Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Izlija
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 25, 2016 12:46 pm

storm_raider je napisao/la:Izlija, nemoj bem mu misa. Ja se s tobom slazem, ali znas da moram brisati...
Izvini storme evo sam se i ja malo ispuhao i došao da pobrišem, ali stvarno nisam mogao da ne planem.
Pokušaću kasnije dok se fino glava ohladi da to preformulišem.
MULALIĆ EDIS
イビチャ・オシム

FaraonTM
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:46 pm

vrbanjusa je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Bogdanović prema trenutnoj situaciji ne ostaje u klubu.
Do kada mu je ugovor?

Jel' ne želi da potpiše novi ugovor ili ima neku ponudu? :D
Do kraja sezone mu je ugovor, navodno mu 2 puta nudili novi ali menadžer nije htio da dogovori.
Aha, pa dobro Bože moj ako neće neće, onda se treba baciti na traženje kvalitetnog stopera.

Samo ga ne kontam, hajde Đelmića i razumijem, bio je najbolji igrač u ekipi pa je na neki način i mogao ucjenjivati upravu pa i dopustiti sebi luksuz da ne potpiše novi ugovor al' Bogdanović koji praktično neće više od pola godine odigrati meča da se tako zeza, to mi nije jasno.

Sumnjam da će tako lako naći inostrani angažman nakon teške povrede al' eto nek' radi šta hoće.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

manijak_do_kraja
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:47 pm

Neandertalac je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:slika
Evo brate iako ne vjerujem da će biti od kakve pomoći :ganja:
Eh to, samo zumirana, sa terena u malo boljoj rezoluciji. Hvala kume :-)
Evo ako ti i ovo moze pomoci.

http://imgur.com/LwOR3KB" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imgur.com/kZ6D2JX" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne znam koliko se vidi i je li mutno puno. :D
Mi smo Željini, Željo je naš!

manijak_do_kraja
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:48 pm

manijak_do_kraja je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:slika
Evo brate iako ne vjerujem da će biti od kakve pomoći :ganja:
Eh to, samo zumirana, sa terena u malo boljoj rezoluciji. Hvala kume :-)
Evo ako ti i ovo moze pomoci.

slika
slika

Ne znam koliko se vidi i je li mutno puno. :D
Mi smo Željini, Željo je naš!

Hrasno1921'

pon apr 25, 2016 12:49 pm

Ne mogu da vjerujem da svega 18.sati nakon utakmice vec suspenduju sudiju i da se sve komisije NFSBIH vec sastanu, ocito da su nekome u savezu proradile frustracije i da pucaju po svim savovima.
Danas i sjednice disciplinske i takmicarske komisije ... :karanje:

O tome da je strucni stab tanak samo tako, da se sve svodi na dva covjeka Edisa i Karica pisem vec danima, ako se odluce da Edisa ostave na klupi, pod hitno dovesti jos dvojicu trenera,igraci danas imaju slobodan dan a od sutra krece operacija "Zrinjski" :pljesak:
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Hrasno1921'

pon apr 25, 2016 12:51 pm

vrbanjusa je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Bogdanović prema trenutnoj situaciji ne ostaje u klubu.
Do kada mu je ugovor?

Jel' ne želi da potpiše novi ugovor ili ima neku ponudu? :D
Do kraja sezone mu je ugovor, navodno mu 2 puta nudili novi ali menadžer nije htio da dogovori.
Ma to se zna vec duze vrijeme, ista stvar i sa Mailsonom i Turkovicem

Kapiten
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:51 pm

FKZ1921 je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Ja bih, da me se pita,svaku priču o sudiji završio.
Ovaj je neznalica,pokazao je to u milion navrata. Savez ga gura i eto im ga,nek se jebu.
Tema "sudije i sudjenje "u našem klubu ne postoji i tako bi se i mi trebali ponašati.
Znas li sta je sa Tiagom ?
Zajebancija...
Nakon prve utakmice sa Slobodom kaže doktor koji zna znanje(specijalista ortoped) i koji je u upravi kluba, da ga se mora ostaviti još 30 dana na mirovanje.
Nalaz doduše pokazuje da je to napuknuće zaraslo. On kaze (ustvari njegov onaj,haj znaj šta on kaze)da može... klupski ljekarni gledaju nalaz i pričaju s njim i po tom,on je za njih zdrav. Nakon 20 min igre,počne ga boljeti.
Ovaj doktor je ponovo organizovao neke pretrage...vidjećemo. Ali mislim da do kraja sezone od njega ne možemo očekivati puno.
Aha. Ma i bolje da miruje mozda, jer se stanje ocigledno pogorsava sto vise igra... Ali dobro bi nam dosao zdrav u ovoj zavrsnici...
FKZ1921 je napisao/la: On kaze (ustvari njegov onaj,haj znaj šta on kaze)
:rofl1: :rofl1: :rofl1:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Jaozinho22

pon apr 25, 2016 12:52 pm

Nek igrači jednostavno shvate da nas niko neće ucjenjivati ! Postali smo prva opcija za igrače u ovoj ligi,imamo solidne veze s jačim menadžerskim agencijama imamo kvalitetan tim ljudi koji traže pojačanja ako im to nije dovoljno onda noga. U neku ruku i razumijem što klub neće da dovodi igrače iz naše lige jer su tu mutnje radnje ala menadžeri u transferu Cimirota pa sad Husara koji ima 40 % od transfera Pirića samo se to šuti a otprilike toliko ima i za ostale igrače koji su u njegovoj agenciji.
I još jedno juče silazimo s lavora i govorim haveru bolje nam sarajvo odgovara nego Radnik od one pi*oke Petrovića :ganja: :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

south side
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:58 pm

[quote="Hrasno1921'"]Ne mogu da vjerujem da svega 18.sati nakon utakmice vec suspenduju sudiju i da se sve komisije NFSBIH vec sastanu, ocito da su nekome u savezu proradile frustracije i da pucaju po svim savovima.

Nema tu sta biti nejasno samo pogledajte imena na kljucnim pozicijama u svezu i sve ce vam biti jasno.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Tryg
Kontakt:

FK Željezničar

pon apr 25, 2016 1:00 pm

http://s31.postimg.org/u5y5ief3r/image.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

A nemoj mi to raditi, HAHA!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: Tryg, dana/u pon apr 25, 2016 1:00 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Ajzea
Kontakt:

pon apr 25, 2016 1:01 pm

E lijepog dana, bez obzira što je snijeg. Ko je umro, zajeb.o se..

Elegant
Kontakt:

pon apr 25, 2016 1:03 pm

Hrasno1921' je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da svega 18.sati nakon utakmice vec suspenduju sudiju i da se sve komisije NFSBIH vec sastanu, ocito da su nekome u savezu proradile frustracije i da pucaju po svim savovima.
Ja se ne sjecam kad je preko noci donjeta odluka o suspenziji sudije ? Fakat je brza reakcija saveza i komisije, danas na disicplinskoj vjerovatno ce biti dobrih kazni za baklje i transparente.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Kapiten
Kontakt:

pon apr 25, 2016 1:09 pm

Uh, kako ce biti vazna utakmica u petak...
Pobjedom vjerovatno cekiramo karte za evropu jer ne vjerujem da pitari mogu sve do kraja uzeti. Mozda se okliznu i protiv Veleza jer igraju bez benke i bekica cigana malog( bez kojeg su vjerovatno do zadnjeg kola, ako ne bude opet neka smijurija u reziji saveza...), a oni ce se, nadajmo se, nafurati da im skinu skalp i da osvoje neki bod ovog proljeca :mrgreen:
Ako se tu i ne okliznu ne vjerujem da mogu do punog plijena na Tusnju.
Ne znam, ali ja mislim da cemo mi celika hladno uzet na onom terenu tamo, a Slavija je toliko tanka da se uopste ne brinem za tu utakmicu.
O Rudaru je suvisno pricati.
Eh zamislite da Zrinja kiksa nakon poraza na Grbavici u petak i zamislite ulazimo u zadnje kolo sa ovakvom tabelom:
slika

Model1964

pon apr 25, 2016 1:13 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la: slika
E hvala, prvi put vidim ovo stvarno...

Ma nikad se on meni nije sviđao, kako sam skontao on je momak iz čaršije al' to ne mora značiti da nije papak, imaš dosta takvih primjera.
nije papak 100%, dobar je momak, lijepo vaspitan, dobra mu je raja.... ali ga je u zadnje vrijeme pjesma ponijela.
Pricaj ti sta hoces, on je papak i to najgore vrste. Sve kao finoca, a noz ti u đale zabije u sekundi.
Daj nekom vlast pa ces vidjeti kakav je istinsk. On je dobio malo vlasti na lavoru i puno zasro. Ono slikanje u dolini nenere oprati niko i kikad
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Hrasno1921'

pon apr 25, 2016 1:14 pm

Elegant je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da svega 18.sati nakon utakmice vec suspenduju sudiju i da se sve komisije NFSBIH vec sastanu, ocito da su nekome u savezu proradile frustracije i da pucaju po svim savovima.
Ja se ne sjecam kad je preko noci donjeta odluka o suspenziji sudije ? Fakat je brza reakcija saveza i komisije, danas na disicplinskoj vjerovatno ce biti dobrih kazni za baklje i transparente.
Za svaku sjednicu bilo koje komisije treba proci par dana, prvo da se prikupe svi dokazi, audio i video materijal, zapisnici i sl. a zatim i da se uruce pozivi clanovima komsija, kada su pregledali sav materija, kad su se tako brzo sastali i odlucili ja ne znam, jedino da nisu gdje zaglavili u kakvoj kafancugi tokom noci pa odlucivali.

damirfile
Kontakt:

pon apr 25, 2016 1:15 pm

Morali su ga odmah kazniti ipak nema premija ovaj mjesec za članove saveza. :rofl1:

FaraonTM
Kontakt:

pon apr 25, 2016 1:23 pm

Hrasno1921' je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Za svaku sjednicu bilo koje komisije treba proci par dana, prvo da se prikupe svi dokazi, audio i video materijal, zapisnici i sl. a zatim i da se uruce pozivi clanovima komsija, kada su pregledali sav materija, kad su se tako brzo sastali i odlucili ja ne znam, jedino da nisu gdje zaglavili u kakvoj kafancugi tokom noci pa odlucivali.
Više sile :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Hrasno1921'

pon apr 25, 2016 1:25 pm

MIRKO RADOVANOVIC JEDAN OD NAS !!!

Dok je igrao u Zelji rodila mu se kcerkica, a sada i sin kojeg je odmah uclanio u Zelju !!!

slika

Model1964

pon apr 25, 2016 1:27 pm

damirfile je napisao/la:Morali su ga odmah kazniti ipak nema premija ovaj mjesec za članove saveza. :rofl1:
Ma ja, zbog njega nema plate, djeca fladna, zene ne ofarbane..... Nema picke :rofl:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Kapiten
Kontakt:

pon apr 25, 2016 1:30 pm

Protiv Čelika u srijedu 4.maja

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava