iako ga mnogi prizivaju,hvale vole .....po meni najveci krivac za ovo stanje je taj covjek..Grbavica je napisao/la:Koliko nas je Odović unazadio, ni Amar nas ne bi bolje izvadio od Edisa.
Da je imao jednog Lendrica u spicu mi bi prosle godine titulu osvojili sa dosta skromnim igrackim kadrom.. Pocetak ove sezone je bio los iz vise razloga: umor odnosno psihicka istrosenost od evrope, lose sudijske odluke (Siroki), a u nekoliko slucajeva neprofesionalizam nekih igraca.. Oda je pravio greske kao sto ih svako pravi ali njega staviti kao jedinog krivca nije fer.. Ja mu jedino zamjeram sto nije napao pitare na Kosevu..ISB87 je napisao/la:Koliko nas je unazadio toliko nam je i u evropi valj'o.Ne prdite dzaba nije Oda sam kriv za tu situaciju.
Edisu puna podrska i nadam se da cemo protiv zrinjskog odigrati kao i protiv uskog
Odlicna ideja ! I ja sam o ovome razmisljao, bilo bi bas fino da se to organizuje, a ne iziskuje mnogo sredstava i truda. Ja bih birao i igraca mjeseca, a na kraju sezone najboljeg igraca FKŽ u toj i toj sezoni. Za najboljeg igrača sezone nagrada da nosi ime nekog od nasih legendi koje nisu vise sa nama ili nekog od nase brace sa tribine koji su nas napustili.rios je napisao/la:Sta je sa onim izborima igraca mjeseca,nisam upratio da ima i dalje!? Meni je ono bila super ideja,lijepo priznanje za igrace da vide da navijaci znaju cijeniti trud i dobre partije.
Inace,mozda ne bi bilo lose poceti sa izborom i najboljeg igraca sezone,to je redovna praksa mnogih klubova sirom svijeta.Dati neko lijepo ime nagradi,mozda cak i neke potkategorije tipa najbolji gol,najbolji potez ( ne u smislu dribling i to nego nesto znacajna kao Acina odbrana recimo) itd.. Razmisljam na glas samo
![]()
Da nije bilo punca Oda bi titulu osvojio. Imao je Bajica koji radi sto i Lendric sada.Hadzijalagic je napisao/la:Da je imao jednog Lendrica u spicu mi bi prosle godine titulu osvojili sa dosta skromnim igrackim kadrom.. Pocetak ove sezone je bio los iz vise razloga: umor odnosno psihicka istrosenost od evrope, lose sudijske odluke (Siroki), a u nekoliko slucajeva neprofesionalizam nekih igraca.. Oda je pravio greske kao sto ih svako pravi ali njega staviti kao jedinog krivca nije fer.. Ja mu jedino zamjeram sto nije napao pitare na Kosevu..ISB87 je napisao/la:Koliko nas je unazadio toliko nam je i u evropi valj'o.Ne prdite dzaba nije Oda sam kriv za tu situaciju.
Edisu puna podrska i nadam se da cemo protiv zrinjskog odigrati kao i protiv uskog
njima ce protiv Veleza biti sve samo ne laka utakmica ..Hadzijalagic je napisao/la:Zrinjski posle nas ima dvije lakse utakmice (Velez kuci I Mladost na strani).. Njima odgovara x sa nama i sa x-om u zadnjem kolu protiv Slobode postaju prvaci.. Ne vjerujem da ce nas napasti a mi na postavljenu odbranu tesko stvaramo prilike.. Bice teska tekma i treba se dobro pripremiti.. Niposto se ne zalijetati i ostavljati im prostora za polukontre..