Evo nek mi neki od ovih znalaca usput objasni kako je to Sablja do sad dobio ove sve utakmice? Na motivaciju jel?

DaBogda svaku do kraja dobijali po 1:0 sto se mene tice a ko hoće da gleda svemirski fudbal ima SK pa nek gleda lige petice.
pile87 je napisao/la:Ponudio se Mesa ali Karic je radio analizu i skauting. Cisto da skratimo pricu i pocnemo se baviti Zrinjskim Radinovic je nas buduci igrac, ustvari vec je nas.Hrasno1921' je napisao/la:Zar nije Mesin pomocnik Francuz Stephan Guily radio skauting i analizu Ferenca? ja koliko znam jesteChWilla je napisao/la:nije loš karić, on je recimo skautirao ferencvaros i standard i dosta zahvaljujući njemu smo se onako dobro suprotstavili objektivno kilometrima jačim timovima. ne treba njega tjerati ni pod razno, ali ne može biti jedini pomoćnik.
Ovo price oko Radinovica i Jovica ako poticu od havaza i Sinana zajebite u startu
i meni je to zapalo za oko bas tri situacije,Blagojevic,Lendric i Stanic su se nasli u situaicji da proigraju Stevanovica koji bi se nasao 1 na 1 Stanic se odluci na sut koji je izblokiran ovi na driblinge al vjerujem da ce im Edis ukazati na to.Minjore je napisao/la:Sinoc sam nasao vremena i 3 puta uspio pregledati snimak derbija. Nasi su prebukvalno shvatili Edisove rijeci "poginuti" pa smo mi mogli biti ti koji bi poginuli. Opet su nam prekidi rak rana. Iznenadio sam se kada sam kod jednog naseg kornera vidio da Zahirovic ne ide na skok. Kornere smo lose branili i opet smo kao protiv Slobode imali jednog protivnickog igraca samog na 16 metara nakon greske Bekrica. Igrace pojedinacno ne bih analizirao jer bilo bi nezahvalno.
Druga stvar koja me brine su nasi kontra napadi. U drugom poluvremenu smo sigurno imali 3 kontre da se lopta proturi Stevanovicu i momak 1 na 1 s golmanom, nasi zapetljaju na lijevoj strani i u sredini.
Kad sam vidio za sta kukaju igraci Sarajeva i traze zute kartone i ja da sam bio na mjestu Jakupovica zakinuo bi ih. Isto kakve curice. ja bi molio samo da daju strucni komentar za start Almira Bekica koji vec ima zuti karton, s dvije noge na Blagojevica, i ne dobija drugi zuti. Mozda ih je tu pripazio Jakupovic.
Od 12 do 4 imam slobodnog vremena pa cu pogledati par utakmica Zrinjskog koje imam snimljene na tv-u pa cu dati komentar odakle su najopasniji, koje su im slabe tacke i slicno.
I ja htjedoh isto pitati ima li sta vezano za istok i ima li slika kakvih radovaPlavi orkestar je napisao/la:Zna li neko šta o Istocnoj tribini.Hoce li uskoro poceti radovi na njoj.
Ja sam čuo da će se objaviti nakon zrinjskog sve u vezi istoka, znači mahala tako pricaMrRiccoli je napisao/la:I ja htjedoh isto pitati ima li sta vezano za istok i ima li slika kakvih radovaPlavi orkestar je napisao/la:Zna li neko šta o Istocnoj tribini.Hoce li uskoro poceti radovi na njoj.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Mozda cekaju jos ove dvije domace tekme, Rudar 08.05. pa da krenu radoviMrRiccoli je napisao/la:I ja htjedoh isto pitati ima li sta vezano za istok i ima li slika kakvih radovaPlavi orkestar je napisao/la:Zna li neko šta o Istocnoj tribini.Hoce li uskoro poceti radovi na njoj.
I mene to brine, davno je bio tender i do sada su trebali izaći sa tim ili se čeka pravi termin.fedeltafrotta je napisao/la:Bilo je problema za istok nekih, nadam se da je uprava to uspješno riješila ili da će uspješno riješiti...
Sjecam se da je Sirbegovic prije 10-15 godina nudio kompletnu izgradnju stadiona stime da preko poslovnih prostora vrši povrat ulozenog novca ali je i tada SD zbog svojih licnih interesa a pod plaštom brige za SD svojim zahtjevima otjeralo Sirbegovica.Mirek11 je napisao/la:Mozda cekaju jos ove dvije domace tekme, Rudar 08.05. pa da krenu radoviMrRiccoli je napisao/la:I ja htjedoh isto pitati ima li sta vezano za istok i ima li slika kakvih radovaPlavi orkestar je napisao/la:Zna li neko šta o Istocnoj tribini.Hoce li uskoro poceti radovi na njoj.
Zna li neko sta vise, vidim prema Otoci billboard Sirbegovica, mozda bi on mogao raditi? Mislim da su oni prvi po pitanju betonskih montaznih konstrukcija, izgraduju objekte pravo brzo.
Sjecam se toga. Zna li se dokle su ovi drugi radovi?Plavi orkestar je napisao/la:Sjecam se da je Sirbegovic prije 10-15 godina nudio kompletnu izgradnju stadiona stime da preko poslovnih prostora vrši povrat ulozenog novca ali je i tada SD zbog svojih licnih interesa a pod plaštom brige za SD svojim zahtjevima otjeralo Sirbegovica.Mirek11 je napisao/la:Mozda cekaju jos ove dvije domace tekme, Rudar 08.05. pa da krenu radoviMrRiccoli je napisao/la: I ja htjedoh isto pitati ima li sta vezano za istok i ima li slika kakvih radova
Zna li neko sta vise, vidim prema Otoci billboard Sirbegovica, mozda bi on mogao raditi? Mislim da su oni prvi po pitanju betonskih montaznih konstrukcija, izgraduju objekte pravo brzo.