Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

GoodisonPark
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 24, 2016 9:27 pm

Talijan ulazi na mala vrata :D

Vakat je i bio, još da Grk donese rodni list, dvije slike i možemo početi :mrgreen:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Almir
Kontakt:

pet jun 24, 2016 9:28 pm

Prije par noći sanjam da prvo kolo igramo protiv nekog "slabog" tima na Grbavici..san otprilike ide ovako: čitave pripreme uvježbavamo 4-4-2, lagani protivnik i iznenadjenje pred samo utakmicu, Bekrić u prvoj i 4-4-1-1 sa Lendrom u špicu.Svi u čudu zašto to, počinje utakmica i u 17 minuti Željo postiže 3 gol, kamera obilazi tribine po Grbavici i prikazuje ljude koji se drže za glavu, protivnik nije mogao sastaviti dva pasa zbog nevjerovatno visokog presinga i ganjanja po cijelom terenu..

Stvarno svašta čovjeku dodje u san, pogovoto u ovom ramazanskom periodu gdje se san dosta prekida :D

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet jun 24, 2016 9:29 pm

GoodisonPark je napisao/la:Talijan ulazi na mala vrata :D

Vakat je i bio, još da Grk donese rodni list, dvije slike i možemo početi :mrgreen:
falit će mu cipsova, pa će morati nazad u Grčku. Nema njega do Slovenije :D
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Djulaga_
Kontakt:

pet jun 24, 2016 9:29 pm

Kako se zove taj stoper?
Ima li gdje objavljeno?
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

avlami97
Kontakt:

pet jun 24, 2016 9:30 pm

krajisnik87 je napisao/la:slika
Dženisu stomak ispuho k'o dušica :lol:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 24, 2016 9:31 pm

Djulaga_ je napisao/la:Kako se zove taj stoper?
Ima li gdje objavljeno?
Bokacini iz Krke

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

LARSSON
Kontakt:

pet jun 24, 2016 9:32 pm

Almir je napisao/la:Prije par noći sanjam da prvo kolo igramo protiv nekog "slabog" tima na Grbavici..san otprilike ide ovako: čitave pripreme uvježbavamo 4-4-2, lagani protivnik i iznenadjenje pred samo utakmicu, Bekrić u prvoj i 4-4-1-1 sa Lendrom u špicu.Svi u čudu zašto to, počinje utakmica i u 17 minuti Željo postiže 3 gol, kamera obilazi tribine po Grbavici i prikazuje ljude koji se drže za glavu, protivnik nije mogao sastaviti dva pasa zbog nevjerovatno visokog presinga i ganjanja po cijelom terenu..

Stvarno svašta čovjeku dodje u san, pogovoto u ovom ramazanskom periodu gdje se san dosta prekida :D
Prvi dio ti se ispunio, još ovo drugo aBd :D

Model1964

Almir je napisao/la:Prije par noći sanjam da prvo kolo igramo protiv nekog "slabog" tima na Grbavici..san otprilike ide ovako: čitave pripreme uvježbavamo 4-4-2, lagani protivnik i iznenadjenje pred samo utakmicu, Bekrić u prvoj i 4-4-1-1 sa Lendrom u špicu.Svi u čudu zašto to, počinje utakmica i u 17 minuti Željo postiže 3 gol, kamera obilazi tribine po Grbavici i prikazuje ljude koji se drže za glavu, protivnik nije mogao sastaviti dva pasa zbog nevjerovatno visokog presinga i ganjanja po cijelom terenu..

Idi u sedam brače, daj petobanku i onda pješke do stare stanice na Bistriku . Sjedi 10 minuta na klupi i u rikverc siđi do pivare. San ce se ostvariti :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

storm_raider
Kontakt:

:rofl: :palacgore: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

avlami97
Kontakt:

Pa i igramo protiv takvog tima. Ne trebaju ti znakovi navoda :mrgreen:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

krajisnik87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 24, 2016 9:34 pm

ž'21 je napisao/la:
Djulaga_ je napisao/la:Kako se zove taj stoper?
Ima li gdje objavljeno?
Bokacini iz Krke

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Imal kakav video od njega na yt ?
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

storm_raider
Kontakt:

pet jun 24, 2016 9:35 pm

Larsone, pravi video za Boccaccinija.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Djulaga_
Kontakt:

pet jun 24, 2016 9:36 pm

http://www.transfermarkt.co.uk/matteo-b ... ler/163279" target="_blank

Ovaj?
Al je poskup :ganja:
Skuplji Osmankovic :D

Skuplji majke mi :D http://www.transfermarkt.co.uk/kemal-os ... ler/293223" target="_blank
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Brkoo
Kontakt:

pet jun 24, 2016 9:37 pm

Mene je strah nase odbrane, ne ulijevaju mi povjerenje, a uz to i Veca propusta prva tri kola, Fejzic je solidan golman ali da li ce to biti dovoljno..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:Larsone, pravi video za Boccaccinija.
Biće u toku noći, valjda neće večeras objaviti za njega :D Eto sad raji ne odgovara što je jeftin, treba skupljeg dovesti

[video]https://www.youtube.com/watch?v=1VdQ0M5Dyis[/video]

GoodisonPark
Kontakt:

Eisenbahner1921 je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Talijan ulazi na mala vrata :D

falit će mu cipsova, pa će morati nazad u Grčku. Nema njega do Slovenije :D
.

Nema njega buraz do nove, novi yoshida na vidiku :ganja:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Model1964

pet jun 24, 2016 9:38 pm

FKZ1921 je napisao/la:Proslo je nezapazeno a vrlo je bitno da ce se u narednom periodu uraditi planirane aktivnosti na pomocnom terenu(plastika)...Postavljanje reflektora,promjena podloge,malo prosirenje terena i postavljanje zastite na ogradu oko terena. Ovaj teren i teren u Halilovicima pruzaju dosta dobre uslove za rad OP. Konacno treba ocekivati i da juniori igraju utakmice premier lige na travnatom pomocnom,koji je u ovom momentu bolji od vecine terena na kojima se igra premier liga.
Kad se to sumira,to su cetiri dobra terena...Ne znam da trenutno neko ima bolje uvjete u ligi.
Sada ozbiljno :)
Ovo je jako dobro, samo nije dovoljno. Napisao sam da bi cekao novu Grbavicu jos 20 godina kada bi dobili trenažni kamp. Treba ovi djecu odvojiti od roditelja koji se prave pametni, pohlepnih menađera i mahale nas strucnjaka.
Šta je sa onom kasarnom u Trnovu :mrgreen: ?
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

chile
Kontakt:

pet jun 24, 2016 9:39 pm

Ja imam neki psjecaj da ni nas kapiten mogao vrlo lako i na klupu. Nikako mi se ne uklapa u ovih Kosticevih 4-4-2 kako ih ja vodim. Dosta je spor a ni sa loptom nije bas na ti, mada predstoji nam jos citav mjesec da nagadjamo.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Leon_Professional
Kontakt:

pet jun 24, 2016 9:39 pm

Djulaga_ je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/matteo-b ... ler/163279

Ovaj?
Al je poskup :ganja:
Skuplji Osmankovic :D

Skuplji majke mi :D http://www.transfermarkt.co.uk/kemal-os ... ler/293223" target="_blank
Ma ne mora ovo nista znaciti, ali eto ja bas imam neki osjecaj da ce ovaj Talijan biti dobar igrac. Ne znam zbog cega ali jednostvano osjecaj :ganja:

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 24, 2016 9:40 pm

Ja kada sam vidio vrijednost nekih igrača na tom transfermarktu, prestao sam ga smatrati ozbiljnom stranicom pa makar mi to i stari vodio.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava