MOBILIZACIJA PROTIV FERENCVAROSA, SVI MOLIM VAS DA IM PRUZIMO PODRŠKU SADA KADA JE NAJPOTREBNIJA !
ODUZILI SU NAM SE NA TERENU, BOLJEG POZIVA OD POBJEDE NA DERBIJU NEMA, ZATO DOKAZIMO JOŠ JEDNOM ZBOG ČEGA I ZBOG KOGA SMO TU !
To je pokazivao ajzei šta treba da radi na predstavljanjuSimply Blue je napisao/la:Ma malo sutra, Azjea naručio tekst, igra se sa podsviješću ljudima iz uprave.Grbavica je napisao/la:Ajzea u transu
Mada je po pregledu sam pobjedio Rudar..na kraju nakon solo akcije pao na koljena i moli Ajzaka za oprost što je toliko dobar, pa ce Borac ni kriv ni dužan ostati u ligi
Kapiten je napisao/la:Moze li neko postavit link pregleda kola s BHT-a ?
Hvala
Zbog čega tako misliš?Brkoo je napisao/la:Ja bih bio razocaran ako Radinovic dodje u Zelju jer nijedan igrac Borca nema kvalitet za nas klub..
Dobar je Ugljesa, gledao sam par tekmi Borca, a Ajdin Redzic je kvalitet za svaki klub , pa tako i za nas, drugo je to sto je on igrao za rs , al mislim da nije imao drugu opciju, nije mogao odbiti sigurno!!Brkoo je napisao/la:Ja bih bio razocaran ako Radinovic dodje u Zelju jer nijedan igrac Borca nema kvalitet za nas klub..
Istina... Ali na našelikusa je napisao/la:Ja cu na sjever protiv MostaracaKakav pritisak bude drugo poluvrijeme sa te strane to nije normalno
Mene interesuje šta će biti sa bakljadom po sudijama na koncu prvog poluvremena. Ono se haman graniči sa napadom na službena lica te bi i kazna igranje pred praznim tribinama mogla biti očekivana... Da smo u normalnoj državiavlami97 je napisao/la:Jučer je bila nedjelja, neradni dan. Jutros rano nešto iza 9 sati NFSBiH je donio odluku da se kazni Jakupović zbog lošeg suđenja. Ljudi iz NFSBiH su objavili suhoparnu informaciju o kažnjavanju bez ikakvog navođenja razloga i odmah je krenula kampanja. Ne znam kada su ljudi u Savezu prije pregledali snimak i analizirali utakmicu. Kazna je potpuno zaslužena jer je sudija bio očajan oštetivši OBJE ekipe, ali se to u Saopštenju ne navodi.
To je bio dovoljan razlog da se svi dignu i pljuju po Željinoj pobjedi (znamo već ko). Niko ne priča o Bekićevom krošeu nad Kosorićem. Valjda će dobiti višemjesečnu zabranu igranja, jer ovo je fudbal, a ne boks.
Sve ovo pišem, jer nam je naredna utakmica ključna (kao i svaka sljedeća), a Sarajevo i Široki čekaju naš kiks, kako bi se domogli Evrope. Ne biraju se sredstva, a najbolju ocjenu sastava ljudi u Savezu je prije 7 dana opisao Predsjednik FS Srbije Savo Milošević: ""U Savezu, kao da su svi igrali za Sarajevo ili su navijači bordo tima", rekao je (polu) ozbiljno Milošević.
Protiv Zrinjskog moramo biti oprezni i ne samo protiv Zrinjskog, jer će nas i Saveza pokušati povaliti, kako bi njihov klub ugledao Evropu i ove godine. Malo im je bilo što su nam prošle ukrali titulu.
Nadam se najboljem i u petak dati podršku kakvu ovaj Klub i zaslužuje.
Redzic je igrac Krupe i mali je talentovan..diego1921 je napisao/la:Dobar je Ugljesa, gledao sam par tekmi Borca, a Ajdin Redzic je kvalitet za svaki klub , pa tako i za nas, drugo je to sto je on igrao za rs , al mislim da nije imao drugu opciju, nije mogao odbiti sigurno!!Brkoo je napisao/la:Ja bih bio razocaran ako Radinovic dodje u Zelju jer nijedan igrac Borca nema kvalitet za nas klub..
Šanse nam se drastično povećavaju ukoliko napunimo stadion, a sramotno ću se osjećati ukoliko cifra ne dostigne bar 8000.FKZ1921 je napisao/la:Pustite sad te price o ugljesama...
Pobjeda na derbiju nam je,kao i svaka druga,donijela samo tri boda. Jesu ti bodovi zasladjeni,imaju poseban slag ali su ipak samo tri. Kao i ona tri iz Zvornika. Nas cilj je sa ova tri boda samo malcice blize nego je bio prije derbija,ali na zalost,jos uvijek je prilicno daleko.
Sad je vazan samo Zrinjski. Bice bas tesko dobiti ih, ali ne i nemoguce. Ima se dobrih pet dana za osvjezenje i pripremu. Bice dobra energija na tribinama i realno je da ocekujemo da se to prenese i na nas tim. Sa dobrom energijom,mozemo ih pobjediti. I bez neke sjajne igre.
Nekako se ne mogu oteti dojmu da je Siroki bolja ekipa od Zrinjskog. Zrinjski bolje stoji na tabeli jer znaju igrati na rezultat,ne gledaju na to kako igraju,svidja li se to kome ili ne...Puno utakmica su dobili s jednim golom razlike,najcesce 1:0. Cvrsta zadnja linija,gusta sredina,Zakaric i Mesanovic naprijed nesta iskemijaju. Nisu bolji od nas,uvjeren sam u to. A jesmo li mi od njih? Pa mogli bi u toj utakmici biti...
Mene interesuje sta ce biti sa trenerom sarajeva do sada je svaki trener koji je javno komentarisao sudjenje bio kaznjen. Ako ne bude toga jasna je poruka iz saveza.salle86 je napisao/la:Mene interesuje šta će biti sa bakljadom po sudijama na koncu prvog poluvremena. Ono se haman graniči sa napadom na službena lica te bi i kazna igranje pred praznim tribinama mogla biti očekivana... Da smo u normalnoj državiavlami97 je napisao/la:Jučer je bila nedjelja, neradni dan. Jutros rano nešto iza 9 sati NFSBiH je donio odluku da se kazni Jakupović zbog lošeg suđenja. Ljudi iz NFSBiH su objavili suhoparnu informaciju o kažnjavanju bez ikakvog navođenja razloga i odmah je krenula kampanja. Ne znam kada su ljudi u Savezu prije pregledali snimak i analizirali utakmicu. Kazna je potpuno zaslužena jer je sudija bio očajan oštetivši OBJE ekipe, ali se to u Saopštenju ne navodi.
To je bio dovoljan razlog da se svi dignu i pljuju po Željinoj pobjedi (znamo već ko). Niko ne priča o Bekićevom krošeu nad Kosorićem. Valjda će dobiti višemjesečnu zabranu igranja, jer ovo je fudbal, a ne boks.
Sve ovo pišem, jer nam je naredna utakmica ključna (kao i svaka sljedeća), a Sarajevo i Široki čekaju naš kiks, kako bi se domogli Evrope. Ne biraju se sredstva, a najbolju ocjenu sastava ljudi u Savezu je prije 7 dana opisao Predsjednik FS Srbije Savo Milošević: ""U Savezu, kao da su svi igrali za Sarajevo ili su navijači bordo tima", rekao je (polu) ozbiljno Milošević.
Protiv Zrinjskog moramo biti oprezni i ne samo protiv Zrinjskog, jer će nas i Saveza pokušati povaliti, kako bi njihov klub ugledao Evropu i ove godine. Malo im je bilo što su nam prošle ukrali titulu.
Nadam se najboljem i u petak dati podršku kakvu ovaj Klub i zaslužuje.
Jeste igra u Borcu kao posudjen, al da je ostao u Krupi , nikad ne bi culi za njega..Razumijrm sta hoces da kazes, al nismo u situaciji da sve igrace dovodimo tipa M Stevanovica i Zahirovica, sigurno cemo napredovati kao klub al sad nam je najbitnije da dobijemo Zrinjski i da izborimo evropu, sve ostalo ce doci!Brkoo je napisao/la:Redzic je igrac Krupe i mali je talentovan..diego1921 je napisao/la:Dobar je Ugljesa, gledao sam par tekmi Borca, a Ajdin Redzic je kvalitet za svaki klub , pa tako i za nas, drugo je to sto je on igrao za rs , al mislim da nije imao drugu opciju, nije mogao odbiti sigurno!!Brkoo je napisao/la:Ja bih bio razocaran ako Radinovic dodje u Zelju jer nijedan igrac Borca nema kvalitet za nas klub..