Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 26, 2016 10:19 am

vrbanjusa je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:neka moja racunica do kraja prvenstva...

zri 59 +0 +3 +1
slo 56 +3 +3 +1
zel 52 +3 +3 +3
sir 52 +1 +3 +3
sar 51 +3 +3 +1

predposljednje kolo:
zrinjski 63
sloboda 63
zeljeznicar 61
siroki brijeg 59
sarajevo 58

a onda spektakl... zrinjski i sloboda se zajebu i odigraju X, mi pobjedimo u lukavici i prvaci smo... :ganja:
Zamisli scenu, vodi Zrinjski 1:0 i prvak je, slobodan udarac u 93-em i Zeba iz slobodnjaka ga zabija za Slobodu...
Naravno mi vodimo 2:0 u Lukavici :DD:
onda bi mu oprostio sve, ali bas sve... :rofl: samo ne znam kako bi to tuzlaci podnijeli... :ganja:
100/94/37/34 - i to je to!

hardwell
Kontakt:

uto apr 26, 2016 10:22 am

Realnost je da smo mi bolje igrali sa Odovićem i stvorili više šansi nego li što je slučaj sa Mulalićem. :)

Ja i dalje stojim pri svojoj riječi da se treba pojačati stručni štab. Edisa kao trenera ili asistenta. Dovesti neko ime koje taktički može sklopiti ekipicu. Edis je dobar kao motivator i ništa više.

Protiv Zrinjskog ćemo da pobjedimo ako Zrinjski napadne, ako se bude postavio i igrao kao Sloboda nama je poraz zagarantovan :) Zato ne prelaziti pola dok Zrinja ne pogriješi
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

cikazubo
Kontakt:

uto apr 26, 2016 10:34 am

hardwell je napisao/la:Realnost je da smo mi bolje igrali sa Odovićem i stvorili više šansi nego li što je slučaj sa Mulalićem. :)

Ja i dalje stojim pri svojoj riječi da se treba pojačati stručni štab. Edisa kao trenera ili asistenta. Dovesti neko ime koje taktički može sklopiti ekipicu. Edis je dobar kao motivator i ništa više.

Protiv Zrinjskog ćemo da pobjedimo ako Zrinjski napadne, ako se bude postavio i igrao kao Sloboda nama je poraz zagarantovan :) Zato ne prelaziti pola dok Zrinja ne pogriješi
Ne, Edis nije samo motivator kako ga ljudi pokusavaju predstavit :ne: Ima on dobre trenerske kvalitete i u taktickom pogledu, svakako da mu nedostaju neke stvari koje dolaze sa iskustvom.. Za strucni stab se slazem, jasno je da treba pojacati za bar jednog kvalitetnog trenera da pomaze Edisu, ne mogu Karic i Hidic biti savjetnici nikako..

ChWilla
Kontakt:

uto apr 26, 2016 10:36 am

nije loš karić, on je recimo skautirao ferencvaros i standard i dosta zahvaljujući njemu smo se onako dobro suprotstavili objektivno kilometrima jačim timovima. ne treba njega tjerati ni pod razno, ali ne može biti jedini pomoćnik.
gradi željo boli te *****

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto apr 26, 2016 10:38 am

Fale nam :
2 pomoćna trenera
4 fizioterapeuta
2 doktora
2 psihologa
イビチャ・オシム

MATORI
Kontakt:

uto apr 26, 2016 10:40 am

Izlija je napisao/la:Fale nam :
2 pomoćna trenera
4 fizioterapeuta
2 doktora
2 psihologa
I jedan vrač za povrede Tiaga

kontranogama
Kontakt:

uto apr 26, 2016 10:41 am

Konacno smo odigrali cvrstu utakmicu, jedina od sirokog do derbija. Stvarali smo neke sanse, ok trebalo je i vise al negledajmo pobjedi u zube. Jest al moramo, jer protiv zrinjskog to ce morati malo jace i organizovanije, neko rece ako budu imali sansi ko pitari zrinjski ce neku iskoristiti,Tacno. mislim teoretski je tacno svako moze imati los dan ali i kontra od toga moze nekad i svaka da udje. Dakle po meni trenirati sredinu sto vise da nam tranzicija bude puno puno bolja bez toga tesko da cemo do tri boda.
Iako je odigrao dosta dobro ovaj put mene i dalje brine Bogicevic, kad god ide napad prema njemu ja se unaprijed userem. Druga stvar nikako ne vidim ko je to ko bi trebao da dijeli zadatke sa Blagojevicem jer koliko god ga ja hvalio ne moze on sam. Tuce nema tu brzinu da dijeli taj dio terena sa njim a po znanju bi mogao, jest da ima nekad to lucidno dodavanje al ga bas nesto ne ide u velikom procentu. Od ovih prvih trinest sto se rotiraju nije se niko pokazao dovoljno dobar, e sad je ne znam ove mladje kakvi su njihoi kvaliteti. Vi koji to znate recite moze li neko?
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

omladina1921zeljina
Kontakt:

uto apr 26, 2016 10:42 am

Amaru Osimu ističe na ljeto ugovor, najavio je u maju da će doći u Sarajevo.

Zamisli Mulalić prvi, a Osima postavimo za pomoćnog trenera...

Takvo nešto bi izgledalo ko u Newcastlu daleke 2002., na klupi Amar Osim, a pomoćni trener Milomir Odović...

:r
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

ChWilla
Kontakt:

uto apr 26, 2016 10:48 am

nešto ipak ne vjerujem da amar na to pristao. ne znam zašto :mrgreen:

terabajt
Kontakt:

uto apr 26, 2016 10:53 am

hardwell je napisao/la:Realnost je da smo mi bolje igrali sa Odovićem i stvorili više šansi nego li što je slučaj sa Mulalićem. :)

Igrali smo ljepše ali ovakva igra mulalića je recept za osvajanje bodova.

hardwell
Kontakt:

uto apr 26, 2016 10:53 am

Ne može lošiji trener imati boljeg za pomocnika. Nije logicno :)
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

ChWilla
Kontakt:

uto apr 26, 2016 10:55 am

ima i takvih slučajeva. ali amar ne može, ne želi biti ni "samo trener" kod nas, a kamoli pomoćnik...

terabajt
Kontakt:

uto apr 26, 2016 11:05 am

Treba pustiti Amara nek ide svojim poslom i radi to što radi. Imamo dobrog trenera ima dobru sezonu čak šta više odličnu iza sebe do sada, mulalić je još zelen ali uči napreduje dobio licencu vrijeme je pred njim. Mora imati našu podršku jer smao može biti bolji. On ima ono osnovno što nama u bosni treba a to je jak karakter i karizmu, dobar motivator još voli želju više od veći nas što je jako bitno. ima grešaka što je i normalno jer nemamo neku savršenu ekipu ali ovaj niz pokazuje da je sposoban. Ne smijemo biti kao pitari pa nakon poraza dva mijenjati sve redom. Ne možeš od trenera očekivati neke stvari ako se nisu posložile neke druge. Mora imati dobre pomoćnike kondicione trenere dobre skaute sve to igra ulogu i na tom planu trebamo raditi a Mulalića ostaviti još dugo.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto apr 26, 2016 11:07 am

ako je Ugljesa upola dobar u glavi kao u nogama, dobili smo strasnog igraca.

:zeljeznicar1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Hrasno1921'

uto apr 26, 2016 11:08 am

ChWilla je napisao/la:nije loš karić, on je recimo skautirao ferencvaros i standard i dosta zahvaljujući njemu smo se onako dobro suprotstavili objektivno kilometrima jačim timovima. ne treba njega tjerati ni pod razno, ali ne može biti jedini pomoćnik.
Zar nije Mesin pomocnik Francuz Stephan Guily radio skauting i analizu Ferenca? ja koliko znam jeste

Ovo price oko Radinovica i Jovica ako poticu od havaza i Sinana zajebite u startu ;)
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Hurmasica
Kontakt:

uto apr 26, 2016 11:14 am

Evo izgleda Zrinjski bez Graovca dolazi na Grbavicu.

Trener Plemića Vinko Marinović u tom susretu neće moći računati na sjajnog defanzivca Daniela Graovca, koji je povrijedio stopalo na treningu svog kluba.

"Tačno je da se Daniel povrijedio na treningu. Gotovo sigurno će propustiti susret sa Željezničarom, a o težini njegove povrede i nastupu u narednim utakmicama sada ne bismo mnogo pričali", poručili su nam iz Zrinjskog.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

pile87
Kontakt:

uto apr 26, 2016 11:24 am

Hrasno1921' je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:nije loš karić, on je recimo skautirao ferencvaros i standard i dosta zahvaljujući njemu smo se onako dobro suprotstavili objektivno kilometrima jačim timovima. ne treba njega tjerati ni pod razno, ali ne može biti jedini pomoćnik.
Zar nije Mesin pomocnik Francuz Stephan Guily radio skauting i analizu Ferenca? ja koliko znam jeste

Ovo price oko Radinovica i Jovica ako poticu od havaza i Sinana zajebite u startu ;)
Ponudio se Mesa ali Karic je radio analizu i skauting. Cisto da skratimo pricu i pocnemo se baviti Zrinjskim Radinovic je nas buduci igrac, ustvari vec je nas.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto apr 26, 2016 11:25 am

Sinoc sam nasao vremena i 3 puta uspio pregledati snimak derbija. Nasi su prebukvalno shvatili Edisove rijeci "poginuti" pa smo mi mogli biti ti koji bi poginuli. Opet su nam prekidi rak rana. Iznenadio sam se kada sam kod jednog naseg kornera vidio da Zahirovic ne ide na skok. Kornere smo lose branili i opet smo kao protiv Slobode imali jednog protivnickog igraca samog na 16 metara nakon greske Bekrica. Igrace pojedinacno ne bih analizirao jer bilo bi nezahvalno.
Druga stvar koja me brine su nasi kontra napadi. U drugom poluvremenu smo sigurno imali 3 kontre da se lopta proturi Stevanovicu i momak 1 na 1 s golmanom, nasi zapetljaju na lijevoj strani i u sredini.
Kad sam vidio za sta kukaju igraci Sarajeva i traze zute kartone i ja da sam bio na mjestu Jakupovica zakinuo bi ih. Isto kakve curice. ja bi molio samo da daju strucni komentar za start Almira Bekica koji vec ima zuti karton, s dvije noge na Blagojevica, i ne dobija drugi zuti. Mozda ih je tu pripazio Jakupovic.
Od 12 do 4 imam slobodnog vremena pa cu pogledati par utakmica Zrinjskog koje imam snimljene na tv-u pa cu dati komentar odakle su najopasniji, koje su im slabe tacke i slicno. :shisha:

Hadzijalagic
Kontakt:

uto apr 26, 2016 11:28 am

Ma nemamo mi sta puno reci za tekmu sa Zrinjskim.. Jasno nam je kakva ce utakmica biti i sta odprilike mozemo ocekivati.. Utakmica u kojoj je svaki ishod realan.. Jedino sto bi navijaci mogli biti presudan faktor pa bi bilo dobro da nas bude bar 7000..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

cikazubo
Kontakt:

uto apr 26, 2016 11:31 am

hardwell je napisao/la:Ne može lošiji trener imati boljeg za pomocnika. Nije logicno :)
A sto si ubijejen da Edis nije takticki potkovan ?
Da nosi sako i kravatu onda bi dobio i te karakteristike kod ljudi, ovako u trenerci i s ovom dozom energije je ljudima samo motivator :roll:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava