kapitenskom trakom oko ruke s Acom u tandemu nego Jahica al ne pitam se ja....

storm_raider
Kontakt:

sub jun 25, 2016 6:27 pm

blueheart je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:@Storme imal istine da Jahic dolazi?
Od svih koji si došli njemu bih se najviše obradovao...
Kontaktiran je on davno jos. Vidjet cemo, nije bilo optimisticno prije 2-3 sedmice, mozda se sada nesto promjenilo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Elegant
Kontakt:

sub jun 25, 2016 6:27 pm

Da li je grk doveden na insistiranje Milosa ili ga je uprava dovela ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

fk1921

sub jun 25, 2016 6:28 pm

super1 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
Vise bih Kemicu volio vidjeti s kapitenskom trakom oko ruke s Acom u tandemu nego Jahica al ne pitam se ja....
Isto, Jahic 34 godine ima, nezz sto ste navalili na njeg, bolje Osmankovica gurati nego Jahica debelo placat al eto...niko se ne pita nego Kostic i Uprava
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

storm_raider
Kontakt:

sub jun 25, 2016 6:30 pm

I jeste problem Jahicevo placanje, prica vamo o nekoj ljubavi a bez 9000 eura nece ni da cuje o ugovoru. Zato se slazem sa @super-om. Gurati Omankovica. Grk kako cujem radi mjesecima aktivno sa privatnim trenerom.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

exbabilon
Kontakt:

sub jun 25, 2016 6:30 pm

ma rec Grku nek ostane gdje jeste... pare prebacit za Jahica i prst u uho. I budala vidi da ce za 2 mjeseca bit prica nije prosao pripreme s ekipom, nije se navikao na nacin igre, terene, ne zna jezik, itd...

super1
Kontakt:

sub jun 25, 2016 6:33 pm

storm_raider je napisao/la:I jeste problem Jahicevo placanje, prica vamo o nekoj ljubavi a bez 9000 eura nece ni da cuje o ugovoru. Zato se slazem sa @super-om. Gurati Omankovica. Grk kako cujem radi mjesecima aktivno sa privatnim trenerom.
Za grka se ne sekiram...sekiram se ako Miroslav ne igra prvo kolo....znam da Memija ce odigrati na nivou al opet me malo izbilo iz cipela ta informacija,mada ko.god istrci na teren dat ce 1000% svojih mogucnosti u sta sam siguran

mkulaglic
Kontakt:

sub jun 25, 2016 6:34 pm

Koji će nam klinac Jahic, pa čovjek stariji od Kostica :) i ako je tačno da traži veliku platu sa njim smo samo u minusu, a nisam siguran da bi imao mjesta u prvih 11

Sent from my C5303 using Tapatalk

SIMA_SIMAU
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:I jeste problem Jahicevo placanje, prica vamo o nekoj ljubavi a bez 9000 eura nece ni da cuje o ugovoru. Zato se slazem sa @super-om. Gurati Omankovica. Grk kako cujem radi mjesecima aktivno sa privatnim trenerom.
Pa za 9.000€ mozemo dovesti koga hocemo a ne igraca od 34 godine. Ako je tako ja nisam za.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Grbavica
Kontakt:

nešto mi nelogično da ne može igrati Miroslav, ne znam da se igdje u svijetu tako nešto desilo.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Brkoo
Kontakt:

sub jun 25, 2016 6:35 pm

Ne mogu da vjerujem da neko moze napisati da ne zeli Jahica a da zeli Osmankovica koji nema nijedne odigrane utakmice u seniorima. Taj Osmankovic da pocne tekmu sa pitarima i da bude krivac za gol jeb.ali bi mu sve po spisku i njemu i onome ko ga je ubacio u prvi tim. Ne ulazim u to koliku platu trazi Jahic ali se trenutno on i Osmankovic ne mogu porediti, ovaj ima karijeru a Kemo tek treba da je napravi..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

blueheart
Kontakt:

sub jun 25, 2016 6:35 pm

fk1921 je napisao/la:
super1 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la: Tek? A znas li ti nesto vise za Jahica?
Isto, Jahic 34 godine ima, nezz sto ste navalili na njeg, bolje Osmankovica gurati nego Jahica debelo placat al eto...niko se ne pita nego Kostic i Uprava
Pa Grk i Italijan su ne poznanica, a Sanel sigurno zna i Kemo bi sigurno imao sta naučiti od njega i zbog iskustva koje ima bi nam dobro dosao...
DRZAVA ZELJO

fk1921

sub jun 25, 2016 6:36 pm

sto mekic obrisa post :rofl: :rofl: :rofl: , napisa sto super1 ne kaze nama ko ce nam doci tokom piprema ili pred pocetak sezone? btw naveo je da i on zna ko je, haj da cujemo :D
04.03.2015

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.

Prijava