Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 25, 2016 10:20 pm

Moze Radinović, ako nam povede Natašu da nam uljepša zapad !
slika

MOBILIZACIJA PROTIV FERENCVAROSA, SVI MOLIM VAS DA IM PRUZIMO PODRŠKU SADA KADA JE NAJPOTREBNIJA !
ODUZILI SU NAM SE NA TERENU, BOLJEG POZIVA OD POBJEDE NA DERBIJU NEMA, ZATO DOKAZIMO JOŠ JEDNOM ZBOG ČEGA I ZBOG KOGA SMO TU !

Kapiten
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:22 pm

Moze li neko postavit link pregleda kola s BHT-a ?
Hvala
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Grbavica
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:23 pm

Simply Blue je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Ajzea u transu
Ma malo sutra, Azjea naručio tekst, igra se sa podsviješću ljudima iz uprave.
Mada je po pregledu sam pobjedio Rudar :ganja: ..na kraju nakon solo akcije pao na koljena i moli Ajzaka za oprost što je toliko dobar, pa ce Borac ni kriv ni dužan ostati u ligi :ne:
To je pokazivao ajzei šta treba da radi na predstavljanju :shisha:

Larsone ti si nekad postavljno ove preglede i ovo po yt, šta je sad?
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hurmasica
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:23 pm

Kapiten je napisao/la:Moze li neko postavit link pregleda kola s BHT-a ?
Hvala
phpBB [video]
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

krajisnik87
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:24 pm

Koliko je sad tacno to za Ugljesu ? Imal jos koji siguran ? :D :D
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Elegant
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:25 pm

Ajzea se fol raduje Uljesi, on ceka da mu curu preotme. :ganja:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hurmasica
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:27 pm

Joj otvorih ovaj pregled kola na yt i ismijah se u startu :rofl1:

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Brkoo
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:32 pm

Ja bih bio razocaran ako Radinovic dodje u Zelju jer nijedan igrac Borca nema kvalitet za nas klub..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

exbabilon
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:33 pm

Ma na ljeto dovoditi samo igrace koji ce biti pojacanja i u prvih 11 ili bar jako blizu. Rijesit se igraca tipa Turkovic, E. Sadikovic, Mailson, ako ne misli produzit tu je i Bogdanovic. Sredstva koja se oslobode usmjeriti na jednog kapitalca koji ce praviti razliku na terenu. Moja zelja lijevo krilo.

Ajzea
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:37 pm

Brkoo je napisao/la:Ja bih bio razocaran ako Radinovic dodje u Zelju jer nijedan igrac Borca nema kvalitet za nas klub..
Zbog čega tako misliš?
Evo, odakle je Amer Ordagić došao u Slobodu, primjera radi, pa je sada jedan od najboljih igrača lige.
Iz kojeg smo mi kluba Edina Višću doveli? Mali milion primjera.. ;)

Pogrešno razmišljanje, kao što rekoh nedavno, sada će svi navijači očekivati da isključivo reprezentativce dovodimo, ali helem nejse.

IMAMO SADA PAMETNIJEG POSLA, O TOME ĆEMO KADA VAKAT DOĐE. MOBILIZACIJA, POVEDITE BRAĆU, SESTRE, PRIJATELJE I PRIJATELJICE, DJEVOJKE, ZENE I LJUBAVNICE, PUNCA I PUNICU !
SVE JE LAKŠE KADA NAS JE DVANAEST NA TERENU !

diego1921
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:37 pm

Brkoo je napisao/la:Ja bih bio razocaran ako Radinovic dodje u Zelju jer nijedan igrac Borca nema kvalitet za nas klub..
Dobar je Ugljesa, gledao sam par tekmi Borca, a Ajdin Redzic je kvalitet za svaki klub , pa tako i za nas, drugo je to sto je on igrao za rs , al mislim da nije imao drugu opciju, nije mogao odbiti sigurno!!

salle86
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:39 pm

likusa je napisao/la:Ja cu na sjever protiv Mostaraca :ganja: Kakav pritisak bude drugo poluvrijeme sa te strane to nije normalno :DD:
Istina... Ali na naše :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:41 pm

avlami97 je napisao/la:Jučer je bila nedjelja, neradni dan. Jutros rano nešto iza 9 sati NFSBiH je donio odluku da se kazni Jakupović zbog lošeg suđenja. Ljudi iz NFSBiH su objavili suhoparnu informaciju o kažnjavanju bez ikakvog navođenja razloga i odmah je krenula kampanja. Ne znam kada su ljudi u Savezu prije pregledali snimak i analizirali utakmicu. Kazna je potpuno zaslužena jer je sudija bio očajan oštetivši OBJE ekipe, ali se to u Saopštenju ne navodi.

To je bio dovoljan razlog da se svi dignu i pljuju po Željinoj pobjedi (znamo već ko). Niko ne priča o Bekićevom krošeu nad Kosorićem. Valjda će dobiti višemjesečnu zabranu igranja, jer ovo je fudbal, a ne boks.

Sve ovo pišem, jer nam je naredna utakmica ključna (kao i svaka sljedeća), a Sarajevo i Široki čekaju naš kiks, kako bi se domogli Evrope. Ne biraju se sredstva, a najbolju ocjenu sastava ljudi u Savezu je prije 7 dana opisao Predsjednik FS Srbije Savo Milošević: ""U Savezu, kao da su svi igrali za Sarajevo ili su navijači bordo tima", rekao je (polu) ozbiljno Milošević.

Protiv Zrinjskog moramo biti oprezni i ne samo protiv Zrinjskog, jer će nas i Saveza pokušati povaliti, kako bi njihov klub ugledao Evropu i ove godine. Malo im je bilo što su nam prošle ukrali titulu.

Nadam se najboljem i u petak dati podršku kakvu ovaj Klub i zaslužuje.
Mene interesuje šta će biti sa bakljadom po sudijama na koncu prvog poluvremena. Ono se haman graniči sa napadom na službena lica te bi i kazna igranje pred praznim tribinama mogla biti očekivana... Da smo u normalnoj državi
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Brkoo
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:45 pm

diego1921 je napisao/la:
Dobar je Ugljesa, gledao sam par tekmi Borca, a Ajdin Redzic je kvalitet za svaki klub , pa tako i za nas, drugo je to sto je on igrao za rs , al mislim da nije imao drugu opciju, nije mogao odbiti sigurno!!
Redzic je igrac Krupe i mali je talentovan..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSONN
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:46 pm

https://video.fbeg1-1.fna.fbcdn.net/hvi ... e=571EB786" onclick="window.open(this.href);return false;

FKZ1921
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:47 pm

Pustite sad te price o ugljesama...
Pobjeda na derbiju nam je,kao i svaka druga,donijela samo tri boda. Jesu ti bodovi zasladjeni,imaju poseban slag ali su ipak samo tri. Kao i ona tri iz Zvornika. Nas cilj je sa ova tri boda samo malcice blize nego je bio prije derbija,ali na zalost,jos uvijek je prilicno daleko.
Sad je vazan samo Zrinjski. Bice bas tesko dobiti ih, ali ne i nemoguce. Ima se dobrih pet dana za osvjezenje i pripremu. Bice dobra energija na tribinama i realno je da ocekujemo da se to prenese i na nas tim. Sa dobrom energijom,mozemo ih pobjediti. I bez neke sjajne igre.
Nekako se ne mogu oteti dojmu da je Siroki bolja ekipa od Zrinjskog. Zrinjski bolje stoji na tabeli jer znaju igrati na rezultat,ne gledaju na to kako igraju,svidja li se to kome ili ne...Puno utakmica su dobili s jednim golom razlike,najcesce 1:0. Cvrsta zadnja linija,gusta sredina,Zakaric i Mesanovic naprijed nesta iskemijaju. Nisu bolji od nas,uvjeren sam u to. A jesmo li mi od njih? Pa mogli bi u toj utakmici biti...

Ajzea
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:51 pm

FKZ1921 je napisao/la:Pustite sad te price o ugljesama...
Pobjeda na derbiju nam je,kao i svaka druga,donijela samo tri boda. Jesu ti bodovi zasladjeni,imaju poseban slag ali su ipak samo tri. Kao i ona tri iz Zvornika. Nas cilj je sa ova tri boda samo malcice blize nego je bio prije derbija,ali na zalost,jos uvijek je prilicno daleko.
Sad je vazan samo Zrinjski. Bice bas tesko dobiti ih, ali ne i nemoguce. Ima se dobrih pet dana za osvjezenje i pripremu. Bice dobra energija na tribinama i realno je da ocekujemo da se to prenese i na nas tim. Sa dobrom energijom,mozemo ih pobjediti. I bez neke sjajne igre.
Nekako se ne mogu oteti dojmu da je Siroki bolja ekipa od Zrinjskog. Zrinjski bolje stoji na tabeli jer znaju igrati na rezultat,ne gledaju na to kako igraju,svidja li se to kome ili ne...Puno utakmica su dobili s jednim golom razlike,najcesce 1:0. Cvrsta zadnja linija,gusta sredina,Zakaric i Mesanovic naprijed nesta iskemijaju. Nisu bolji od nas,uvjeren sam u to. A jesmo li mi od njih? Pa mogli bi u toj utakmici biti...
Šanse nam se drastično povećavaju ukoliko napunimo stadion, a sramotno ću se osjećati ukoliko cifra ne dostigne bar 8000.
Zrinjski igra mudro, na rezultat, ne tezi nekoj ljepoti u igri već tezi ka tome da skupi što više bodove što će im na kraju donijeti ono čega će se svi sjećati. Neće niko za par mjeseci govoriti ko je igrao ljepše, tečnije, sa uigranijim kombinacijama. Ipak, mi se i pored fascinatnog niza pravimo pametni i hoćemo da svaku odigramo lepršavo, efikasno a nama Europa i dalje visi o koncu.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:53 pm

ja se uopste ne brinem za zrinjski, uzecemo kao siroki na misice... 1-0, 2-1 nije bitno... opusteno docekajte petak... :ganja:
100/94/37/34 - i to je to!

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 25, 2016 10:53 pm

salle86 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Jučer je bila nedjelja, neradni dan. Jutros rano nešto iza 9 sati NFSBiH je donio odluku da se kazni Jakupović zbog lošeg suđenja. Ljudi iz NFSBiH su objavili suhoparnu informaciju o kažnjavanju bez ikakvog navođenja razloga i odmah je krenula kampanja. Ne znam kada su ljudi u Savezu prije pregledali snimak i analizirali utakmicu. Kazna je potpuno zaslužena jer je sudija bio očajan oštetivši OBJE ekipe, ali se to u Saopštenju ne navodi.

To je bio dovoljan razlog da se svi dignu i pljuju po Željinoj pobjedi (znamo već ko). Niko ne priča o Bekićevom krošeu nad Kosorićem. Valjda će dobiti višemjesečnu zabranu igranja, jer ovo je fudbal, a ne boks.

Sve ovo pišem, jer nam je naredna utakmica ključna (kao i svaka sljedeća), a Sarajevo i Široki čekaju naš kiks, kako bi se domogli Evrope. Ne biraju se sredstva, a najbolju ocjenu sastava ljudi u Savezu je prije 7 dana opisao Predsjednik FS Srbije Savo Milošević: ""U Savezu, kao da su svi igrali za Sarajevo ili su navijači bordo tima", rekao je (polu) ozbiljno Milošević.

Protiv Zrinjskog moramo biti oprezni i ne samo protiv Zrinjskog, jer će nas i Saveza pokušati povaliti, kako bi njihov klub ugledao Evropu i ove godine. Malo im je bilo što su nam prošle ukrali titulu.

Nadam se najboljem i u petak dati podršku kakvu ovaj Klub i zaslužuje.
Mene interesuje šta će biti sa bakljadom po sudijama na koncu prvog poluvremena. Ono se haman graniči sa napadom na službena lica te bi i kazna igranje pred praznim tribinama mogla biti očekivana... Da smo u normalnoj državi
Mene interesuje sta ce biti sa trenerom sarajeva do sada je svaki trener koji je javno komentarisao sudjenje bio kaznjen. Ako ne bude toga jasna je poruka iz saveza.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

diego1921
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:54 pm

Brkoo je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
Redzic je igrac Krupe i mali je talentovan..
Jeste igra u Borcu kao posudjen, al da je ostao u Krupi , nikad ne bi culi za njega..Razumijrm sta hoces da kazes, al nismo u situaciji da sve igrace dovodimo tipa M Stevanovica i Zahirovica, sigurno cemo napredovati kao klub al sad nam je najbitnije da dobijemo Zrinjski i da izborimo evropu, sve ostalo ce doci!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava