Dženisu sise haman ko kod Aleksandre Prijović.krajisnik87 je napisao/la:
Dženisu sise haman ko kod Aleksandre Prijović.krajisnik87 je napisao/la:
Ma ja, previd klasicni. Podrzavam nogu Hodzurdi, da se razumijemo, ali samo ako dovedemo nekog ko moze odmah igrati u prvih 11. Sve da je Grk taj, opet samo Kemo na klupi, malo za 32 kola. Jesu li Bogijeva i Hodzina plata u zbiru dovoljne za Memisevica, ja mislim da je sasvim dovoljno..a valjao bi.LARS1921 je napisao/la:Misliš Grkom, talijan nije još došaoexbabilon je napisao/la:A daj, treba nam stoper ba. Ne mozemo sezonu izvuci sa Acom, Kemom i Talijanom, al nikako...![]()
Jes nas krenulo, uprava
Jedino Široki sa onim kampom Musa Karačić, i mozda njanje sa Butmirom.. Definitivno treba promijeniti podlogu koja je skroz propala uz postavljanje reflektora, teren u Halilovicima se svakodnevno odrzava i on je top, ima i reflektore..FKZ1921 je napisao/la:Proslo je nezapazeno a vrlo je bitno da ce se u narednom periodu uraditi planirane aktivnosti na pomocnom terenu(plastika)...Postavljanje reflektora,promjena podloge,malo prosirenje terena i postavljanje zastite na ogradu oko terena. Ovaj teren i teren u Halilovicima pruzaju dosta dobre uslove za rad OP. Konacno treba ocekivati i da juniori igraju utakmice premier lige na travnatom pomocnom,koji je u ovom momentu bolji od vecine terena na kojima se igra premier liga.
Kad se to sumira,to su cetiri dobra terena...Ne znam da trenutno neko ima bolje uvjete u ligi.
Naša Simona Halepž'21 je napisao/la:Dženisu sise haman ko kod Aleksandre Prijović.krajisnik87 je napisao/la:
I meni je ovo promaklo...kad sagledas odlicna stvar...FKZ1921 je napisao/la:Proslo je nezapazeno a vrlo je bitno da ce se u narednom periodu uraditi planirane aktivnosti na pomocnom terenu(plastika)...Postavljanje reflektora,promjena podloge,malo prosirenje terena i postavljanje zastite na ogradu oko terena. Ovaj teren i teren u Halilovicima pruzaju dosta dobre uslove za rad OP. Konacno treba ocekivati i da juniori igraju utakmice premier lige na travnatom pomocnom,koji je u ovom momentu bolji od vecine terena na kojima se igra premier liga.
Kad se to sumira,to su cetiri dobra terena...Ne znam da trenutno neko ima bolje uvjete u ligi.
Smanjice ih i on ko i SimonaEisenbahner1921 je napisao/la:Naša Simona Halepž'21 je napisao/la:Dženisu sise haman ko kod Aleksandre Prijović.krajisnik87 je napisao/la:![]()
![]()
Talijan je na Kupresu...LARS1921 je napisao/la:Misliš Grkom, talijan nije još potpisaoexbabilon je napisao/la:A daj, treba nam stoper ba. Ne mozemo sezonu izvuci sa Acom, Kemom i Talijanom, al nikako...![]()
Jes nas krenulo, uprava
HAHAHAHAHAHAHAHAHHž'21 je napisao/la:Smanjice ih i on ko i Simona![]()
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
kako da zvanicna nije nista objavila po pitanju talijana i mirkaFKZ1921 je napisao/la:Talijan je na Kupresu...LARS1921 je napisao/la:Misliš Grkom, talijan nije još potpisaoexbabilon je napisao/la:A daj, treba nam stoper ba. Ne mozemo sezonu izvuci sa Acom, Kemom i Talijanom, al nikako...![]()
Jes nas krenulo, uprava
Kramaric s Kupresa...
pa zato što još nije zvaničnofanaticZeljin je napisao/la: kako da zvanicna nije nista objavila po pitanju talijana i mirka
To zbog broja stranaca ili nekvaliteta?FKZ1921 je napisao/la:Talijan je na Kupresu...LARS1921 je napisao/la:Misliš Grkom, talijan nije još potpisaoexbabilon je napisao/la:A daj, treba nam stoper ba. Ne mozemo sezonu izvuci sa Acom, Kemom i Talijanom, al nikako...![]()
Jes nas krenulo, uprava
Kramaric s Kupresa...
Primio ga na znanjeavlami97 je napisao/la:Šuti, ne grači.gavran je napisao/la:Sta li ce nam sutra priopciti iz kluba
željezničar ili željeznička stanica, isto ti dođeexbabilon je napisao/la:Mijenjamo ih ko carape je preblag izraz za promjene u igrackom kadru...
Vas obadvojicaChWilla je napisao/la:željezničar ili željeznička stanica, isto ti dođeexbabilon je napisao/la:Mijenjamo ih ko carape je preblag izraz za promjene u igrackom kadru...