Ja mu od sad postove preskačem,da mi ne bude šta..Hurmasica je napisao/la:Ma FKZ1921 je Šiljak, sve nešto fin, kulturan, realan, a ovamo najzajebaniji
Morao bi formatirati PC odmah.Plava Porodica je napisao/la:Ja mu od sad postove preskačem,da mi ne bude šta..Hurmasica je napisao/la:Ma FKZ1921 je Šiljak, sve nešto fin, kulturan, realan, a ovamo najzajebaniji
Treba to na ignore listu
diego1921 je napisao/la:Izlija ga poslao u Banovice,vracaj Misketa izginut cemo svi !!Ajzea je napisao/la:Senad Misimovic Neandertalac
Šta misliš što sam ja ovoliko aktivan i što odmah skačem za prsa kad neko napiše nešto protiv uprave?Plava Porodica je napisao/la:Meni ni ona petoba nije odavno legla..
Ajzea je napisao/la:Senad Misimovic Neandertalac
ne vjeruj Bobu i njegovim pajdašima i kad darove nosediego1921 je napisao/la:Citam na fb navodno Spanac povrijedjen,zna li neko nesto o tome ?
Lazni insajderiEisenbahner1921 je napisao/la:ne vjeruj Bobu i njegovim pajdašima i kad darove nosediego1921 je napisao/la:Citam na fb navodno Spanac povrijedjen,zna li neko nesto o tome ?
Procitaj odgovor od Boba i pise ti i za Grka i Hervasa.diego1921 je napisao/la:Lazni insajderiEisenbahner1921 je napisao/la:ne vjeruj Bobu i njegovim pajdašima i kad darove nosediego1921 je napisao/la:Citam na fb navodno Spanac povrijedjen,zna li neko nesto o tome ?Prepao sam se ,kontam kad prije ?
Da se ogradim, nisam upoznat sa situacijom tako da fakat ne znam. I ja se nadam da nije i da nas Bobovi pajdaši ložekrajisnik87 je napisao/la:Procitaj odgovor od Boba i pise ti i za Grka i Hervasa.diego1921 je napisao/la:Lazni insajderiEisenbahner1921 je napisao/la: ne vjeruj Bobu i njegovim pajdašima i kad darove nosePrepao sam se ,kontam kad prije ?
E to bi bas trebalo uraditi.exbabilon je napisao/la:Ako smijem dati jednu zamjerku.. mislim da se trebalo obezbijediti da na zvanicnoj mozemo pratiti ove pripreme s Kupresa. Dnevno da dobijemo slike s treninga, neki video od par minuta, nista vise... troskovi gotovo da i ne postoje, a ovako cekamo gg.ba da nas izvjestava o nasim pripremama, pored nase stranice..
Dajte link da vidimoEisenbahner1921 je napisao/la:Da se ogradim, nisam upoznat sa situacijom tako da fakat ne znam. I ja se nadam da nije i da nas Bobovi pajdaši ložekrajisnik87 je napisao/la:Procitaj odgovor od Boba i pise ti i za Grka i Hervasa.diego1921 je napisao/la: Lazni insajderiPrepao sam se ,kontam kad prije ?
sport1 se sprema put Kupresa...krajisnik87 je napisao/la:E to bi bas trebalo uraditi.exbabilon je napisao/la:Ako smijem dati jednu zamjerku.. mislim da se trebalo obezbijediti da na zvanicnoj mozemo pratiti ove pripreme s Kupresa. Dnevno da dobijemo slike s treninga, neki video od par minuta, nista vise... troskovi gotovo da i ne postoje, a ovako cekamo gg.ba da nas izvjestava o nasim pripremama, pored nase stranice..
idi na Bobov profil, link od demanta. komentar koji ima najvise replies pogledajfk1921 je napisao/la: Dajte link da vidimo