Jučer teška, ali zaslužena pobjeda. Bar meni je jučerašnji meč bio gledljiviji i lakši za podnijeti od naših teških mečeva kojih smo odigrali mnogo u zadnjih par godina. Zajmović je zaslužio kritike, pljuvanje daleko od toga. Radio je on fine stvari, ali tek kad je došao kod nas također je u više navrata bio sebičan. Ne bih ja to nazvao sebičnošću u smislu da on želi biti najbolji i iskazati se, nego više psihička blokada kad se dođe u izglednu situaciju, ne zna koja je najbolja solucija, možda ne vjeruje sebi da će uputiti dobar pas pa šutira. Konta ako šutnem možda zabijem, možda bude korner, možda se odbije pa dođe do našeg igrača. Tako bar meni izgleda. Nije ovo ništa novo, takav je bio na početku.
Zeko fakat kad god se posvađa s trenerom, sljedeću utakmicu koju igra zabije gol, neka se svađa svako kolo

On je igrač koji je drugačiji od krila koje imamo, ali ima dosta mana, pa Krčmarević mora naći pravi balans i imati osjećaj kad ga ubaciti u igru.
Gošk je ekipa koja igra kompaktno, neće se u Gabeli niko naigrati i iskreno neću se začuditi ako na kraju sezone budu na sredini tabele, čvrst su orah.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice