Sinoc sam nasao vremena i 3 puta uspio pregledati snimak derbija. Nasi su prebukvalno shvatili Edisove rijeci "poginuti" pa smo mi mogli biti ti koji bi poginuli. Opet su nam prekidi rak rana. Iznenadio sam se kada sam kod jednog naseg kornera vidio da Zahirovic ne ide na skok. Kornere smo lose branili i opet smo kao protiv Slobode imali jednog protivnickog igraca samog na 16 metara nakon greske Bekrica. Igrace pojedinacno ne bih analizirao jer bilo bi nezahvalno.
Druga stvar koja me brine su nasi kontra napadi. U drugom poluvremenu smo sigurno imali 3 kontre da se lopta proturi Stevanovicu i momak 1 na 1 s golmanom, nasi zapetljaju na lijevoj strani i u sredini.
Kad sam vidio za sta kukaju igraci Sarajeva i traze zute kartone i ja da sam bio na mjestu Jakupovica zakinuo bi ih. Isto kakve curice. ja bi molio samo da daju strucni komentar za start Almira Bekica koji vec ima zuti karton, s dvije noge na Blagojevica, i ne dobija drugi zuti. Mozda ih je tu pripazio Jakupovic.
Od 12 do 4 imam slobodnog vremena pa cu pogledati par utakmica Zrinjskog koje imam snimljene na tv-u pa cu dati komentar odakle su najopasniji, koje su im slabe tacke i slicno.