Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

DR.HOUSE
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 25, 2016 5:38 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Kako i mi volimo lupetat pa ni na MANAGERU ne možeš igraču ponudit novi ugovor nakon 4 mjeseca kad dodje u klub :ganja:
Usput Sejo Brajlovic :klanjase2: :klanjase2:
pitaj ipeta pa eto haj pozz od MANAGERA :skoljka: :skoljka: :skoljka: :pljesak: :pljesak: :pljesak:
Ahaaa to je taj insajder :ganja: Mislim na igricu buraz :ne:
:ne: :ne: ja sam mna toj igrici s realom sve osvojio pa ti pricaj :titula: :titula: :titula: :DD: :DD: :DD: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

hardwell
Kontakt:

pon apr 25, 2016 5:39 pm

DR.HOUSE je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la: pitaj ipeta pa eto haj pozz od MANAGERA :skoljka: :skoljka: :skoljka: :pljesak: :pljesak: :pljesak:
Ahaaa to je taj insajder :ganja: Mislim na igricu buraz :ne:
:ne: :ne: ja sam mna toj igrici s realom sve osvojio pa ti pricaj :titula: :titula: :titula: :DD: :DD: :DD: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Ja prodao Memiju Sahktaru za 8 mil. €
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

fk1921

pon apr 25, 2016 5:41 pm

hardwell je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
Protiv Zrinje ja bi lagano stavio Memiju na beka, jest mi Sinisa drag, ali treba biti posten i reci da Argelini radi svoje i da to nije onaj Sinisa kad je tek dosao. Memija je pokazao gdje se najbolje snalazi, u Evropi je tu pokazao strasne igre, takodjer i jucer nakon dugo vremena je igrao svoju poziciju. Sinisu malo ohladiti na klupi!
Covjek ne pusi shishu, 3x sam ga vidio vazda sa sokom u ruci majkemi moje igrac ako 10% slabije odigra nego sto najbolje zna, SHISHA ALKOHOL IZLASCI DOKASNO UBISE GA ZENE itd itd, Bgm ne valja nikome od nas da donosi zakljucke ovakve, ja da sam pametan bio uslikao bih zolotica da vam pokaze kako dimi...
ma rijetko postoji igrač koji ne pije. To i nekako, al gdje će ko pušiti ono sranje :D
Ja ga nisam vidio s alkoholom u ruci, i da popije alkohol ispari brzo dok shisha...
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Hrasno1921'

pon apr 25, 2016 5:41 pm

starigrad je napisao/la:
smiljan mori vazi za jednog od najboljih motivacijskih govornika na svijetu. imao sam priliku, nedavno, u termama na ilidzi, slusati ga na jednoj biznis konferenciji. covjek je cudo.

po ovom tekstu, rekao bih da su ga nasi angazovali da odrzi taj svoj govor ekipi i da mu se nasi na tome zahvaljuju.
Business Leadership Conference iz marta? :D
Takodjer bio i mogu samo isto potvrditi, uostalom i Senad Misimovic je bio sa upravom kompanije Megamix, vjerovatno je to ta veza - poznanstvo na konto cega je odrzao govor igracima, treba ga barem dva puta godisnje angazovati, ispere ti mozak i nalozi te na nemoguce, vrijedi pogotovo pred tekme u Evropi :mrgreen:
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Jaozinho22

pon apr 25, 2016 5:44 pm

hardwell je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la: Ahaaa to je taj insajder :ganja: Mislim na igricu buraz :ne:
Ja prodao Memiju Sahktaru za 8 mil. €
Ja Amira Splitu za 13,5 miliona evra na FM 15 :DD:
I da vidjao sam i ja Sinisu u Argeliniju al nikad ga nisam vidio da dojki crijevo :shisha:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon apr 25, 2016 5:45 pm

Hrasno1921' je napisao/la:
starigrad je napisao/la:
smiljan mori vazi za jednog od najboljih motivacijskih govornika na svijetu. imao sam priliku, nedavno, u termama na ilidzi, slusati ga na jednoj biznis konferenciji. covjek je cudo.

po ovom tekstu, rekao bih da su ga nasi angazovali da odrzi taj svoj govor ekipi i da mu se nasi na tome zahvaljuju.
Takodjer bio i mogu samo isto potvrditi, uostalom i Senad Misimovic je bio sa upravom kompanije Megamix, vjerovatno je to ta veza - poznanstvo na konto cega je odrzao govor igracima, treba ga barem dva puta godisnje angazovati, ispere ti mozak i nalozi te na nemoguce, vrijedi pogotovo pred tekme u Evropi :mrgreen:
ako neko ima pravi info, kako smo ga angazovali, da li je Senad bio inicijator ili.......
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Vrag

pon apr 25, 2016 5:50 pm

Hrasno1921' je napisao/la:
starigrad je napisao/la:

Ja sam poslije njegovog govora kamion probao podici.

Motivator je bitna karika, nadam se da su motivisani i spremni za Zrinjski.

USCFLOW
Kontakt:

pon apr 25, 2016 5:53 pm

Gdje mogu pogledati snimak utakmice?

I ima li negdje taj trenutak kad je onaj cigan udario Acu?

LARSSONN
Kontakt:

pon apr 25, 2016 5:54 pm

USCFLOW je napisao/la:Gdje mogu pogledati snimak utakmice?

https://www.youtube.com/watch?v=TEkzaO_7nYA" onclick="window.open(this.href);return false;

48 30

USCFLOW
Kontakt:

pon apr 25, 2016 5:56 pm

LARSSON je napisao/la:
USCFLOW je napisao/la:Gdje mogu pogledati snimak utakmice?

https://www.youtube.com/watch?v=TEkzaO_7nYA" onclick="window.open(this.href);return false;

48 30
Ko drugi... :ganja: :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

pon apr 25, 2016 5:59 pm

arelinho je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:Baš, nešto je "pao" Siniša... Prvih par tekmi odličan, ali evo iz tekme u tekmu pad forme... Možda Memija treba njegovo mjesto dok se malo ne dozove on, ubiše ga žene i shishe ;)
Protiv Zrinje ja bi lagano stavio Memiju na beka, jest mi Sinisa drag, ali treba biti posten i reci da Argelini radi svoje i da to nije onaj Sinisa kad je tek dosao. Memija je pokazao gdje se najbolje snalazi, u Evropi je tu pokazao strasne igre, takodjer i jucer nakon dugo vremena je igrao svoju poziciju. Sinisu malo ohladiti na klupi!
Hajde reci jesi li ti vidio Sinišu da puši shishu ?? Pusti ostale šta pričaju. Ima Edis koji zna koga ce staviti. Svi ste srali sa pravom na Memiju i ja sam isto, a sada vam je Memija nakon jednog meca postao Lahm. Vidi se kako ste kontradiktorni. Ne moze nijedan igrac svaki mec perfektno odraditi.
Prvo, ja nigdje nisam ni spomenuo pusenje, niti sam vidio ga da pusi. Drugo, energija se moze trositi na te izlaske i sjedenje u tim zapusenim prostorima. Dok neko u pola 12 trci po Vilsu, neko drugi se svaki dan oznacava u Argeliniju, pa sad ces ti reci da je bolje sjediti i piti sok! Sinisa je meni izrazito drag decko i od samog pocetka mi je na avataru, pokazao je da je mozda i najbolji bek sto smo imali do sad, ali osjeti se pad u njegovoj igri. Sinoc kad je izasao, bilo mu je krivo, bacao je kopacke, ali nije smio nasjest na provokacije onog smr.ada Rustemovica.
Ne znam sta tako burno reagujete, ne mora biti da je do Argelinija, ali mene je strah da zbog tih stvari neki igrac zezne karijeru, a imamo mnogo takvih primjera.

HanibalTM
Kontakt:

pon apr 25, 2016 6:00 pm

slika
Zadnja izmjena: HanibalTM, dana/u pon apr 25, 2016 6:00 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar über alles! :zeljeznicar1:

likusa
Kontakt:

pon apr 25, 2016 6:01 pm

fk1921 je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:Baš, nešto je "pao" Siniša... Prvih par tekmi odličan, ali evo iz tekme u tekmu pad forme... Možda Memija treba njegovo mjesto dok se malo ne dozove on, ubiše ga žene i shishe ;)
Covjek ne pusi shishu, 3x sam ga vidio vazda sa sokom u ruci majkemi moje igrac ako 10% slabije odigra nego sto najbolje zna, SHISHA ALKOHOL IZLASCI DOKASNO UBISE GA ZENE itd itd, Bgm ne valja nikome od nas da donosi zakljucke ovakve, ja da sam pametan bio uslikao bih zolotica da vam pokaze kako dimi...
Gdje ces to rec,pa on je zasticen jer je nase dijete :kafa:
Željeznicar za život cijeli !

Leon_Professional
Kontakt:

pon apr 25, 2016 6:04 pm

slika

Real, Juventus, Benfika < Zeljo :ganja:

Edit: Lord Bendtner bez kluba, treba to zaganjat :ganja:
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u pon apr 25, 2016 6:06 pm, ukupno mijenjano 1 put.

krajisnik87
Kontakt:

pon apr 25, 2016 6:06 pm

slika slika slika slika slika
slika
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

ChWilla
Kontakt:

pon apr 25, 2016 6:07 pm

pa i da puši crijevo kakve bi veze ono što je juče loše uradio imalo sa tim?
gradi željo boli te *****

ChWilla
Kontakt:

pon apr 25, 2016 6:09 pm

pa njemu je juče trebala brzina manje, a ne brzina više...
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

pon apr 25, 2016 6:10 pm

ChWilla je napisao/la:pa i da puši crijevo kakve bi veze ono što je juče loše uradio imalo sa tim?
Nisam to ni htio reci da je imalo veze s tim. Samo sam htio reci da se vidi zelja jer krivo mu je bilo zbog toga sto je nasjeo na one provokacije. Nema logike da ima ikakve veze ;)

avlami97
Kontakt:

pon apr 25, 2016 6:12 pm

slika
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Leon_Professional
Kontakt:

pon apr 25, 2016 6:12 pm

arelinho je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:pa i da puši crijevo kakve bi veze ono što je juče loše uradio imalo sa tim?
Ma svi samo kritikuju i vec su mi poceli ici vise na ku.rac sa kritikama. Treba nekad kritikovati, ali sada bas nalaziti neku sitnicu da bi se kritikovalo ne ide. Sada je Sinisa kriv sto je isprovociran. Uzrok te provokacije je shisha koju je Sinisa pusio sto posto.
Ja ne znam koji je tvoj problem, ali izgleda imas sposobnost ulaska u neciju glavu i citanja misli. Niko to nije rekao, tako nemoj trpat nesto sto nisam rekao.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.

Prijava