arelinho je napisao/la:Leon_Professional je napisao/la:fedeltafrotta je napisao/la:Baš, nešto je "pao" Siniša... Prvih par tekmi odličan, ali evo iz tekme u tekmu pad forme... Možda Memija treba njegovo mjesto dok se malo ne dozove on, ubiše ga žene i shishe

Protiv Zrinje ja bi lagano stavio Memiju na beka, jest mi Sinisa drag, ali treba biti posten i reci da Argelini radi svoje i da to nije onaj Sinisa kad je tek dosao. Memija je pokazao gdje se najbolje snalazi, u Evropi je tu pokazao strasne igre, takodjer i jucer nakon dugo vremena je igrao svoju poziciju. Sinisu malo ohladiti na klupi!
Hajde reci jesi li ti vidio Sinišu da puši shishu ?? Pusti ostale šta pričaju. Ima Edis koji zna koga ce staviti. Svi ste srali sa pravom na Memiju i ja sam isto, a sada vam je Memija nakon jednog meca postao Lahm. Vidi se kako ste kontradiktorni. Ne moze nijedan igrac svaki mec perfektno odraditi.
Prvo, ja nigdje nisam ni spomenuo pusenje, niti sam vidio ga da pusi. Drugo, energija se moze trositi na te izlaske i sjedenje u tim zapusenim prostorima. Dok neko u pola 12 trci po Vilsu, neko drugi se svaki dan oznacava u Argeliniju, pa sad ces ti reci da je bolje sjediti i piti sok! Sinisa je meni izrazito drag decko i od samog pocetka mi je na avataru, pokazao je da je mozda i najbolji bek sto smo imali do sad, ali osjeti se pad u njegovoj igri. Sinoc kad je izasao, bilo mu je krivo, bacao je kopacke, ali nije smio nasjest na provokacije onog smr.ada Rustemovica.
Ne znam sta tako burno reagujete, ne mora biti da je do Argelinija, ali mene je strah da zbog tih stvari neki igrac zezne karijeru, a imamo mnogo takvih primjera.