Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

shzna
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 22, 2018 11:14 pm

Mlatimo Apollona u hendikepu!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJMOOO!! Minjore i ChWilla će sve platit' :kafa:
1987

SanMan
Kontakt:

ned jul 22, 2018 11:15 pm

ForzaLjoZe je napisao/la:
ned jul 22, 2018 10:57 pm
A o kisi...

https://jysk.ba/kupatilo/odjeca-obuca/r ... mingus-raz

Ili sho bi rahmetli Marley reko ima ljudi koji gustaju kisu.
Kad dođe kišno vrijeme uz kartu za Istok dobiješ i plavu kabanicu. Na 3000 komada nebi bilo ni 1KM/kom a povećaš cijenu Istoka za 2KM u odnosu na Sjever.

KrajPrice
Kontakt:

ned jul 22, 2018 11:16 pm

Ja jos uvijek nemam snage da pregledam izvjestaj Svinjski-Zeljo 3:3 :(
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

ForzaLjoZe
Kontakt:

ned jul 22, 2018 11:19 pm

1. Treba grafika za utakmicu, video najava za hajc. Nekad su super isli coveri za Operaciju Standard.
2. Moze li neko pisati na orgu, klix, 1921 forumu o hajcanju, da gore tribine?
Prekucali smo gradivo zvano napuni stadion. Sad nam treba jedna dusa koja navija 90 minuta. Ako sve tribine budu navijale 15 minuta ukupno bice ekstra.
4. Moze li se jug odredit po pitanju podrske s uputama i da se drze kratkih starih poznatih pjesama.

Madness? Grbavica
Odjebi Rusmire!
NAPOLJ UPRAVI!
Svi na Grbavicu!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned jul 22, 2018 11:23 pm

Ja bih samo zamolio sve one koji imaju transparente da iste donesu u cetvrtak na Grbavicu. Imamo dva reda ograde a ista izgleda pusto sa samo dva tri transparenta.

Mozda sam ja ostario ali u moje vrijeme je tribina bila tijesna da se postave svi transparenti na istu
Alea iacta est!

Daris_
Kontakt:

ned jul 22, 2018 11:27 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
ned jul 22, 2018 11:12 pm
Joooooj kad bi ove dobili, hajde Boze pogledaj nas sa makar 2:0 u prvoj tekmi, pa ako prodjemo, neke tarabice i onda u play offu da gori sve i udjemo u grupnu fazu i od tih para zavrsimo jug do pocetka grupne faze... Zamisli jbt :D
Ne moze kume bas za 20 dana jug da se napravi :D

Daris_
Kontakt:

ned jul 22, 2018 11:28 pm

Zrinjski vec zna potencijalne protivnike u trecem..a kod nas je nekakva carlama..tek sutra u samom toku izvlacenja izgleda..

vinston.cercil
Kontakt:

ned jul 22, 2018 11:30 pm

Samo ce liga biti atomska ove godine, sve ekipe su tu negdje

plavi_sokak
Kontakt:

ned jul 22, 2018 11:34 pm

Ova liga je najnezgodnija u svijetu na početku. Svi timovvi toliko izmjene igrače da nikada ne znaš na ćemu si. Ni s kim igraš. Jel bolji lošiji, nikakve reference iz prošle sezone. Jedino su komšinice vazda donje. Tek nakon par kola možeš dobiti sliku ko je kakav. Slijedi nam bitnaa utakmica u zenici koja nam može donijeti puno toga, taj neki pozitivan niz koji bi nas zakucao u vrh lige.. Velika je utakmica u četvrtak, al po meni velika je i ona za vikend. Tim se mora dozirati i biti na izuzetnom psihičkom nivou, da ne bude kriza odmah na startu iz koje se moramo čupati. Nadam se da stručni štab vidi dalje od četvrtka. A sa Apolonom se može igrati, malo sreće, huk pune Grbavice i nadati se najboljem.

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned jul 22, 2018 11:36 pm

BlueSide
Kontakt:

ned jul 22, 2018 11:37 pm

Kad se sagleda ovo prvo kolo..samo je jedan kandidat za titulu :kafa:
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

Daris_
Kontakt:

ned jul 22, 2018 11:38 pm

plavi_sokak je napisao/la:
Ova liga je najnezgodnija u svijetu na početku. Svi timovvi toliko izmjene igrače da nikada ne znaš na ćemu si. Ni s kim igraš. Jel bolji lošiji, nikakve reference iz prošle sezone. Jedino su komšinice vazda donje. Tek nakon par kola možeš dobiti sliku ko je kakav. Slijedi nam bitnaa utakmica u zenici koja nam može donijeti puno toga, taj neki pozitivan niz koji bi nas zakucao u vrh lige.. Velika je utakmica u četvrtak, al po meni velika je i ona za vikend. Tim se mora dozirati i biti na izuzetnom psihičkom nivou, da ne bude kriza odmah na startu iz koje se moramo čupati. Nadam se da stručni štab vidi dalje od četvrtka. A sa Apolonom se može igrati, malo sreće, huk pune Grbavice i nadati se najboljem.
Ma celik je karina realno..jedino ako se nafuraju radi podrske sa tribina..ali sreca izblamirase se protiv Krupe..to ce im prepoloviti posjetu vjerovatno..

SWRA_1921
Kontakt:

ned jul 22, 2018 11:40 pm

Celik ce biti sigurno jaci kako vrijeme odmice, pa je dobro sto igramo sa njima odmah na pocetku jer trenutno nemaju ni ekipu ni igru. A rekao sam davno da ce ove sezone prvak imati najmanje bodova do sada jer je bas dosta jakih ekipa i vrlo lako se nama moglo desiti da se okliznemo protiv Goska a da pitari okrenu rezultat jer su imali par 100% prilika kod 1:1 pred kraj utakmice.

Okolele
Kontakt:

ned jul 22, 2018 11:43 pm

:baklja: HAJCAJ RAJU SVI NA GRBAVICU 26.07.2018 20:30.. :baklja:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Daris_
Kontakt:

ned jul 22, 2018 11:45 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
ned jul 22, 2018 11:40 pm
Celik ce biti sigurno jaci kako vrijeme odmice, pa je dobro sto igramo sa njima odmah na pocetku jer trenutno nemaju ni ekipu ni igru. A rekao sam davno da ce ove sezone prvak imati najmanje bodova do sada jer je bas dosta jakih ekipa i vrlo lako se nama moglo desiti da se okliznemo protiv Goska a da pitari okrenu rezultat jer su imali par 100% prilika kod 1:1 pred kraj utakmice.
Ma 0-1 i to u Zenici...

Plava Porodica
Kontakt:

ned jul 22, 2018 11:46 pm

Ja ne znam zaista šta će se raditi za naredni period u vidu stranaca.
ovaj put je to bilo "olakšano" suspenzijom Jovana, ali sad ne znam.
Nekako sam mislio da će Čurjurić biti taj koji će biti van stroja, ali u ovom tempu i on i Blagojević su sigurni u ta 4.
Poslije njih je najsigurniji Bakrač, pa i Pavić.
Nekako mi je po formi najbliže ispadanju Siniša,a da Šeha upadne u prvu.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ForzaLjoZe
Kontakt:

ned jul 22, 2018 11:47 pm

Plava Porodica je napisao/la:
ned jul 22, 2018 11:46 pm
Ja ne znam zaista šta će se raditi za naredni period u vidu stranaca.
ovaj put je to bilo "olakšano" suspenzijom Jovana, ali sad ne znam.
Nekako sam mislio da će Čurjurić biti taj koji će biti van stroja, ali u ovom tempu i on i Blagojević su sigurni u ta 4.
Poslije njih je najsigurniji Bakrač, pa i Pavić.
Nekako mi je po formi najbliže ispadanju Siniša,a da Šeha upadne u prvu.

Pa sto pises ako ne znas?
Odjebi Rusmire!
NAPOLJ UPRAVI!
Svi na Grbavicu!

Zeljo
Kontakt:

ned jul 22, 2018 11:48 pm

AdmirA je napisao/la:
ned jul 22, 2018 11:13 pm
Off.
Na gg nema nesto tekstova hvalospjeva o o akademcima i leprsavoj igri. :kafa:
A ni na ovom portalu...
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

plavi_sokak
Kontakt:

ned jul 22, 2018 11:50 pm

Daris_ je napisao/la:
ned jul 22, 2018 11:38 pm
plavi_sokak je napisao/la:
Ma celik je karina realno..jedino ako se nafuraju radi podrske sa tribina..ali sreca izblamirase se protiv Krupe..to ce im prepoloviti posjetu vjerovatno..
Bez obzira, oni tradicionalno zapnu protiv nas, a ni mi još nismo razvili igru toliko da možemo reči da smo sigurni favoriti. Treba biti oprezan. I bez obzira na rezultat u četvrtak, mora se momcima podrška dati i davati. Nek traje lijepa priča, samo zajedno možemo.

Daris_
Kontakt:

ned jul 22, 2018 11:50 pm

Imam spremljenu stoju na kec u cetvrtak :D...a bit ce minimalno 3 kvota na nas..2 glave u plusu dosta :P

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava