Može HemigvejChWilla je napisao/la:i ako kemo starta, moraju biti bar 4 stopera. a i ja bih volio nekoga s malo bogatijom biografijom...

Može HemigvejChWilla je napisao/la:i ako kemo starta, moraju biti bar 4 stopera. a i ja bih volio nekoga s malo bogatijom biografijom...
Ma ko ce mu znati da li je extra, ali Talijan lijepo svuci, stovise SEXYDjulaga_ je napisao/la: Mozda je extra dobar, ne kazem nista.
Al mi je logicnije onda Kemu staviti, nego ovoga.
Sto bi on to bio bolji od Keme npr, valjda raji gotiva sto je talijan, dobro zvuci
Uff, malo je recifanaticZeljin je napisao/la:Sigurno bi bolje rjesenje bili Jahic i Kerla u duetu
toliko i moja nana zna...fanaticZeljin je napisao/la:Sigurno bi bolje rjesenje bili Jahic i Kerla u duetu
Pa covjek ga trenirao. Ako iko poznaje njegove kvalitete to je Kostic jbt.SWRA_1921 je napisao/la:Jeste, igrao 4 utakmice prosle sezone, zadnja 4 kola, ostalo presjedio na klupi. Sezonu ranije isto odigrao 5,6 utakmica, pa nema nikakve statistike za 2 sezone prije toga. Jednostavno od njega ne ocekujem nista. Kad ga ND Gorica nije htjela zadrzati sezonu ranije mozes misliti kako je dobar.
Mi ostali se malo zezamo a ima par hejtera što im ništa nije po voljidiego1921 je napisao/la:Mozemo li sacekati da pocnu pripremne tekme ,da vidimo kako ce to izgledati,najlakse je komentarisati..Ako ima neko 100 milja eura nek odnese u klub,da platimo obestecenje za Memisevica !
Nije to što je Talijan već je to Boccacciov role i za njega mora biti mjesta kako godDjulaga_ je napisao/la:Mozda je extra dobar, ne kazem nista.Leon_Professional je napisao/la:Ma ne mora ovo nista znaciti, ali eto ja bas imam neki osjecaj da ce ovaj Talijan biti dobar igrac. Ne znam zbog cega ali jednostvano osjecajDjulaga_ je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/matteo-b ... ler/163279
Ovaj?
Al je poskup
Skuplji Osmankovic
Skuplji majke mihttp://www.transfermarkt.co.uk/kemal-os ... ler/293223" target="_blank
Al mi je logicnije onda Kemu staviti, nego ovoga.
Sto bi on to bio bolji od Keme npr, valjda raji gotiva sto je talijan, dobro zvuci
ChWilla je napisao/la:toliko i moja nana zna...fanaticZeljin je napisao/la:Sigurno bi bolje rjesenje bili Jahic i Kerla u duetu
Pa sta ako ga je trenirao?Vrag je napisao/la:Pa covjek ga trenirao. Ako iko poznaje njegove kvalitete to je Kostic jbt.SWRA_1921 je napisao/la:Jeste, igrao 4 utakmice prosle sezone, zadnja 4 kola, ostalo presjedio na klupi. Sezonu ranije isto odigrao 5,6 utakmica, pa nema nikakve statistike za 2 sezone prije toga. Jednostavno od njega ne ocekujem nista. Kad ga ND Gorica nije htjela zadrzati sezonu ranije mozes misliti kako je dobar.
Pa sacekaj da vidis koga ce gurati,kako znas da ce Italijana gurati prije Osmankovica ili kako znas je on slabiji igrac a nisi ga nikad gledao !Djulaga_ je napisao/la:Pa niko nije rekao da se dovodi Memisevic.diego1921 je napisao/la:Mozemo li sacekati da pocnu pripremne tekme ,da vidimo kako ce to izgledati,najlakse je komentarisati..Ako ima neko 100 milja eura nek odnese u klub,da platimo obestecenje za Memisevica !
Bar meni, logicnije Kemu gurati, a ne dovoditi talijana koji vjerovatno nije bolji od njega.
Pa ne bi kostao s 23 god. 56 milja majka mu stara, a Kemo 75 milja.
Definitivno. Jedan kako treba, ali koji je pred kraj sezone bio neprepoznatljiv. Jedan mladic bez minuta u seniorskom fudbalu. Dva macka u vreci. U napadu nam treca opcija najtrofejniji igrac lige, a na stoperima bi moglo biti svega...Ajzea je napisao/la:Tacno me strah stoperske pozicije..
Sad će Storm ili Izlija ne može se ovako pisati po forumu za našeg novog šefaDjulaga_ je napisao/la:Pa sta ako ga je trenirao?Vrag je napisao/la:Pa covjek ga trenirao. Ako iko poznaje njegove kvalitete to je Kostic jbt.SWRA_1921 je napisao/la:Jeste, igrao 4 utakmice prosle sezone, zadnja 4 kola, ostalo presjedio na klupi. Sezonu ranije isto odigrao 5,6 utakmica, pa nema nikakve statistike za 2 sezone prije toga. Jednostavno od njega ne ocekujem nista. Kad ga ND Gorica nije htjela zadrzati sezonu ranije mozes misliti kako je dobar.
Mozda je gej frajer, s ovim u vezi![]()
I pederi su ljudiDjulaga_ je napisao/la:Pa sta ako ga je trenirao?Vrag je napisao/la:Pa covjek ga trenirao. Ako iko poznaje njegove kvalitete to je Kostic jbt.SWRA_1921 je napisao/la:Jeste, igrao 4 utakmice prosle sezone, zadnja 4 kola, ostalo presjedio na klupi. Sezonu ranije isto odigrao 5,6 utakmica, pa nema nikakve statistike za 2 sezone prije toga. Jednostavno od njega ne ocekujem nista. Kad ga ND Gorica nije htjela zadrzati sezonu ranije mozes misliti kako je dobar.
Mozda je gej frajer, s ovim u vezi![]()