pa sinoc neko rece da je vec na kupresuOkolele je napisao/la:Kad stize Bokačo..
Ma mene svasta nesto brine pocevsi od ovih stopera, Dade, lijevog krila, ali hajde, mi smo samo forumasi i navijaci tako da mozemo samo laicki nagadjat, jedno je sigurno Kostic ako prezivi prvih 5-6 kola mi cemo uzet titulu.. Iz ove prve 4 utakmice ocekujem bar 2 pobjede i 2 remija.godrina je napisao/la:Mene bas brine ta pozicija stopera.
FutoAlipasino je napisao/la:Da bacim i ja dvije pozitive na sabahu.Stadion i trener.Stadion se nemora komentarisat a trener moze.Bio Sam skeptican u vezi Kostica medzutim svidjela mi se izjava nepratim forum nepratim evropsko Dakle samo Zeljo i to mi se svidza da je fokusiran samo na klub igrace.Dakle pozitivno iznenadjen o igracima ne BI ovim novim jer ih neznam pa BI bilo glupo bilo sta reci.Pozdrav za ostale forumase i nadamo se dobrom startu naseg voljenog kluba.
Tacno drug ali ako cemo moderniji fudbal da gledamo treba neko kao ovaj Boccaccini ili daj boze i bolji, al', sto cinimi se, ti rece mogo bi on mlogo penala napravitChWilla je napisao/la:bogdanović je češće i bolje znao iznijeti loptu kad su krenuli dobro igrati on i aco.
Ma i ako budemo nabijali, sad su dvojica gore, duplo veca sansa da se izrodi nesto, duplo vise golova, nije lose...boja mora je napisao/la:Mene malo strah ove Kostičeve priče o igri sa dva špica . Ne znam ko to igra tako. Nije mi jasno jel to misli igrati sa dva vezna, možda sa jednim stoperom ili bez krila ili bekova. Da to možda opet ne bude igra nabijanja. Baš me zanima ta njegova formacija.
Koja je temperatura mora u Tucepima ? Hvala unaprijedarelinho je napisao/la:Bice nabijanje.boja mora je napisao/la:Mene malo strah ove Kostičeve priče o igri sa dva špica . Ne znam ko to igra tako. Nije mi jasno jel to misli igrati sa dva vezna, možda sa jednim stoperom ili bez krila ili bekova. Da to možda opet ne bude igra nabijanja. Baš me zanima ta njegova formacija.Igramo bez bekova. Igramo sa jednim stoperom. Igramo sa dva vezna.
![]()
Zanima li te jos neka informacija??
Nista onda da ne idem jos na plazu. Hvalaarelinho je napisao/la: Trenutna temperatura mora u Tucepima se krece od 26 C do 30 C.
Haha, isto sam bio napisao, ne bih rekao, mislim da samo ličeSIMA_SIMAU je napisao/la:Jel ovo na gg.ba slika ovog novog stopera i Lendrica?