Tek? A znas li ti nesto vise za Jahica?super1 je napisao/la:Toskas je u srijedu sa ekipom
Zato ce i malo klupu grijati par tekmi dok ne stigne koliko toliko formu igraca koji su trenutno na pipremamaJaozinho22 je napisao/la:Fakat je neozbiljno ovo s Toskasom. Sedmicu kasni,propustio je glavni dio priprema sto mi se ni malo ne sviđa.
Vise bih Kemicu volio vidjeti s kapitenskom trakom oko ruke s Acom u tandemu nego Jahica al ne pitam se ja....Omar500 je napisao/la:Tek? A znas li ti nesto vise za Jahica?super1 je napisao/la:Toskas je u srijedu sa ekipom
Kontaktiran je on davno jos. Vidjet cemo, nije bilo optimisticno prije 2-3 sedmice, mozda se sada nesto promjenilo.blueheart je napisao/la:Od svih koji si došli njemu bih se najviše obradovao...fk1921 je napisao/la:@Storme imal istine da Jahic dolazi?
Isto, Jahic 34 godine ima, nezz sto ste navalili na njeg, bolje Osmankovica gurati nego Jahica debelo placat al eto...niko se ne pita nego Kostic i Upravasuper1 je napisao/la:Vise bih Kemicu volio vidjeti s kapitenskom trakom oko ruke s Acom u tandemu nego Jahica al ne pitam se ja....Omar500 je napisao/la:Tek? A znas li ti nesto vise za Jahica?super1 je napisao/la:Toskas je u srijedu sa ekipom
Za grka se ne sekiram...sekiram se ako Miroslav ne igra prvo kolo....znam da Memija ce odigrati na nivou al opet me malo izbilo iz cipela ta informacija,mada ko.god istrci na teren dat ce 1000% svojih mogucnosti u sta sam siguranstorm_raider je napisao/la:I jeste problem Jahicevo placanje, prica vamo o nekoj ljubavi a bez 9000 eura nece ni da cuje o ugovoru. Zato se slazem sa @super-om. Gurati Omankovica. Grk kako cujem radi mjesecima aktivno sa privatnim trenerom.
Pa za 9.000€ mozemo dovesti koga hocemo a ne igraca od 34 godine. Ako je tako ja nisam za.storm_raider je napisao/la:I jeste problem Jahicevo placanje, prica vamo o nekoj ljubavi a bez 9000 eura nece ni da cuje o ugovoru. Zato se slazem sa @super-om. Gurati Omankovica. Grk kako cujem radi mjesecima aktivno sa privatnim trenerom.
Pa Grk i Italijan su ne poznanica, a Sanel sigurno zna i Kemo bi sigurno imao sta naučiti od njega i zbog iskustva koje ima bi nam dobro dosao...fk1921 je napisao/la:Isto, Jahic 34 godine ima, nezz sto ste navalili na njeg, bolje Osmankovica gurati nego Jahica debelo placat al eto...niko se ne pita nego Kostic i Upravasuper1 je napisao/la:Vise bih Kemicu volio vidjeti s kapitenskom trakom oko ruke s Acom u tandemu nego Jahica al ne pitam se ja....Omar500 je napisao/la: Tek? A znas li ti nesto vise za Jahica?