Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 26, 2016 1:30 pm

Koliko nas je Odović unazadio, ni Amar nas ne bi bolje izvadio od Edisa.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Elegant
Kontakt:

uto apr 26, 2016 1:33 pm

Edis je nakon derbija na BHT-u rekao da ova tri boda ne znace nista ako se u petak ne potvrde.

Tako da me raduje cinjenica da se nece zanjeti pobjedom nad konama ili dici euforiju, nego maksimalno oprezno uci u utakmicu.

P.S.

slika
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u uto apr 26, 2016 1:39 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delinjo
Kontakt:

uto apr 26, 2016 1:39 pm

Grbavica je napisao/la:Koliko nas je Odović unazadio, ni Amar nas ne bi bolje izvadio od Edisa.
iako ga mnogi prizivaju,hvale vole .....po meni najveci krivac za ovo stanje je taj covjek..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Hadzijalagic
Kontakt:

uto apr 26, 2016 1:40 pm

A da ga nije bilo qrac bi mi evrope vidjeli prosle godine i zaradili pare koje su pomogle u stabilizaciji kluba..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

delinjo
Kontakt:

uto apr 26, 2016 1:42 pm

Hadzija jebi ga svako gleda kako mu odgovara ...eto uradio je to treba mu skinuti kapu..zatim idu potezi livaje mladenovica i opasna zona na polusezoni i eto ...jednu nas sezonu digao drugu nas skroz unazadio i masakrirao...ma jebi ga frajer nista nije osvojio u karijeri trenerskoj o cemu mi ovdje priccamo ?
GOO ROGER!!!
peRFect!!

ISB87
Kontakt:

uto apr 26, 2016 1:45 pm

Koliko nas je unazadio toliko nam je i u evropi valj'o.Ne prdite dzaba nije Oda sam kriv za tu situaciju.

Edisu puna podrska i nadam se da cemo protiv zrinjskog odigrati kao i protiv uskog ;)
MIRZA RASCIC

rios
Kontakt:

uto apr 26, 2016 1:46 pm

Sta je sa onim izborima igraca mjeseca,nisam upratio da ima i dalje!? Meni je ono bila super ideja,lijepo priznanje za igrace da vide da navijaci znaju cijeniti trud i dobre partije.
Inace,mozda ne bi bilo lose poceti sa izborom i najboljeg igraca sezone,to je redovna praksa mnogih klubova sirom svijeta.Dati neko lijepo ime nagradi,mozda cak i neke potkategorije tipa najbolji gol,najbolji potez ( ne u smislu dribling i to nego nesto znacajna kao Acina odbrana recimo :mrgreen: ) itd.. Razmisljam na glas samo :mrgreen:

Sto se tice utakmice u petak,imam osjecaj da nece biti lahko,ne znam sto ali taj me osjecaj obuzima lagano.Realno,oni ako ostanu neporazeni na Grbavici vjerovatno su novi prvaci,dobra su ekipa..Malo me strah i nase emotivne istrosenosti,tu cemo mi navijaci morati digrati znacajnu ulogu i dati impuls igracima na terenu.Kad to spomenuh ocekujem dobru posjeti,8+ hiljada najmanje :palacgore: Necu dalje o Zrinjskom sad,nekad u narednom periodu cu napisati nesto vise. :zeljeznicar1:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Hadzijalagic
Kontakt:

uto apr 26, 2016 1:53 pm

ISB87 je napisao/la:Koliko nas je unazadio toliko nam je i u evropi valj'o.Ne prdite dzaba nije Oda sam kriv za tu situaciju.

Edisu puna podrska i nadam se da cemo protiv zrinjskog odigrati kao i protiv uskog ;)
Da je imao jednog Lendrica u spicu mi bi prosle godine titulu osvojili sa dosta skromnim igrackim kadrom.. Pocetak ove sezone je bio los iz vise razloga: umor odnosno psihicka istrosenost od evrope, lose sudijske odluke (Siroki), a u nekoliko slucajeva neprofesionalizam nekih igraca.. Oda je pravio greske kao sto ih svako pravi ali njega staviti kao jedinog krivca nije fer.. Ja mu jedino zamjeram sto nije napao pitare na Kosevu..

Kapiten
Kontakt:

uto apr 26, 2016 1:59 pm

rios je napisao/la:Sta je sa onim izborima igraca mjeseca,nisam upratio da ima i dalje!? Meni je ono bila super ideja,lijepo priznanje za igrace da vide da navijaci znaju cijeniti trud i dobre partije.
Inace,mozda ne bi bilo lose poceti sa izborom i najboljeg igraca sezone,to je redovna praksa mnogih klubova sirom svijeta.Dati neko lijepo ime nagradi,mozda cak i neke potkategorije tipa najbolji gol,najbolji potez ( ne u smislu dribling i to nego nesto znacajna kao Acina odbrana recimo :mrgreen: ) itd.. Razmisljam na glas samo :mrgreen:
Odlicna ideja ! I ja sam o ovome razmisljao, bilo bi bas fino da se to organizuje, a ne iziskuje mnogo sredstava i truda. Ja bih birao i igraca mjeseca, a na kraju sezone najboljeg igraca FKŽ u toj i toj sezoni. Za najboljeg igrača sezone nagrada da nosi ime nekog od nasih legendi koje nisu vise sa nama ili nekog od nase brace sa tribine koji su nas napustili.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

exbabilon
Kontakt:

uto apr 26, 2016 2:02 pm

Ma Zrinjski pobjedjuje kao i mi, 1:0, 2:1. Nema tu nekih ubjedljivih pobjeda, sve je to na misice uglavnom. I sada dolaze odlucni u namjeri da ne izgube i kao takvi su najopasniji. Oni znaju da u zadnjem kolu imaju mec loptu za titulu i nece jurisati da nas dobiju, a to nama ne odgovara. Dobijali smo Siroki, Sarajevo i Slobodu kada su i njima trebale pobjede, a od Slobode gubili kada su oni igrali strpljivo i cekali svoju sansu. To ce igrati i Zrinjski vjerovatno. Vidjet cemo kako ce Edis spremiti ekipu, mi se porazom vracamo u nezavidnu situaciju, a pobjedom smo samo jedan korak blize cilju. Super vazna utakmica, dobra stvar je sto nema Graovca, najstandardnijeg igraca.

Vrag

uto apr 26, 2016 2:03 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
ISB87 je napisao/la:Koliko nas je unazadio toliko nam je i u evropi valj'o.Ne prdite dzaba nije Oda sam kriv za tu situaciju.

Da je imao jednog Lendrica u spicu mi bi prosle godine titulu osvojili sa dosta skromnim igrackim kadrom.. Pocetak ove sezone je bio los iz vise razloga: umor odnosno psihicka istrosenost od evrope, lose sudijske odluke (Siroki), a u nekoliko slucajeva neprofesionalizam nekih igraca.. Oda je pravio greske kao sto ih svako pravi ali njega staviti kao jedinog krivca nije fer.. Ja mu jedino zamjeram sto nije napao pitare na Kosevu..
Da nije bilo punca Oda bi titulu osvojio. Imao je Bajica koji radi sto i Lendric sada.
Oda je kriv koliko i uprava. Neozibljni i jedni i drugi.

diego1921
Kontakt:

uto apr 26, 2016 2:04 pm

Ma svaki trener ima dobre i lose strane,svi su puno dali za Zelju i ne treba ih spominjati u negativnom kontekstu !! Glupa je ova prica ,a nama jos evropa visi,Edisu treba dati podrsku,imaju ljudi koji brinu o nekim stvarima ,nase je da dodjemo na tekmu i podrzimo nas klub !! :zeljeznicar1:

Hadzijalagic
Kontakt:

uto apr 26, 2016 2:08 pm

Zrinjski posle nas ima dvije lakse utakmice (Velez kuci I Mladost na strani).. Njima odgovara x sa nama i sa x-om u zadnjem kolu protiv Slobode postaju prvaci.. Ne vjerujem da ce nas napasti a mi na postavljenu odbranu tesko stvaramo prilike.. Bice teska tekma i treba se dobro pripremiti.. Niposto se ne zalijetati i ostavljati im prostora za polukontre.. Treba igrati isto kao protiv pitara bar prvih pola sata..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u uto apr 26, 2016 2:10 pm, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

uto apr 26, 2016 2:10 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Zrinjski posle nas ima dvije lakse utakmice (Velez kuci I Mladost na strani).. Njima odgovara x sa nama i sa x-om u zadnjem kolu protiv Slobode postaju prvaci.. Ne vjerujem da ce nas napasti a mi na postavljenu odbranu tesko stvaramo prilike.. Bice teska tekma i treba se dobro pripremiti.. Niposto se ne zalijetati i ostavljati im prostora za polukontre..
njima ce protiv Veleza biti sve samo ne laka utakmica ..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Hadzijalagic
Kontakt:

uto apr 26, 2016 2:12 pm

Ma ne mogu rodjeni meda..

Elegant
Kontakt:

uto apr 26, 2016 2:12 pm

Ruku na scrce nije Oda kriv sto Kokot izadje sam pred gomana Slavije i doda mu loptu !

Nadam se da od sljedece sezone necemo nikome dopustit da nam bod uzme sa Grbavice a ne sva tri, pogotovo mrtvom Radniku. :psujem:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delinjo
Kontakt:

uto apr 26, 2016 2:13 pm

oni ce protiv njih krv propisati ...ova djeca mislim ...ubjedjen sam da ih nece lako dobiti..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

nikson
Kontakt:

uto apr 26, 2016 2:13 pm

Ono sto mi se konstantno ne svidja je poredjenje prosle i ove sezone...Prije svega poredimo sezonu gdje smo se mi pored pitara jedini borili za prvaka, s ovom sezonom sad gdje do prije 2 kola 5 ekipa je racunalo i nadalo se tituli, svako po svojoj racunici..Druga stvar sad su ugrozeni od 9 mjesta do 13 svi, to daje jos 5 ekipa s kojima se moras boriti svaku utakmicu 100% jer i oni ih igraju maksimalno i pokusavaju izboriti opstanak, sto prosle sezone i nije bio slucaj. Treca stvar jesmo tad imali slabiju ekipu ali dosta uigraniju, pa pogledajte koliko igraca iz juniora tad je igralo zajedno i u prvom timu, dok su sad dosli ljudi koji se nisu u putu sreli dosad al se polako uigravaju i navikavaju jedni na druge..Ko god je igrao bilo kakav fudbal, bilo kad, bilo gdje zna i da se na obicnom terminu prvih 5 - 6 puta ne mozes sastavit s loptom, a ne na profesionalnom nivou....Moje misljenje je da je ovo sve dosad odlicno uradjeno, rezultati su bitni a igra ce doci vremenom...Taman nekad do tih evropskih utakmica, pa se nadam da cemo govoriti i kako nam je Edis u evropi donio milione!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto apr 26, 2016 2:20 pm

zrinjski ce protiv veleza igrati opusteno... tu ocekujem 3-4 razlike za zrinjski, dok im utakmica protiv mladosti nece biti laka nikako... mladost igra posteno do kraja, iako ce do te utakmice vec obezbjediti opstanak... ali ocekujem da im otkinu 2 boda tu...
100/94/37/34 - i to je to!

rodrigo87
Kontakt:

uto apr 26, 2016 2:26 pm

slika

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.

Prijava