pet jul 27, 2018 4:58 pm
Eh procitah sve od a do z, ima vala svega, od nebuloza da je Joao Pedro najbolji igrac i medju najboljim bekkvima na svijetu, pa da je Fonte bek, pa da je ispravno sto su otisli ljudi u 70 oj jer nisu platili da gledaju nabijanje lopte itd itd....pa da curjuric ne mkze trcati a frajer trcao za sebe i arezinu sinoc, morao pokrivati njegovu i svoju poziciju itd itd...kad se sve sabere i oduzme jadni li smo mi navijaci! Jadan si kad izlazis u 70 oj, jadan si kad psujes istom Ivanu majku a on se jadan polomi na terenu, jadan si kad psujes Anelu oca a on ukopan 95 puta jucer, kad se nema kome dodati, kad nema mogucnosti, daj je Anelu pa nek je on izgubi....Zao mi je Rodina - momak zavaljen pozicijom jucer, al bas zavaljen. Zao mi je Juga koji ej fino krenuo jucer al onda potonuo kao i svi ostali. Treba dici glavu gore, Krcmarevicu pojeden si takticki, ispravi to, imas drugu utakmicu, akk mi laici vidimo gdje je fula, vidis onda i ti....ako ne vidis onda daj razlog ljudima da te pocnu tjerati - jer takvi smo ti mi!!!
Slozio bih se sa plava porodica oko vjere u prolaz. Istog sam misljenja, nisu oni nista specijalno, trebala nam je samo pokretljivija sredina i mi bi drugaciji tim bili.
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!
Zeljeznicar za zivot cijeli!