Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Jaozinho22
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 26, 2016 11:34 am

Jel moze neko stavit snimak derbija ako ga i ima na netu uopće?
Evo nek mi neki od ovih znalaca usput objasni kako je to Sablja do sad dobio ove sve utakmice? Na motivaciju jel? :ganja:
DaBogda svaku do kraja dobijali po 1:0 sto se mene tice a ko hoće da gleda svemirski fudbal ima SK pa nek gleda lige petice.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plavi orkestar
Kontakt:

uto apr 26, 2016 11:36 am

Zna li neko šta o Istocnoj tribini.Hoce li uskoro poceti radovi na njoj.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Hrasno1921'

uto apr 26, 2016 11:36 am

pile87 je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:nije loš karić, on je recimo skautirao ferencvaros i standard i dosta zahvaljujući njemu smo se onako dobro suprotstavili objektivno kilometrima jačim timovima. ne treba njega tjerati ni pod razno, ali ne može biti jedini pomoćnik.
Zar nije Mesin pomocnik Francuz Stephan Guily radio skauting i analizu Ferenca? ja koliko znam jeste

Ovo price oko Radinovica i Jovica ako poticu od havaza i Sinana zajebite u startu ;)
Ponudio se Mesa ali Karic je radio analizu i skauting. Cisto da skratimo pricu i pocnemo se baviti Zrinjskim Radinovic je nas buduci igrac, ustvari vec je nas.
:palacgore:

Vjerujem posto si ti, do sada nisi zajebao pa se nadam da neces ni sada :mrgreen:
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Charlie Sheen
Kontakt:

uto apr 26, 2016 11:38 am

Minjore je napisao/la:Sinoc sam nasao vremena i 3 puta uspio pregledati snimak derbija. Nasi su prebukvalno shvatili Edisove rijeci "poginuti" pa smo mi mogli biti ti koji bi poginuli. Opet su nam prekidi rak rana. Iznenadio sam se kada sam kod jednog naseg kornera vidio da Zahirovic ne ide na skok. Kornere smo lose branili i opet smo kao protiv Slobode imali jednog protivnickog igraca samog na 16 metara nakon greske Bekrica. Igrace pojedinacno ne bih analizirao jer bilo bi nezahvalno.
Druga stvar koja me brine su nasi kontra napadi. U drugom poluvremenu smo sigurno imali 3 kontre da se lopta proturi Stevanovicu i momak 1 na 1 s golmanom, nasi zapetljaju na lijevoj strani i u sredini.
Kad sam vidio za sta kukaju igraci Sarajeva i traze zute kartone i ja da sam bio na mjestu Jakupovica zakinuo bi ih. Isto kakve curice. ja bi molio samo da daju strucni komentar za start Almira Bekica koji vec ima zuti karton, s dvije noge na Blagojevica, i ne dobija drugi zuti. Mozda ih je tu pripazio Jakupovic.
Od 12 do 4 imam slobodnog vremena pa cu pogledati par utakmica Zrinjskog koje imam snimljene na tv-u pa cu dati komentar odakle su najopasniji, koje su im slabe tacke i slicno. :shisha:
i meni je to zapalo za oko bas tri situacije,Blagojevic,Lendric i Stanic su se nasli u situaicji da proigraju Stevanovica koji bi se nasao 1 na 1 Stanic se odluci na sut koji je izblokiran ovi na driblinge al vjerujem da ce im Edis ukazati na to.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 26, 2016 11:39 am

Plavi orkestar je napisao/la:Zna li neko šta o Istocnoj tribini.Hoce li uskoro poceti radovi na njoj.
I ja htjedoh isto pitati ima li sta vezano za istok i ima li slika kakvih radova

Sent from my C5303 using Tapatalk

terabajt
Kontakt:

uto apr 26, 2016 11:41 am

MrRiccoli je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:Zna li neko šta o Istocnoj tribini.Hoce li uskoro poceti radovi na njoj.
I ja htjedoh isto pitati ima li sta vezano za istok i ima li slika kakvih radova

Ja sam čuo da će se objaviti nakon zrinjskog sve u vezi istoka, znači mahala tako prica :ganja:

rodrigo87
Kontakt:

uto apr 26, 2016 11:48 am

Ako dobijemo Zrinju, i objave pocetak radova za istok, ocekujem milju u zenici, nema veze sto je radni dan !!!!

terabajt
Kontakt:

uto apr 26, 2016 11:49 am

Tekma u zenici je u 5 h jer se zadnja 3 kola igraju u tom periodu, da je noćni termin očekivao bi i više.

Mirek11
Kontakt:

uto apr 26, 2016 11:50 am

MrRiccoli je napisao/la:

Mozda cekaju jos ove dvije domace tekme, Rudar 08.05. pa da krenu radovi :)
Zna li neko sta vise, vidim prema Otoci billboard Sirbegovica, mozda bi on mogao raditi? Mislim da su oni prvi po pitanju betonskih montaznih konstrukcija, izgraduju objekte pravo brzo.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

1921.ba
Kontakt:

uto apr 26, 2016 11:53 am

Bilo je problema za istok nekih, nadam se da je uprava to uspješno riješila ili da će uspješno riješiti...
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Elegant
Kontakt:

uto apr 26, 2016 11:54 am

Grahovac ne igra u petak Zrisnskom, povrjedio stopalo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

brile
Kontakt:

uto apr 26, 2016 11:55 am

Ako Edis uzima samo na motivaciju onda ga treba otjerati, a dovesti ovog Morija. Prvaci smo iduce sezone 100%

Ima li Ugljesa nase drzavljanstvo ?

damirfile
Kontakt:

uto apr 26, 2016 11:56 am

fedeltafrotta je napisao/la:Bilo je problema za istok nekih, nadam se da je uprava to uspješno riješila ili da će uspješno riješiti...
I mene to brine, davno je bio tender i do sada su trebali izaći sa tim ili se čeka pravi termin.

Plavi orkestar
Kontakt:

uto apr 26, 2016 11:56 am

Mirek11 je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:

Zna li neko sta vise, vidim prema Otoci billboard Sirbegovica, mozda bi on mogao raditi? Mislim da su oni prvi po pitanju betonskih montaznih konstrukcija, izgraduju objekte pravo brzo.
Sjecam se da je Sirbegovic prije 10-15 godina nudio kompletnu izgradnju stadiona stime da preko poslovnih prostora vrši povrat ulozenog novca ali je i tada SD zbog svojih licnih interesa a pod plaštom brige za SD svojim zahtjevima otjeralo Sirbegovica.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 26, 2016 11:57 am

Plavi orkestar je napisao/la:
Mirek11 je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la: I ja htjedoh isto pitati ima li sta vezano za istok i ima li slika kakvih radova

Sjecam se da je Sirbegovic prije 10-15 godina nudio kompletnu izgradnju stadiona stime da preko poslovnih prostora vrši povrat ulozenog novca ali je i tada SD zbog svojih licnih interesa a pod plaštom brige za SD svojim zahtjevima otjeralo Sirbegovica.
Sjecam se toga. Zna li se dokle su ovi drugi radovi?

Kapiten
Kontakt:

uto apr 26, 2016 11:58 am

Ma Uglješa je nas od zime... Ovo nam je doslo ko posudba :D
Nije da se radujem tuđoj nesreci :mrgreen: , al dobro je sto nece igrati Graovac. Odlican je stoper bas, ocekujem njegov transfer na ljeto..
Po meni sanse su na nasoj strani nekih 60 % zbog Grbavice, sjajne atmosfere u ekipi i oko ekipe nakon derbija... A i dole smo ih imali u šaci jesenas sa slabijom ekipom pa sto ih ne bi i sada dobili u našoj Dolini...
2:0 :zeljeznicar1:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

damirfile
Kontakt:

uto apr 26, 2016 11:58 am

U onom famoznom interviju je bivši predsjednik rekao da on sam može podići istok za 1,5 mil ali..... imaju ti problemi sigurno ali imamo sposobne ljudi i vjerujem da bi se moglo to riješiti uskoro bar se nadam.

ellaxaz
Kontakt:

uto apr 26, 2016 12:10 pm

slika

Dino Selimovic
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Kapiten
Kontakt:

uto apr 26, 2016 12:14 pm

U kolko je trening danas i da li je otvoren za javnost ?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

diego1921
Kontakt:

uto apr 26, 2016 12:15 pm

https://www.youtube.com/watch?v=a9XC6mA ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false; :ganja:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava