Brate pravimo B ekipu,ili si zaboravio ?Virtu4L je napisao/la:Ako dođe Uglješa, stvarno ne znam šta će nam još Sesar.Hrasno1921' je napisao/la:Ivan Sesar igrac Sirokog i nekada malenih nudi nam se preko menadzera

Brate pravimo B ekipu,ili si zaboravio ?Virtu4L je napisao/la:Ako dođe Uglješa, stvarno ne znam šta će nam još Sesar.Hrasno1921' je napisao/la:Ivan Sesar igrac Sirokog i nekada malenih nudi nam se preko menadzera
Budi drug reci sta je pisaloLARSSON je napisao/la:Spoiler:
Bjez bolan diego, kakav crni sesar, svi bi sad u zeljudiego1921 je napisao/la:Brate pravimo B ekipu,ili si zaboravio ?Virtu4L je napisao/la:Ako dođe Uglješa, stvarno ne znam šta će nam još Sesar.Hrasno1921' je napisao/la:Ivan Sesar igrac Sirokog i nekada malenih nudi nam se preko menadzera
Brate svaki kvalitetan igrac koji nema veze s krim miljeom je dobrodosao,bar sto se mene tice!! Ne trebamo sad raspravljati o Sesaru,imamo pametnijeg posla,da se ne ponovi kao pred Slobodu s Ibraimijem !!fk1921 je napisao/la:Bjez bolan diego, kakav crni sesar, svi bi sad u zeljudiego1921 je napisao/la:Brate pravimo B ekipu,ili si zaboravio ?Virtu4L je napisao/la:
Ako dođe Uglješa, stvarno ne znam šta će nam još Sesar.nemoj da Bgti budemo ko sarajevo, gdje je para tu svi zele...samo odabrani mogu u zelju a ostatak nek ide u torpedo
Ni metci ni udarci nisu nas slomili, deset godina za tebe na prvoj liniji se boriliMrRiccoli je napisao/la:Budi drug reci sta je pisaloLARSSON je napisao/la:Spoiler:
Sent from my C5303 using Tapatalk
storm_raider je napisao/la:Sesar nije opcija.
pricamo o ekipi koja ne moze drinu kuci pobjeditiVirtu4L je napisao/la:Sad sam opet gledao raspored i poprilično sam siguran da će Slaviji trebati pobjeda protiv nas u zadnjem kolu. Iako je moguće da to tada već budu ispali.
Borac - Slavija
Slavija - Radnik
Vitez - Slavija
Slavija - Željezničar
ma treba kupovati njihove igrace i na tribine ih slati kod nas...taman njih kao oslabili a nama ne trebaju....Miske placaPlava Porodica je napisao/la:Da se ja šta pitam,ali se ne pitam, nijedan bivši igrač anamo onih,da Bog mili sačuva,Bog im pamet dao, ne bi nikada zaigrao za najtrofejniji klub u BiH.Taman da je i Duljević u pitanju
Ionako njihovi bivsi igraci sjede na tribinama i gledaju nas, Bolje ovako, jos i kartu plate.delinjo je napisao/la:ma treba kupovati njihove igrace i na tribine ih slati kod nas...taman njih kao oslabili a nama ne trebaju....Miske placaPlava Porodica je napisao/la:Da se ja šta pitam,ali se ne pitam, nijedan bivši igrač anamo onih,da Bog mili sačuva,Bog im pamet dao, ne bi nikada zaigrao za najtrofejniji klub u BiH.Taman da je i Duljević u pitanju
![]()
Aha, e to ti već ne bih znao reći..Masinovodja je napisao/la:ma nije taj,nego onaj sto braca s foruma prave,divovi 2FaraonTM je napisao/la:Sad ti kažem, nema tog klipaMasinovodja je napisao/la:
Hocel taj klip divova,cekam citavu noc![]()
Da je Ivan Crnov ,Hrasno1921' je napisao/la:Ivan Sesar igrac Sirokog i nekada malenih nudi nam se preko menadzera
pa zato ti kazem nije da nisu navikli:Dstorm_raider je napisao/la:Ionako njihovi bivsi igraci sjede na tribinama i gledaju nas, Bolje ovako, jos i kartu plate.delinjo je napisao/la:ma treba kupovati njihove igrace i na tribine ih slati kod nas...taman njih kao oslabili a nama ne trebaju....Miske placaPlava Porodica je napisao/la:Da se ja šta pitam,ali se ne pitam, nijedan bivši igrač anamo onih,da Bog mili sačuva,Bog im pamet dao, ne bi nikada zaigrao za najtrofejniji klub u BiH.Taman da je i Duljević u pitanju
![]()
diego1921 je napisao/la:Husejinovica dovesti i zaposliti ga kao nutricionistu
Eno i Subić izgubio mjesto u Partizanu, više je na tribinama nego na klupi. Što je najgore, uopšte nije bio loš, ali u tom klubu kvalitet već odavno nije mjerilo.delinjo je napisao/la: mada i od ovih igraca iz borca imam traume...kad se sjedim Stanceskog koliko sam samo ocekivao od tog momka a dobili smo jedno veliko nista ccc
Još njega da ti dovedu i da zaista pomislim da su tu da ispunjavaju zelje isključivo tebi.Virtu4L je napisao/la:Eno i Subić izgubio mjesto u Partizanu, više je na tribinama nego na klupi. Što je najgore, uopšte nije bio loš, ali u tom klubu kvalitet već odavno nije mjerilo.delinjo je napisao/la: mada i od ovih igraca iz borca imam traume...kad se sjedim Stanceskog koliko sam samo ocekivao od tog momka a dobili smo jedno veliko nista ccc